BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,16

Ünye'de anonslar yapılıyor! Ordu sel felaketinde bu gece çok kritik zira...

ORDU'da dün yaşanan sel felaketinin ardından bugün Ünye'ren son dakika haberler geliyor. Ünye'nin ortasından geçen tabakhane deresi köprülere kadar yükseldi. Ünye'de anonslar yapılmaya başlanırken bu gecenin kritik olduğu ve derenin her an taşabileceği bildiriliyor. Karadeniz sahil yolu da kapatılmış durumda.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
kundemacı

Derenin iki tarafına beton duvar yaparak dereyi sıkıştıracaksın ondan sonrada dere taştı diyeceksin. Elbette taşacak. Dere yatağı arsa yapılırsa; dere bir gün o arsayı geri alır.

mevhibe inal

Hemen her yerde çok kötü yapılaşıyor, Şehirleşiyoruz. Dere yatakları, giderler rant uğruna kapatılıp, parselleniyor. Havalı villaların olduğu sahil kasabalarında 8 giderin 7'si kapanmış, 1'ini ot bürümüş, her yağmurda yetkililer ağlaşır, suçu başkasına atar!

Hasarımız çok.

Göründüğünden azmış zaiyat öyle mi milletin olan biten herşeyi olan tek geçim kaynağı fındık denize gitmiş siz orda durmuş diyorsunuz zaiyat az görünenden..yollarımız kullanılamaz hale geldi milletin evine giren su boruları ortaya çıktı yağan yağmur asfaltı yardı eritti..durmuş orda görünenden az..kimse sizin gibi miluarlar dolarla geçinmiyor..adınız devlet işte helal olsun..

Fikri

İklim: Hava olaylarının 40-50 yıllık gidişatıdır. Bu süre içinde görülen salınımlar her zaman görülebilecek sıcaklık, yağış ve rüzgâr değerleridir. İklimin değiştiğini söyleyenler yalan söylüyorlar. Değişen insanlığımızdır. Aç gözlülükle derelerin yataklarına tecavüz eder hale gelenlerdir.

Fikrici Fikri

Anayasa'ya uyalım, uymayan AKP'lileri uyaralım dedik; yasalara uyalım, uymayan AKP'lileri de uyaralım; tabiat kanunlarına uyalım, uymayan AKP'lileri de uyaralım dedik ama olmadı. Tüm Devlet imkanlarıyla, trolleriyle, basın yayın kuruluşlarıyla üstümüze çullandılar, sesimizi soluğumuzu kestiler, "Reis ne yapıyorsa doğrudur dediler". Sonuç böyle oldu.

Misafir

noluyoruz..bir yandan doğal felaket biryandan ekonomi felaketi bir yandan ahlak felaketi biryandan siyaset felaket ............noluyoruzz...............çıldırmaya az kaldı galiba...

Misafir

TÜRKİYE'DE HÜKÜMET BOŞLUĞU MU VAR?......

Dikici

Yananistan selamlar Yüzmeyi biliyorsanız yüzersiniz

Misafir

Allah kadiri. Mutlaktir.her işinde bir hayır vardir. Bu musibetler zalime alkış tutmamızdan olabilirmi? Bilyorsunuz kyrunun yanında yaş da yanıyor. Masumlarin malları Allah kayında sadakadır.

AL SANA LAZ KAFA!___________________

Istanbul'dan giden Cevreciler Doğa Felaketini halka anlatirken, Ordu'daki belli bir kesim Sopalarla saldırdı!.... PKK/YPG'li terörist bunlar dediler.... Üniversite Öğrencilerini dövdü!' .......... AL SANA terörist !

fikret boduroğlu

doğa ya yanlış yaparsan,bedelini ödetir.belki akıllanırız da ,yapılaşmayı gelişi güzel değil,planlı yaparız.rant peşinde koşmanın sonucu bu.vatandaş yapıyor, görevliler göz yumuyor.siyasetçiler af çıkarıyor.imar barışı yeni çıktı.

A. Kar

Zararları dere yataklarının kapanmasına izin verenler ve dere yataklarını kapatanlardan alın. Eski idarecilere zimmet çıkarın.

Misafir

sen neden duruyosun bi planın hesabınmı var defol git

A. Kar

Yağmurlar aniden ve yoğun yağıyor. Eskiden geniş dere yataklarında problem olmazdı. Dere yataklarını daralttınız. Evleri ve yolları dere yataklarına soktunuz. Ne bekliyordunuz ki? Dere yatağını 40 yıl geçse bile ara sıra arar. Yatağındak bulduklarını da cezalandırır. Sizin yatağınızda birisini bulsanız ne yapardınız. Kabahat derede değil. Köprüde değil.

bahri

Türkiye fındık üretiminin dünyada 3/2 sini karşılayan en büyük üreticidir,garbim millete kg 60 liraya yedirmediğiniz fındığı ALLAH elinizden alır denize döker elin gavuruna kg 20 liraya satarsınız alın şimdi kuru ekmeğe muhtaç olun daha çok para daha çok para para para çamurlu toprak sel doyursun gözünüzü de ibret alırsınız BELKİ sanmam da

Mehmet Zeybek

2002'de fındığın kilosu 9 TL'ydi, şimdi 60-70 TL. Artık yiyemez olduk! İnanın vatandaşın ahı tuttu! 250 tonu hesaplıya satsalardı bugün herkes fındık yerdi doya... "HIRS SEBEB-İ MAHRUMİYETTİR!"

Gezi Yolu________________

Yüzlerce yılda milyonlarca ton yağmur yağan Karadenize noldu da birkaç saatlik yağmur altını üstüne getirdi? Bu cehennemin yollarını kimler döşedi? Oklar, ilhamını betondan alan ve inşaata tapan rant iktidarını gösteriyor!

Misafir

Felaketler Ülkesinden kaçan kaçana!

hasan erdur

yüce rabbim doğadan alınanları fazlasıyla alırım diyor yüce kuranıkerimde.ama kendilerini islamcı gösterip kuranıkerimin yasaklarına göre hareket edenlerden hesap soruyor rabbim.

Kuxzgun

Ankara'dan sonra Ordu'yu da sel aldı, bir kent sevdim rant aldı!...Bir sel hikayesi miydi yaşanan, bir rant hikayesi mi; birbirine karıştı.

  • 1