BIST 10.293
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.454,11

Yiğit Bulut'tan NBŞ bombası! Beni öldürürler deyip ifşa etti

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut'tan bomba NBŞ (Nişasta bazlı şeker) açıklaması geldi. İçinde NBŞ olan ürünleri (Nişasta bazlı mısır şurubu şekerli) almayın çağrısı yapan Yiğit Bulut 'Bunu dediğim için beni öldürürler' dedi. Yiğit Bulut NBŞ ifşası ile günün adamı oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 99 Adet Yorum
Misafir

Yigit Bulut u tebrik ediyorum ona yakışanları söyledi.İnşaallah Cumhurbaşkanımızıda konu ile ilgili bilgilendirmiştir.

Misafir

Yanlış anlaşılmasın sade bir vatandaş olarak ,Bu anlattıklarınız doğru ise sizden allah razı olsun yiğit bey

Cengiz

Ne oldu izin verilmezdi şeker fabrikalarının satışına nasıl verildi birileri ağır bastı herhalde yada sen boş konuşuyorsun.

aktay

Bırakın bu işleri, şeker fabrikalarını yüksek fiyattan satmak için yapılan bir hareket. şeker fabrikalarının pazarı büyütülüyor. kısacası özelleştirmek için yapılan bir hareket. ha yanlış mı, yanlış değil...

mevhibe inal

Doğru söylemiş. Bizden önce bu illetlerle tanışmış (GMO-HFCS-Sentetik tatlandırıcılar) Amerika'da obezite, allerji, astım tavan yapmış durumda. Bundan şikayet eden kişi ve kuruluşlar tehdit, itibarsızlaştırma, mahkemelerle bezdirilmeye çalışılıyor. Bu arada Gıda-İlaç-Kimya tekelleri birleşerek daha güçlü, dokunulmaz duruma geliyor. Bu kendi kendini denetleyen! Tekeli Uluslararası arenaya taşımaya da niyetliler. Gıda ve Sağlık stratejik öneme sahip, yabancıya güvenilmez.

Hakkı A.

Nasreddin Hoca yaşasaydı "çekil de biraz da bizi öldürsünler" der miydi acaba?

ahmedi

Bu konudaki şüphe ve itirazları önlemek için bu işi yapan kurumun başı olan kişinin (En uzun vekalet eden bürokrat) yeniden gözden geçirilmesi, buraya Ak Parti kuruluş felsefesine uygun, bir kişi atanmalıdır.

xtr

Anlamadığım şu. Devletin başında yokmusunuz? Yasaklayın madem öyle... Esrar nasıl yasaksa, bunları da yasaklayın.

hasso

bu ne lanet bir surupmuş her şeyin içinde var

Hakkı A.

Utanmasalar bunu da FETÖ'ye yükleyecekler, İsrail'e yükleyecekler, Amerika'nın oyunu diyecekler falan filan ama kendilerinin hiç dahli olmayacak.

Mummy

Şeker fabrikaları satılmasın diyor şeker iş sendika başkanı sonunada ekliyor devlet kar edemedigi için satıyor alan firmada kar edemezse kapanacak diyor bu itiraf degilmi zaten biz kar etmeyen bir fabrikanın işcileriyiz sırtımızı devlete dayadık kar etmesede biz maasimizi alırız devlet zarar etsin

Misafir

bunu sen dile getirdigin icin tersini yapmaliyiz...

Misafir

sen gene kullanma kardeşim.zorla sana kullan diyen mi var.ağzına zorla iç diyerek veren mi var!!! değil mi? şekermiş yeme kardeşim. zararlı değil mi zaten.alma... üç beyaz zaten denmez mi zararlı diye...kardeşim bu ülkede millete zamanında radasyonlu çay içirdiler...ne çabuk unuttunuz

Misafir

oklavacım.bu ülkede yaklaşık 4 yıldır okullarda değil kola cibs bile satılmıyor.senin az gelişmiş ülken blçika yenimi yasakladı daha cola cola YI .))

Misafir

bakın kardeşim dünyanın hiçbir ülkesinde devlet toz şeker kesme şeker satmazzzzz...bunu bi aklınıza sokun.aşmanya devleti şekermi satıyor varmı fabrikası..ingilterenin varmı..hangi devirdeyiz arkadaşlar.aşın şu 1930 lar kafasını.devlet artık ağır silah yapmalı kendi için uçsk gemisi yapmalı tank yapmalı...en büyük para silah sanayiine gidiyor.sende yeme şeker kardeşim.zararlı değil mi?

Misafir

okulds satılmıyor ama karşı büfede satılıyormuş.kardeşim adamın büfesine nasıl karışabilirsin...sırf aykırılık adına saçmalamak oluyormu?

Misafir

anlatıyor işte :)) siz dinlemiyormusunuz güzel kardeşim

basicman

yıllardır bu konu biliniyor.şu sıralar bu konuların ele alınmasında,konuşulmasında bir çapanoğlu var.özellikle sağ gösterip sol vurma taktiği.eğer güçlü bir iktidarsan görelim bakalım.şimdi herşey olup bitince biz söyledik,anlattık ama dışgüçler falan filan,mağdur edebiyatı.bunu enson soner yalçın yazdı.saklı seçilmişler kitabında.herkes ama öncelikle aydın kesim bu konuda en az afrin duyarlılığı kadar bu konuda tepki göstermeli.öğretmenler öğrencilere anlatmalı.uyanmalı uyarmalı...

Hakkı A.

Mesele "hem satarım, hem ağlarım" meselesidir.

kürşat yerlikaya

bay yiğit(!)cumhurbaşkanı böyle bir şeye izin vermez demiş.ben mi kapatıyorum,ben mi satıyorum fabrikaları.

kemal

israilin işiymiş.. her şeyi de dış güçlere bağlamakta üstümüze yok. israil zorla mı gdo'lu ürün satıyor. uçsuz bucaksız topraklarımız var. kendimiz ürettik de israil mi engel oldu..

toto-h

Bu program çok komik. Yiğit bulutun söylemleri ayrı vs ama program sunucusu komik. Boş bir içerik..

Misafir

Bu kişi Cumhurbaşkanının en gözde başdanışmanlarından biri.Peki elini kolunu tutan biri mi var.Şeker fabrikaları satışı ile ilgili algı operasyonu gibi geliyor ama altında ne gibi çapanoğlu var o muamma.

Misafir

Zararı varsa,ülkeyi yönettiğini sananlar neden yasaklamıyor ve bu maddeyi kullanan markaları neden açıklamıyorlar? Yasaklasın ya,ürettirmesin! Bu maddeyi kullananların haram ve kirli kazançları halkın sağlığından daha mı önemli? Bu ülkenin insanları! Düşünün ve kararınızı ona göre verin!

erkan

piyasadaki bircok urunde glikoz fruktoz surubu var. kimse malin uzerine nisasta bazli seker yazmiyor zaten. yarin markete gidip bakin glikoz fruktoz surubu olmayan kac urun bulacaksiniz. biskuvi cikolata vs hepsinde var.