BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  MAGAZİN

Enis Arıkan kimdir Ezgi Mola ile sevgili mi?

Enis Arıkan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de yer alan ve instagram'dan yaptığı paylaşımlarla konuşulan Enis Arıkan son dönemde çok merak ediliyor. Ezgi Mola ile sık sık vakit geçiren Enis Arıkan'ın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Ezgi Mola ile instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla adından söz ettiren Enis Arıkan, Jet Sosyete ile ekranlara geri dönüyor. Uzun zamandır dizilerde yer almayan Enis Arıkan paylaştığı komik videolarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Gelin hep birlikte Enis Arıkan'a bakalım.

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunu. Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola sınıf arkadaşıdır. Müjdat Gezen Tiyatrosu, DOT Tiyatro ve Craft Tiyatroda görev yapmasının yanı sıra dizilerde de rol aldı. Enis Arıkan, 2012 yılında ATV ekranlarında yayınlanan "Uçurum" adlı dizide Otistik birini canlandırdı. Garaj isimli tiyatro oyununda canlandırdığı Orkide rolüyle Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Şimdi ise Enes Arıkan Jet Sosyete dizisiyle ile ekranlara geri dönüyor.

EZGİ MOLA İLE SEVGİLİ Mİ? Ezgi Mola ile sık sık fotoğraf paylaşan ve birbirlerine şaka yapan ikilinin sevgili oldukları iddia edilmişti. Çok yakın arkadaş olan ve aynı okuldan mezun olan Enis Arıkan ve Ezgi Mola beraber zaman geçirmekten oldukça hoşlanıyor. Arkadaşlıklarıyla adeta kendilerinden bahsettiren Ezgi Mola ve Enis Arıkan tatile de çıkmayı ihmal etmiyor.