BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.409,28

Yılmaz Özdil'in bugünkü Kılıçdaroğlu yazısının her satırı olay!

CHP'ye en yakın yayın organlarından Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil bugünkü köşesinden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapıp demediğini bırakmadı!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
salhor

Fânî bir koltuk'muş. Yılmaz Özdil BÂKÎ'yi tanıyor gibi söz etmiş. İşte şu anda Kılıçtaroğlu'nu sevdim. Şu Özdil'i îmâna yaklaştırmış çünkü.

Misafir

KK'nın ne olduğunu yenimi anladın Yılmaz, 2019 Başkanlık seçiminde Aday olmayacak biliyorki koltuğu gidecek.

MİSAFİR

CHP NİN YAPACAĞI TEK ŞEY --SİNEİ MİLLETE DÖNMEKTİR..TABİKİ CEP MESELESİ SORUN OLMAZSA KENDİLERİNE VE TABİKİ GÜVENİYORLARSA YENİ BİR SEÇİM İÇİN ..EN AKILLI YOL BUDUR..

salhor

Yaaa Yılmaz Özdil! Seni de böyle ÜNLETEN Erdoğan'ı nasıl sevmeyeyim ben? Kaldı ki ona son derece şiddetle KÜSÜM.Bir sürü iftirayla hapislerde çürüyen günahsız damadım ilk sebep ve başka çook masum örnek var. Bunun için küsüm ona.Ama değil mi ki seni böyle inim inim inletti; kalbimin bir tarafında eski muhabbeti duracak demektir; çünkü sen çok tıyneti bozuk birisin Özdil.

Huseyn Ciftci

bu millet, hepinizi tarihe gömecek (siyasi manada söylüyorum). zaten çoğunuzu gömdü, geri kalan kelaynakları da gömecek..az daha bekleyin hele

NEREYE HİZMET???????

MUTLUMUSUN BARİ,BİR SÜRÜ DESTEKÇİN OLMUŞ,BÖYLE HAKARETAMİZ KONUŞARAK NEYE HİZMET EDECEKSİN.ANCAK YENİ SEVENLERİN TÜRER,BAŞKA KULVARDAN,BİZDE VAZ GEÇERİZ SENDEN.!!!!!!!!!

Farklı Bakış

BAZI ŞEYLERİ YÜZLERCE KERE YAZDIM. Kılıçdaroğu ve Bahçeli GİZLİ AKP li olmasa bile AKP nin EN BÜYÜ AVANTAJIDIR. İKİSİNİ TOPLASAN ÜSTÜNE BİN ALİ yi DE KOYSAN BİR TAYYİP ETMEZLER.

Seyit Kiremitci

Yarışı her defasında kazananın başarısı yarıştığı rakiplerine bağlı olabilirmi?

Atatürk'çüler

Doğru olan alkışlanır. Alkışlıyoruz sizi.

Kasım

De get be adam, bundan iyisi can sağlığı..İktidara çalışan bundan iyi muhalefet bulamazsınız. Kemal eyidir eyi, kalsın yerinde.

Erdoğan ile yola devam

top yekün beraber, avrupa, gazeteciler, pkk, fetö birlikte chp için çalışmalar yaptı ama Erdoğan tek başına yine kazandı. Erdoğan'ın yanında sadece gerçek milliyetçi devlet bahçeli vardı, o da ne gazeteciler ne de fetö gibi çirkinleşmeden hayırcıları aşağılamadan düz çizgisini bozmadı. taraflar belliyken chp, soros'una güvenerek türklerin oyunu zaten alamazdı. çirkefleşmek seçim kazandırmaz.

Misafir

Karşı cenahta varmı böyle yürekli bir kalem? Kral çıplak,diktatörlüğe gidiyoruz,bütün dünya kötü olamaz,çok büyük yanlışlar yapılıyor,yapılanları millete bir şekilde kabul ettiriyoruz ama dünyaya kabul etirmemiz mümkün değil diyebilecek cesaretli kalemler var mı?

