BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Türkiye'den Almanya'ya İncirlik resti!

Almanya İncirlikten çekiliyor mu? Almanya'nın çekilme kararına Türkiye'den rest geldi. Başbakan Binali Yıldırım Almanya'nın kararıyla ilgili 'nasıl isterlerse öyle yapsınlar' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

türk milletini AKP iyice bir sevindirdi.almanlari incirlikten gitmesi vatanimiz icin, milletimiz icin hayirli ugurlu olsun, almanya zaten ABD nin yalakasi ABD ne derse amin diyenlerden. ABD teröre yardim eder almanyada eder ,ABD silah yardimi yapar,almanyada yapar. ABD fetöcüleri koruyor. almanyada fetöcüleri, pkk cilari koruyor.aciktan bizimle savas ediyor.utanmadan birde incirligi istiyor pes yahu.bizim bakanlarimizi almanyada konusturmuyor. kendi bakanlari incirlikte askerleri ile bulusucakmis ulan nerde bu bolluk nazi domuzlari.

Misafir

açsana kapıları yollasana suriyelileri avrupaya ne bekliyorsun. 3 milyon insana bakacağız diye heryere radar koyup çatır çatır ceza kesiyorlar. tedes radar yemeyen yok. ş.arası yola 50 km hız koymuş Osmancık. Merzifon 80. ver cezayı suriyeli doyuracağım desene. mahkemelerde itirazı kabul etmiyor. anlaşılan talimat var. çünkü para lazım sudan sebepten.

Misafir

ŞU AN DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIN. DEFOLSUNLAR!!!

MÜTTEFİK!

Böyle herkese posta atıyorsunuz da kime güveniyorsunuz merak ediyorum!

mevhibe inal

Bütün Avrupa ekonomik kriz içinde bocalıyor, Suriye ile dostluk maçları yapıyorduk...Avrupa ve Müslüman komşularla köprüleri atana kadar Ortadoğu işgalcilerine çatın.

mevhibe inal

Gitgide Amerikan-İsrail kucağına oturuyoruz. Dört bir yanımızı düşman ilan ederek...

kerem

hadi almanya sıra sende.oradaki tüm türklere kapıyı göster bayram edelim.

aliveli

ahada battı almanya..

fikret boduroğlu

adam zaten çekiliyor.ne resti.almanya yakında rest öyle çekilmez böyle çekilir diyerek ,vatandaşlarımızı geri gönderirse resti görürsünüz.ben zaten AB ülkelerinin çifte vatandaşlığı iptal etmesini istiyorum.avrupada sola oy verip ,türkiye de sağa oy veren,diğer bir ifade ile kişiliksiz ve menfaatçi insan istemiyorum.herkes hangi ülkenin vatandaşı olacaksa seçsin,yeri belli olsun diyorum.

misafir

merak etme sayın başbakan senın bu restin ilerde bu üleknın başını yakacak sen ucuz kahramanlıklar yapıyorsun sonunda cazesini bu millet çekiyor hergün bir ülkeye rest çekmeler meydan okumalar sonra bu ülkenın sonuda suriye ırak gibi olmasın sen şimdi restleri bakim şimdi akp ler diyecek bak rest çekiyor peki bunun sonuçlarıda katlanılacakmı bir zaman rusya brest çekti akdenizde çiftçi bitti aç kaldı çektiğin restler seni ilgilendirsin ayakabı kutlarında katara para taşı millet senin restin cezasını çeksin almanay resti çekrsen almana san abir ambargo koyarsa ne olur biliyorsun milyonlaraca türk vatandaşı almayada avrupada yaşıyor olan olanara ve ekonomik krizlere yol açar

tepe

hey almanya incirligi kapatirim haa bak!!! diyen cumhur baskanimizin blöfü cok pahaliya patladi... ha simdi cekiliyor bakalim ne yapacan yarin rusyanin bir tehdidi olursa siginacagin bir natoda kalmayacak arkanda... ne oldu tutustunmu.. bizden yana birsey yok hadi desene kapilari acarim süriyelieri avrupaya gönderirim diye.. ne oldu simdi suriyelilere sarildin vatandaslik veriyorsun..neyse fazla uzatmiyalim yoksa yayinlamiyorlar

Misafir

BATI DUNYASINDAN KOVULMAK YETMEDI.... ISLAM DUNYASINDAN DA KATAR ILE BIRLIKTE KAPIYA KONDUK!

  • 1