BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Tesbih sandı hayatı kabusa döndü! Genç yaşta emekli oldu

SAKARYA'nın Arifiye ilçesinde 1.5 yıl önce tespih sandığı radyoaktif maddeyle temas ettikten sonra vücudunda derin yaralar oluşan 18 yaşındaki Eyüp Bapun, tedavi gördüğü GATA'dan taburcu oldu. Kendi dokusundan yapılan nakille bacakları ve elleri kesilmekten kurtulan talihsiz genç 18 yaşında emekli oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Hemşerim neye şükredeceğiz, buna kader mi diyeceğiz, bak kardeşim bu olayın nedeni, garibanlık, cehalet.. Garibanlık ve cehalet birleşince yolsuzluk, hırsızlık, gaflet ve dalalet zincirine dönüşür ve sonuç böyle olur.. Sonuç olarak bir garibanın gencin hayatı mafolmuş.. Kardeşim şükür nasıl yapılır, gayret ve çaba ortaya konur, kıl ve eğitimle harman edilir ve de elde edilen sonuca şükredilir... Yoksa onun bunun sana layık gördüğüne değil.. Selam Müslümanlara ve mazlumlara olsun. Hadi ordan be kardeşim Allaha dinini mi öğretiyorsun...

ahmet

evrakta sahtecilik yapıp yaşını büyük göstererek işe girmiş. şirket buradan yırtabilir hatta şirket baskın çıkıp çocuğa dava açabilir..

Misafir

Ülkemizde kullanılan tüm radyoaktif cihazların denetimlerinin sıklaştırılması halkımızında konuyla ilgili bilinçlendirilmesi lazım. Bu işin şakası yok ciddi kanser vakaları yaşanır belkide kanser olanların çoğu bu yüzden oluyor biz bilmiyoruz.

Misafir

Sen önce kuzeninin kimliği ile işe başla, oradaki çalışanlar bu duruma göz yumsun, daha sonra başına böyle bi durum geldiğinde tazminat davası aç, oh ne güzel dünya, iş yerinde her bulduğun şeyi alma alırsan böyle olur, almamalısın zaten, yinede Allah şifa versin

Recep

Ne acı şeyler var Şükretmiyoruz Ibret almıyoruz Robotlaştık :(

  • 1