BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  GÜNCEL

Bursa hava durumu kar sürecek mi son uyarı

BURSA hava durumu kar yağışı sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji 5 günlük hava durumu raporlarına göre kar yağışı yarın yani 25 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. Bursa'da hava sıcaklıkları haftasonuna doğru birkaç derece artacak. Peki Bursa'da kar yağışı ne kadar sürecek mgm.gov.tr son tahminleri.

Abone ol

BURSA hava durumu kar başladı sabah saatlerinde etkili oldu. Meteoroloji tahminlerine göre kar yağışı Bursa'da bugün aralıklarla devam edecek. Yüksek kesimlerde etkisini daha da arttıracak. Bursa hava durumu için son tahmin ise kar yağışı yarın 25 Ocak Çarşamba günü de devam edecek. 

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Müdürü Ahmet Kocaman başta Marmara olmak üzere tüm yurtta havanın soğuduğunu dile getirdi.

FIRTINA DEVAM EDECEK:Kocaman, rüzgarın kuzeye döndüğünü belirterek, "Kuzeyden 50 kilometre gibi kuvvetli bir şekilde esiyor. Bu önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bugün dahil, çarşamba ve perşembe günleri rüzgar devam edecek" diye konuştu.

'KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLİYORUZ': Kocaman, önümüzdeki 3 gün boyunca havanın soğuk olacağı bilgisini vererek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Akşam 1-2, gündüzleri ise 4-5 derece civarında sıcaklıklar bekliyoruz. Bu sürede hafif yağışlar var. Kuzey bölgelerde ve yükseklerde karla karışık yağmur, şehirler ve aşağı kesimlere yağmur şeklinde bekliyoruz. Marmara'da kar beklenmiyor. Bölgenin sahillerinde ve şehir merkezlerinde yağmur, yüksek alanlara karla karışık yağmur beklentimiz var. Bölgenin doğusunda Kocaeli, Sakarya'da ve Batı Karadeniz bölümünde sahillerde karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar bekliyoruz."

Bazı bölgeler hariç yurdun büyük bölümünde kar beklentisi olduğunu aktaran Kocaman, İstanbul, kıyı Ege ve Batı Akdeniz hariç yurdun tamamının kar yağışlı olarak görüldüğünü bildirdi.