BIST 10.358
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.464,75

Trump ilk kez BM'de konuştu Türkiye'ye teşekkür etti

ABD Başkanı Donal Trump ilk kez Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na seslendi. Kuzey Kore'ye ve İran'a yönelik sert açıklamalarda bulunan Trump, Türkiye'ye göçmen politikası nedeniyle teşekkür etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ALFA

yalaka medya manşet atmiş! " turump türkiyeye teşşekür etti" bu kadarınada pes dogrusu. abd ürdün lübnan ve türkiyeye mültecileri ab ve diger ülkelere göndermedikleri için tşkr ediyor.madem silah amborgosounu niye koyuyor.

Misafir

Ambargoları Kabul Etiğimiz için Teşekür etmiştir....

KALBİ TEMİZ ABD!....

DÜNYAYI SÖMÜR,KATLİAMLAR YAP,SAVAŞTAN KAÇAN İNSANLARA YARDIM YAPAN TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR ET,İYİ VALLAHİ YÜKÜ BAŞKALARI TAŞISIN SEN TEŞEKKÜR EDEREK İYİ ÜLKE OL ÖYLE Mİ?

Özgürlükler Ülkesi ABD

Bu teşekküre İdlip te boşaltılır, oradan göçenlere de bakarız. Yavaş yavaş bombalamaya başlarlar İDLİP'i, e canım oraya da özgürlük lazım.

Misafir

Avrupa bizi az daha kıskansın

Teşekkürler, Trump

Suudi Arabistana'da teşekkür etseydin, mülteci almayıp paralarını sana yedirdikleri için. YPG toprak, ABD Petrol ve Para aldı, bize de mülteciler kaldı. AB kapılarını açsa da onlara teşekkür etseydin. Rabbena hep bize diyorsunuz. 2. İsrail kuruluyor, bizde herifler (YPG/İSRAİL/ABD) bu topraklarda rahat yaşasın diye göçen insanlara ülkemizde 30 milyar dolar harcamışız, harcayacağımız daha geride. Türkiye, Irak, Suriye savaşında kaybeden TÜRKİYE, bize on milyon göçmen kaldı. Tebrikler, teşekkürler Türkiye.

recep dogan

ulan bu adam ülkesini müslümanlara yasakladi. sirf türkiye tsk ettigi için nasil da uçuyorus.

a.l.

iyi gazlanmış gibiyiz.. suriyede ırakta ekonomide ve terörde çakmasınlar.

gezi Yolu___________________________

Sonunda 4 Kasım 2016 tarihinden bu yana tutuklu bulunan Siyasi Parti Lideri Demirtaş'a mahkeme bulundu!..Teşekkür ediyoruz!

Ahmet İbrahim

Boşverin trumpın ne dediğini. Söyledikleri prompterde yoksa, söyledikleri martaval demektir. O anda kafadan atmış manasına gelir. Onun beyaz dediği her zaman beyaz değildir. Öyle her habere atlamayın.

Memo

Adamın ağzından Türkiye tek kelime geçmiş, nasıl da sevinip manşet yapıyorsunuz. Hani bu üst akıl, teröre destek veren, darbe yapan, Türkiye ve Erdoğana operasyon çeken, Güleni iade etmeyen düşman değil miydi?

Komünist Görüş

Açık bir faşizm yürürlükte ama düzenin etrafındaki çember de giderek daralıyor.

Misafir

ı love Donald trump and his speeches

Misafir

Yüzüne teşekkür....arkadan kuyu kazmaya devam.....silah ambargosuna....teröriste silah yardımına....türkiyeyi içerden fetö ile çökertmeye devam....böyle dostlar düşman başına....

Misafir

Trump onuşmaya başladı salon boşaldı

Komünist Liseli

Ünlü müteahhit Milyarder iş adamı bağımsız sosyalist ülkelere saldırdı ... Hedefinde Cuba, Venezuela ve Komünist Latin Amerika!...

  • 1