BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Yerli otomobil nerede üretilecek?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yerli otomobilin üretileceği yere ilişkin açıklamalarda bulunurken bu konuda çok sayıda kentin harekete geçtiği bilgisini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Hamza

Araba macerasinin ilk basladigi yer olanntabikineskisehirde olmali rovansi almaliyiz

Misafir

Ülkemizin kurtuluşu Samsundan başlamıştır. bu proje Samsuna yakışır. Samsun 2019. (1919-2019) 100.yılında bu iş Samsuna yakışır. kimse aksini iddia etmesin. liman havayolu demiryolu işgücü yeterli arazi, herşey fazlasıyla var. ülkenin heryerine eşit mesafede. tam ortada. haritaya bakın.

Misafir

BATMAN GÜNEY DOĞU ANADOLU

karadenizli

samsunda olmalı,orta karadenizin en gelişmiş şehri,liman müşahit,müttefik rusyaya ve ukraynaya ürün gönderebilcek düzeyde

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aksaray yada ankara ..karasal iklim ve ilgi burada...

Misafir

Dayı iç Anadolu en mantıklı

mustafa

ğüneydogu olmalı tabiki de,terörle sadece silahla savaşamazsınız.

Misafir

Yozgatta uretilsin.Sanayiye ihtiyac var.

Misafir

Hep ayni yerler birazda gumushaneye yatirim yapin nolursunuz!

Misafir

karasu ne ya, orada fındık var. yerli oto ne iş. ayrıca arazi mi var karasu da ve küçük bir ilçe orası. yatırıma ihtiyacı olan işgücü olan bir yer bulun. oyun oynamayın. Sakaryada Toyota var, otosan var, yeter. ne var bu sakaryada hep buraya yatırım yapıyorsunuz. sonra hep göç almasından şikayet ediyorsunuz. ülkede başka il mi yok.

Misafir

Karadeniz yine nasiplenemedi. Samsun neden yatırımlardan nasip almaz. Sakarya Kocaeli Bursa İzmir artık doydu. bu ülkede yatırıma muhtaç onlarca il var. Karadeniz gibi bir bölge çok göç veriyor. iş alanı yok fabrika yok. hep marmaraya yatırım yapıyorsunuz. Samsunda liman demiryolu havaalanı herşey var. ülkenin tam kuzey ortasında.

Misafir

elazığ a yakışır adamın dibi memleket

Muhammet

Allah'tan kork be ilk elazığ talip oldu ve bü şehir size oy veriyor neden bu güzel ve imkanı bol şehire vermiyorsunuz kardeşim gözünuzde mi görmüyor!!!

konya konya

yerli otomobile start verilince ilk aklıma gelen il konya oldu. çünkü makine yan sanayi yönünden iyi..bu işten konya ekmek yer...ben kayseriliyim; bizde kanepe, koltuk, mobilya çok başka birşey yok. Karasu da liman deniz var, sanayi yok. işgücü yok.

KSK1966

Kastamonu Belediye Başkanı da istekte bulunduuuu

Cakici

Yollarin kesistigi yer Afyon dur.

Misafir

ankara yı niye değerlendirmiyorsunuz atatürk ün başkentini bitirdiniz iş aş yok lütfen en uygun il ankaradır sayın yetkililer

Misafir

Büyük ihtimal Bursa'da üretilecektir

  • 1