BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.402,23

Yıldırım, elinde sonuçlarla geldi başkanları uyardı

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Yıldırım, başkanları BİMER'e gelen şikayetler konusunda uyardı. Yılbaşından bu yana 103 binden fazla şikayet geldiğini söyleyen Yıldırım, "Bunların yüzde 73'ü şikayet." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Belediyelerde kral vurgunlar var. Yakinlarina, çevresine ver arsayi bas imari. Biz millete hizmet etmeye geldik tövbe ki imari basmiyoruz. Bindigimiz mersedeslerle halka hizmetkâr olmaya geldik. Halk ta bir ömür yutacak saniyorlar. Avrupada ki belediyecilikle bizimkini kiyasladigimizda su sonuc ortaya cikiyor: vrupa belediye baskanlari kaldirim yapiyorlar bizimkiler mersedeslere binip halka efendilik taslyiorlar. Sonra da Allahla aldatarak vurgunun üstünü perdeliyorlar.

baltacı

BİMER gelen şikayeti şikayet edilen kuruma yönlendiriyor..Biz kadıyı şikayet ediyok,o kadıya gönderiyo..Kadı heç hata yaptım der mi, bi de cıvık yağ gibi üste çıkıyor..sorunun çözümleneceğine inanıyor musunuz,başbakanlığın boş zaman hobisi gibi bişey BİMER..

Gara gardiyan

Belediyeler başbakanlık gibi ulaşamıyoz en basit işlemde bile muhatap bulamıyoz inşallah ders almışlardır

Adnan ozturk

Gaziosmanpaşa da 7 senede yapılamayan Sarıgöl Yenidoğan mahallesi kentsel dönüşümü halk mağdur hep oyalama taktiği başka birşey yok hangi belediyeden bahsediyorsun iz.

Misafir

Belediyeler gelirini artırmak için su faturalarına durmadan zam yapıyorlar. Masrafları azaltalım israfı önleyelim diyeceklerine ha bire suya zam yapıyorlar. Vatandaşın en zorunlu ihtiyaçlarına zam üstüne zam. Daha sonra fatura akp ye kesiliyor. Sorumsuz israfçı yöneticiler yüzünden yöneticiler bir süre sonrabolluğa alışıyor bu değirmenin suyu nereden geliyor demiyor. Vatandaşın halini anlamıyor.

anGut

igdaşi bimer bu hafta sonu şikayet edecektim nihayet bugün bitti. aboneliğe gidiyorsun haritaya gönderiyor. harita abone olda gel diyor. SAHİ ÇOKU ARIYORSUNUZ BU MEMURLARI ?

vatandaş

bimer kimseye faydası yokki

Misafir

valla akp artık hiç heyecan vermiyor, veremiyor. ampul eskidi ışığı soluk. asabi, sinirli söylemden bıktı yıldı vatandaş. iki yaka bi araya gelmiyor, sanayici, memur, esnaf, çiftçi dibe vurdu. 16 nisan sonrası her şey muhteşem olacak demişti akp ama tam ve net tersi oldu. bay bay akp.

kundemacı

Şikayet 103 bin olsa ne olur, 500 bin olsa ne olur. Bu şikayetler karşısında ne yapıldığı ve/veya hiç bir şey yapılmaması üzücü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanını kanıtlarını da dilekçeye eklemek suretiyle şikayet ettim. Müeyyideyi bırak, sonuç ile ilgili bile cevap gelmedi. Kimi kime şikayet ediyorsun. İlk seçimde bu işin bitmesi farz oldu.

Mehmet

Servis yönetmeliği değiştirilsin. Yönetmelik Servisçinin sorunu değil vatandaşın sorununu çözsün.

eski AKP li

EN ÇOK MEMNUN KALINAN HİZMET CENAZE HİZMETLERİYMİŞ.)))) PES ARTIK

Misafir

sahada gözlemlediğim kadarıyla, akp. artık eskidi, tayip yoruldu ve yüzü eskidi, halk bıkkın, yorgun, fetö işini kepaze ettiler, siyasi ayağı es geçip çaycı çorbacı içeri tıkılıyor ve halk buna korkunç derecede kızgın. yani ilk seçimde akp. gider demedi demeyin, ne yapılırsa yapılsın akp. eski günlerine asla dönemeyecek.

Misafir

mezarlık hizmetleri istanbulda gerçekten mükemmel derecede insanın o en zor anında gerçekten işler çok iyi ve hızlı oluyor hiçbir sorun çıkmıyor cenazeyi memlekete götürüceksen otobüs bile veriyorlar

Misafir

Yenilik şart yoksa parti işi zor.

darbeli matkap

yüzde hemen hemen hepsi sizin zaten yap o zaman gerekeni

misafir

Memo rumuzlu yorumcuya katiliyorum.Adil hizmet sunumu,imardaki rantlar konusundaki sikayetleride degerlendirmek lazim.

Dsds

Yani sayın başbakan diyor ki belediyeleri iyi gömüyormuş!

Halil

Haber sitesimi reklam sitesimi anlayamadık lanet olsun böyle haber sitesine zorla diyorsunuzki vatan hainlerin haber sitesinde haberi okuyun

Memo

Yolsuzluk ve rüşvet alanları da yazmışlar mı acaba? Sayın cumhurbaşkanı yolsuzluk ve hırsızlık yapanları kapının önüne koyacağız dedi. Çok yanlış yolsuzluk ve hırsızlık yapanlar kapının önüne konmaz adalete teslim edilir.

BARIŞ İYİCE

Es SELAM u ALEYKÜM Ben Diyannetten Şikayetciyim LİDERİM Bi görüşe Bilsek SİZLE İnşa ALLAH ...

Kocaeli

Hiç sanmıyorum başbakanım, Büyükşehir yasası oldugu sürece tek merkezden yönetim ilçeleri pasifleştirdi

Erol Baron

5 katlı bir binanın son kat bir dubleks te oturduğum dolayı terasın fazla ısınarak sıcağın salona vurmasını önlemek için 1 000 TL harcayarak bir gölgelik yaptırdım. Beni görünce aşağılık kompleksine kapılan bir öğretmen beni şikayet ediyor. Paçalarından cehalet akan zabıta memurları geldi ve bir kaç gün sonra 970 TL ceza geldi. Ödemeyince banka hesabım bloke oldu. 970 TL'yi ödemek için içi cahil dolu Belediye'ye gittiğimde şöyle dedim.... Bana gönderdiğiniz bu ceza kağıdını elinize alıp bu şehir üzerinde helikopterle bir gezin ve bu kağıda tekrar bakın. Bakın bakalım bir yanlışlık, bir eğretilik, bir cehalet yok mu" dedim. İçeride 5-6 kişi vardı hiç biri tek kelime etmeye cesaret edemedi.

Feray Teyze

-Ne olacak ağabey, geri sayım başladı. Ortalık karmakarışık buradan ne çıkacak kestiremiyorum.

AK PARTİ ANAPLAŞIYOR

AK PARTİ İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINDA İŞ TAKİBİ VE TORPİL HAD SAFHADA.ADAMINI BULMAK İÇİN HERKES BİRBİRİNİ YİYOR.TEŞKİLAT SORUMLULUARI İYİ ÇALIŞMIYOR BUNLARI BİTİRMEYE UĞRAŞMIYORLAR.AK PARTİ HIZLA ANAP VE DYP ÇİZGİSİNE KAYIYOR.AK PARTİ KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ.

Cevdet

Haksız, asılsız ve iftira şeklinde şikayetler ciddiye alınmamalı. Bimer yaz boz tahtası olmuş. Asılız şikayetler belirlenip cezalandırılmalı.