BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

THY ile Airbus arasında 25 uçağı kapsayan dev imza

THY ve Airbus, cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa ziyaretinde yapılan görüşmelerde 20+5 adet son teknoloji Airbus A350-900 uçak alımı için anlaşma imzaladı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Geri vitesli teyyare

Şu fransızlara gununu gösterdik ya uçaklarini füzelerini alarak şimdi sıra parisi almaya geldi hamdolsun.

Uçan hali geri vitesli

Eyyy fransa bak uçaklarinizi füzelerinizi aliriz sonra uçamazsınız...elhamdülillah

ecemnur

Uçakların dışında 5700 ton da et alacağız.5700 tonnn.samanın Bulgaristan’dan, mercimeğin kanada’dan, mısır’ın abd’den, pamuğun Türkmenistan’dan, ayçiçeği’nin Hindistan’dan, balığın Norveçten, pirincin Pakistan’dan, üzüm diyarı memleketimize kuru üzümün İran’dan, İneğin Uruguay’dan, buğdayın Rusya’dan, sarımsak ve süt tozunun Çin’den, susamın Kenya’dan, tarım ilaçlarının Almanya’dan, tohumun İsrail’den ithal edildiği sözde tarım ülkesinde Başbakınımız geçenlerde ne dedi? ''Tarımda Avrupada bir numarayız bir numara''.

Misafir

Yahu hala milli uçağımmız nerede diye soruyorsunuz. Göremezsiniz. niye ? Çünkü son teknoloji ile yapıldılar. GÖRÜNMEZ yani :)

salhor

Uçak, AİRBUS. Boinglerin içi gecekondu gibi. İnsanın baldırları mosmor oluyor yolculuk esnasında. Bu kalite farkıyla boinglerin siftah edememesi lazımdı.

Kemal

Iktidara gelirken milli ucagimiz ucacak diyordunuz şimdi yapamayinca ucakmi satin aliyonuz aklimizla oynayamazsiniz sandikta gorusecegiz

Misafir

Fırında ekmek yapmıyorsun,uçak yapacaksın.Neyani 1 ayda tasarlayıp,3 ayda da üretim yapıp hemen 4. ayda da uçağı uçurtmayı mı düşünüyorsunuz.Bu iş bukadar basitti madem sen niye başlamadın,misafirimiz.

Misafir

ve böylece yerli uçak yaptık lafı fiyasko milleti kandırmak kolay

Misafir

hani milli uçagımız nerde hala dışardan uçak alınıyor

  • 1