BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,88
ALTIN 2.422,14

Tuğrul Türkeş'in Ukraynalı eşi kim işte fotoğrafı

Tuğrul Türkeş'in Ukraynalı eşiyle ilk kez görüntülendi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in imam nikahlı yabancı eşi ve yeni bebeği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Tuğrul Türkeş'in imam nikahlı eşi kim? İşte detaylar...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 64 Adet Yorum
Misafir

sende ya hdp li yada chp li olmalısın. :) dimi...

Misafir

BRAVO SAYIN TÜRKEŞ TÜRK ÖRF VE ADETLERİNE YENİ BİR ÇIĞIR AÇTINIZ ESKİ EŞİNİZLE AYRILMADAN BAŞKA BİR HANIMLA EVLENİYORSUNUZ BU NASIL BİR ADETTİR ANLAMADIM

genç kurt

bizi yönetene bak..2 evlilik yapmış..halen evli görüldüğü halde sözüm ona imam nikahı karısıymış..başka yok mu nasıl olsa 4 e kadar yolu var..

Misafir

Ulan durzu.Turkiye Turkiye oldu olali AKP gibi bir hukumet gormemistir.Adamlar senin CHP zihniyetiytin 70 senede yapamadiklarini 123 senede yapmislardir. ne dedigini bilde oyle konus.Gavurmusun necisin

MİSAFİR

NE AKP Lİ NE MHP Lİ HEPSİNİN KANINDA VAR HA MHP HA AKP İKİSİDE AYNI ZİHNİYET BU ÜLKEYE GÖSTERE GÖSTERE KARANLIĞA GÖTÜRÜYOR ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ PROPAGANDASIYLA ÜLEKYİ KENDİ AİLENİN ÜLKESİ KENDİ ÇİFTLİKLERİ YAPTI BUNLAR AMA BU ÜLKE İNSANINA NE OLURSA MUSTAHAKTIR

misafir

Dedesinin elini öpmeye AKSARAYA nezaman gidecek?AKP li torun.

Harbimi

Tuğrul dan ancak böyle şeyler beklenir.Tuğrul babasının davasını satmış bir karekter...Evlilikleri hiç kalır.Zavallı,.Erdoğan bunlara ne diyor da ikna ediyor şaşırmamak elde değil..Safına çektiği muhalif isimlere dikkat ediniz..

sır

özrü kabahatinden daha büyük... Daha resmen boşanmadan bir başkası ile yaşıyorsunuz,üstüne birde çocuk sahibi oluyorsunuz.Savunmanız ise "Dini,ahlaki ve örfi vecibeleri yerine getirdim" oluyor. Bunu sade vatandaş yaptığında ayıplıyor,kınıyor,ahlak,din elden gidiyor diyorsunuz. O Yüce soyisminize yakışmadı.

Misafir

Babasının oğlu aferin

müslüm akkuş

Bunlar birde edep,adap,ahlaktan bahsetmezlermi.T.C bir hukuk devlet ve hukuk devletinde resmi nikah meşru sayılır.Başbakan yardımcısı dini nikahı meşru sayıyor.Bunlar bu makamlara yakışmıyor.

Misafir

Bunlar birde millete ahlak,edep,adap dersi vermeye kalkmazlarmı.T.C bir hukuk devleti.Evlilikte resmi nikah meşru ama başbakan yardımcımız dini nikahı meşru sayıyor.Bunlar bu makamlara yakışmıyor.

türk

Türk milliyetçisine bak sizin için milli eş olması daha önemli değilmi

UTANMAZ ARLANMAZ.

BU ADAM BAŞBAKAN YARDIMCISI.. DİKKAT EDİN. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BAŞBAKAN YARDIMCISI. AHLAKİ OLARAK ÖRNEK OLMASI GEREKEN EN BAŞTAKİ KİŞİLERDEN. NE UTANMAZ ARLANMAZ BİR ÖRNEK. NEYMİŞ DİNİ VECİBELERİ YERİNE GETİRMİŞ. YAHU MEDENİ KANUN VAR. TÜRKİYE CUMHURİYETİ ARAP AŞİRETİ Mİ. UTANMAZ ARLANMAZ DEMEK GEREKMEZ Mİ.

Misafir

lan salak kirim tatari diyor mal osmanli da tum padisahlarin esi kirim hanligindan zate olm ne mal adamlarsiniz la

sana ne- bana ne?

7 hazirandan sonra hükümet kurulmasına katkı sağladı ya... onun acısını unutamazlar, yıpratmak için ellerinden geleni yaparlar. Ben ehl-i namus isem bana ne elin eşinden? namuslu olmayan için dilin kemiği yok, her yöne döner.

Misafir

türkeşin dedesini bir araştırın, 1915 yılında kayseri pınarbaşından çocuk olarak kardeşleri ile niye kıbrısa ve girit adasına gitmiş sonra harb okulunda türkeş ismini vermişler..

Dua

Tatar Alparslan vatanımıza hayırlı olsun.

ali

erkektir yapar yapmassa zaten acaip lik olur helal olsun

sarı zeybek

AKEPEli toruna ALPARSLAN ismi yakışmamış dostlar.Mursi,Muammer,Zafer,Reza,Egemen isimleri CUKKK otururdu.

Misafir

Milliyetci bir insanin ne isi var Rus ile,Ukraynali ile kaldi ki Turkes in bir misyonu var.Osmanlida da oyle cogusu yabanci kadin eslerin.Gul gibi tertemiz Turk kizlarimiz dururken bu caba neden acaba?

Değiştir annesinin babası olsun

Adı neden Alparslanki,bence istemezdi baba Alparslan Türkeş,hicap duyardı AKP li torun İhi ihi.!!

Kemal gibi yapsaydı

2000'li yılların başında adrese dayalı nüfus kayıt sistemi MERNİS'e geçilen Türkiye'de Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 2009 yılındaki yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin seçim çalışmalarını kolaylaştırmak için vatandaşların kimlik bilgilerini parti yöneticileriyle paylaştı.PARTİLERDEN SADECE CHP partisi bu bilgileri herkese açtı. Bilgileri de korsanlar topladı.

yerli ve milli

yerli ve milli: alın size yerli ve milli:)))))))

falke

hanımefendi ile dini, ahlaki ve örfi tüm vecibeler yerine getirilerek aleni ve meşru bir şekilde aile hayatımı sürdürmekteymis.....gercekten de bizim örflerimiz,adetlerimizi,dinimizde tabiii ki dost Hayati cok dogal sayiliyor....oylemi...

ahmet

karısı varsa suçmu herkesin karısı var gönül neyse o geçerli