BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Türkiye – İsrail Anlaşması Tam Bir Fiyasko!

Diyecek hiç bir şey bulamıyor, sadece ülkem adına utanıyorum...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
miço...

sen bu yazıyı kaleme alırken hakiketan kafan yeridenmydi ? oruçlu ikenmiyazdın ? yoksa bu mübarek ramazan ayında içip içip öylemi yazdın ? aşırı extra saçmalamışsın..elinde somut asla bişey olamdan sadce ve sadcee her zaman olduğu gibi yani her zaman chp lilerin yaptığı gibi zan ile yazmışsın dökmüşünn..muhalif olacaksınz yaa illaa olalım diye..bu yazın ile sen kimlere şirin gözükmeye çalışıysunki ? yancı basın diye yoruma başlamışsın !!! sen yancı değilsminchp nin yancılığını yaptığın aşikarr..yavv bi gidin işinizee ağzınzda bi ensar vakfıı dolabnnıp duruyorr ..hem geveze hem kekemesiniz..

Misafir

efelenirken iyiydi ama...

iş olsun diye yazma.

bizden sebze meyva almayan turist göndermeyen rusya nın avrupa gaz pazarına israil malıyla darbe atıyor pazarına ortak oluyor taşıma parası alıyoruz üstelik bizde rus-ve onların lafından çıkmayan iran gazına muhtaç kalmayacağız bunun neresini beğenmedin de saçmaladın.akılcı yaz inanalım.

hiişşşt ayıp oluyo ama.

sadece muhalefet yapmak için yazı mı yazılırmış türkiye nin ne yapması gerekirdi onu da yazabilirmisin.bu tip anlaşmalar abd onayı alınmadan yapılmaz bunu bilmez mi sin.

  • 1