BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42

YSK'dan İhsanoğlu'na '18 milyon' yanıtı

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını etkileyecek "pusula" iddiasına, Yüksek Seçim Kurulu'ndan yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
hıdır düzgün

ekmel şimdiden yerim dardı nın altyapısını hazırlıyor

ŞAİBELİ SEÇİMLER

HADİ ORDAN. DİKTATÖR EMREDİYOR. SİZDE YAPIYORSUNUZ. BAŞBAKAN OLRAK SEÇİME GİRMESİ ADİLMİ. DEVLETİ KILÇIĞINA KADAR KULLANMASI ADİLMİ. BU SEÇİMLER BAŞTAN ŞAİBELİ HALE GELMİŞTİR.

DOSTÇA

Ekmel Bey bir kere olsun CHP'nin tasından su içtiya artık iflah olmaz. Onlar geçmişte sandıkta nasıl yolsuzluklar yaptıklarını iyi bildikleri için, iki âmânın dolma yemesi örneğinde olduğu gibi, hemen her seçimde yenilgileri örtmek üzere, diğer bildik mazeretler yanında, usulsüzlük çığırtkanlığına da baş vuruyorlar. Zavallı Ekmel Bey de konunun aslını öğrenmeden hemen ilk dolmuşa biniyor ve zor durumda kalıyor. İnsan düşünmeden edemiyor: Acaba Ekmel Bey hayatında nasıl bir kusur işlediki Allah Teâlâ ona bu cezayı verdi?

vefa

zaten sayılır artan ve kullanılmayan pususulalar siz neyinpeşindesiniz ,, seçimin ne olduğunu nasıl oy kullanıldığını , oy pusulaları nasıl sayılır haberiniz yok burdan çıkmış martaval anlatıyorsunuz

Adnan

Bu teknoloji çağında ne saçma bahane.

izmirli

chp bu sefer hizipleşmeden AKPye çalışmadan sahip çıkar inş. sandıklara

Burdayiz.

Merak ettik şimdi, bu İhsanoğlu fazla oy basıldığını nerden biliyor? içerde mi adamları:) ikincisi yani sende mi bir algı yapmaya çalışıyorsun, mağlubiyetini seçimde hile diyemi çamur atmaya çalışacaksın, hani kutuplaştırıcı yönün yoktu, algı oluşturma çaban niye, yoksa ergenekoncularla bir planın mı var, sisici.

SANCAK

BU CE HA PE VE ÇÜCÜK MUHALEFET MHP YENİLGİYE DOYMUYOR KILIF BULMA YARIŞINA GİRMİŞLER

Herlaquin

yaw her seçim aynı mızıkçılık, kardeşim her sandıkta chp'nin mhp'nin üyeleri var, kaç oy çıktı belli, hepsi parti merkezlerinde bir daha kontrol ediliyor toplanıyor bir yamuk var mı yok mu diye. 8 seçimdir kaybediyorlar her seçim aynı geyik. bi utanın artık ya

mustafa çiçek

Niye seçmen sayısı az olan yerlere yedek olarak oranın oranı doğrultusunda pusula gönderilmiyor demezler mi adama?. Geçenlerde %15 oranında fazla oy pusulası basılır diye açıklama yapmıştınız. Seçmen sayısının %15'i 7.950.000 kusur yapıyor ama %30 oranında yani 18 milyon pusula basılıyor bu çelişki nedir?

USTAD

basımları erdoğanın önüne set çeken HSYK tarafından yapılmış!

vatandaş

İYİDE İHSANOĞLU ADAY OLURKEN BUNLARIN HIRSIZ OLDUĞUNU BİLMİYORMUYDU. HERKEZ GİBİ ODA BİLİYORDU. BİLE BİLE GİRİYORSAN BU İŞE ŞİMDİ ŞİKAYETÇİ OLMAYACAKSIN.

FERDİ

ÇAL BABAM ÇAL.

Ali SÜMER

İHSANOGLU DOGRU KONUŞMUŞ..DURUM ÇOK AMA ÇOK CİDDİ..MUHALEFET KONU ÜZERİNDE CİDDİYETLE DURMALI...

adalet için

artanlarda sayılsın

BALTACI MEHMET

..ARTANLARI BANA GÖNDERİN DE VERESİYE DEFTERİ YAPIYIM..YIRTILAN NASIL OLSA HACI BEKİRİN KÖYNEĞİ..

cezmi

Kılıf hazır. . .

  • 1