BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57

Üsküdar'da son dakika kaza haberi! Ölü ve yaralılar var

İSTANBUL Üsküdar'dan son dakika kaza haberi geldi. Üsküdar'dan gelen sondakikaya göre otobüs durağa daldı. Otobüsün durağa girmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı var. Kaza yapan aracın dün hizmete girdiği ortaya çıktı. İhmaller araştırılıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
misafir

şöförü ilkokul mezunu yada değil kamyon kullanıp sonra otobüs kullanmaya kalkıyorlar, özel halk otobuslerinin yüzde doksan dokuzu bakımsız belediye bunları kaldırsın

SİVASİSTANBUL

BİRAZ ÖNCE ÜMRANİYEDE MAL IN BİRİ SON SÜRAT VE TELEFONLA KONUŞARAK GİDİYORDU, MAALESEF ORTADA NE POLİS NE TRAFİK KİMSELER YOK, MAHKEME DESEN DİREK DENETİMLİ SERBESLİK CEZA HİÇ YOK, İNSAN CANI BU KADAR UCUZ.

Misafir

halk otobüsleri kaldırılmalıdır..net

ataş

Bu halk otobüsü sürenlere de eyyyy dese ve ağır mı ağır cezalar verilip ağır kurallar konulsa ne iyi olur ama nedense bu otobüs sürücülerine ve firmalarına eyyy diyen olmuyor. Sanki eyyy demeleri gerekirken bir şekilde korunuyorlar. İlgilisine sesleniyorum ağır ceza ve ağır kurallar getirilsin bu halk otobüslerine tabi diğer taşıt sürenlere de.

Misafir

ne biçim başlık atıyorsunuz

Misafir

Şoför alkol,uyuşturucu muayenesinden geçirilsin.Sonra da altı aylık kalp,tansiyon,şeker muayeneleri yapılmış mı bakılsın.Sara hastası olup olmadığı araştırılsın!

  • 1