BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  MEDYA

Müge Anlı'nın kızının son haline bakın çok büyüdü

ATV'de hafta içi her gün program yapan ve oldukça beğenilen Müge Anlı'nın hayatı merak ediliyor. Her zaman aileye vurgu yapan ve bu konulara dikkat çeken Müge Anlı'nın bir kızı bulunuyor. Lidya ismini verdiği bir kızı olan Müge Anlı'nın özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Uzun süredir ATV'de sabah programı sunan ve kayıpları bulan Müge Anlı'nın bir kızı var. Seyirciler tarafından oldukça sevilen Müge Anlı'nın kızının ismi Lidya. Gelin hep birlikte hem Müge Anlı'ya hem de kızı Lidya'ya bakalım.

ATV ekranlarında hafta içi ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, sabah kuşağının en sevilen programlarından biri. Anlı ve ekibinin titizlilikle çalıştığı programda birçok kayıp bulunuyor, cinayetler çözülüp katiller polis ile işbirliği içerisinde yakalanıyor. Özel hayatıyla pek gündeme gelmeyen Müge Anlı'nın bir kızı bulunuyor. 

BURHAN AKDAĞ'DAN AYRILDI Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır. Şimdi tek başına program yapan Müge Anlı, sıklıkla kızı ve hayvan sevgisinden bahsediyor. 

İŞTE MÜGE ANLI'NIN KIZI LİDYA