Asalet

Bayan D I O R Kılıçdaroğlu'nun gitmesi gerektiğini 5 senedir bağıra bağıra söylüyor, ama dinleyen yok, bi de CHP den aforoz edildi kadıncağız...

LAF SÖYLEDİ.............

HADİ SEVİN ÖZDİL EPEYCEONAY ALMIŞSIN!!

ÇÖZÜMSÜZ BİRİ!!!!

AŞAĞIDAKİ YORUMLARI OKUDUYSAN YLMZ,BAŞIN GÖĞE ERMİŞTİR.ATIP TUTMAK SENİN TARZIN,BAŞKA TÜRLÜ YAPAMAZSIN,KOMİKSİN DE ÜSTELİK,GARİP ESPRİLERİNDE VAR,ATTIRSAYDIN Bİ TANE. SİZE DÜRÜST NAMUSLU ADAM YARAMAZ ÇÖZÜMÜN VAR MI? İSTİFA?SONRA SEN Mİ DÜZELTECEKSİN HERŞEYİ,

HADDİNİ AŞMIŞ YLMZ

Kongre yapın değiştirin o zaman hadi dışardan bık,bık kolay,sen olsan bunları da yapamazdın,va rmı aklında biri,partiyi yıpratmaktan zevk alan güruhtansın sende çözüm nedir.siz böyle yaptıkça Akp büyüyor zaten,

Erol

CHP seçmeni KOYUN dur. Gandi nin deyimiyle; Tıpış tıpış gidip oyunu CHP ye kullanır

Aslan TÜRKOĞLUTÜRK

Seni şahsen sevmem fakat arkadaş bu yazına sonuna kadar katılıyorum.Doğru söze ne denir.

gencoglu

rakıyı fazla kaçırmış yarın özür diler oturur yerine yahudi

Kamil

Af ferin be yazar,birilerine söyledikleriniz oysa size mahsusmuş.Anladın ya güzel bir gelişme.

Misafir

Kazansın ya da kaybetsin farketmez bu siyasetçilerin yüzünü iki dönemden fazla görmeyeceksin. Koltuğa oturan yapışıyor

Misafir

Cumhuriyet-Atatürk düsmanlarına pirim vermeyin.Bakın onlar en büyük skandalları bile kendi iclerinde sıfırlıyorlar.Adamlar profesyonel siz de öyle olun.Kılıcdaroglu hırsız degil Türkiye Cumhuriyeti düsmanı degil enazından.Atatürk ün ülkesünde yasayıp dönüp Atatürk e saldıran hadsizlerden degşl enazından....

Misafir

Cumhuriyet-Atatürk düsmanlarına pirim vermeyin.Bakın onlar en büyük skandalları bile kendi iclerinde sıfırlıyorlar.Adamlar profesyonel siz de öyle olun.Kılıcdaroglu hırsız degil Türkiye Cumhuriyeti düsmanı degil enazından.Atatürk ün ülkesünde yasayıp dönüp Atatürk e saldıran hadsizlerden degşl enazından....

mert toker

CHP ye oy verenlere öyle acıyorum ki... Yazık bu insanlara. Parti liderlerine küfrede küfrede gidip oy atıyorlar. Halbuki TEK bir seçimde OY atmasalar CHP ye... 9 defa bu Kemal olmazdı. Neyse Kemal i AKP lilerde çok seviyor. Yazık bu CHP seçmenine... ama ne yapalım... Bu da sizin kısmetiniz.

İSMALER

ERKEKSEN SEN ÇIK MEYDANLARA KÖŞEDEN YAZMAKLA OLMAZ. CUMHURİYET CUMHURUN DEDİĞİ İLE OLUR. CUMHURA SAYGI DUYMAYI ÖĞREN ÖNCELİKLE.