BIST 10.332
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.451,06

Tel Rafet El Roman

Hangi kanaldaydı hatırlamıyorum. Uzmanlar, kontrol altına alınan Afrin ve sonrasını tartışıyordu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

"İnşallah Musul Kerkük Türkiye topraklarına katılır" demiş bir yorumcu...Bizden 50 kat,100 kat daha güçlü orduları olan ülkeler bile bu çağda toprak kazanma diye bir şeyi yapamıyorlar...Rüyadasın,hayal kuruyorsun...Geçmiş ola! Şimdi birileri çıkar ve "sen fetöcüsün galiba,sen esedçisin galiba,sen vatan hainisin galiba der eminim... Çünkü onlar gaza gelmeye alışkınlar...Oysa akıllı,mantıklı,dengeli ve gerçekçi düşünmek lazım...Palavralarla bir yere varılmıyor! Bakın herifçioğlu olimpiyatlardaki sporcularını 5 yaşındayken eğitmeye başlıyor ve süper şampiyonlar çıkarıyorlar...Bu sizi ikna eder mi bilmem...

Misafir

Ağzından bal damlıyor ...Ne diyelim hayırlısı... gönüllerdesin bu arada Süleyman ÖZIŞIK...

güven

inşallah musul kerkük türkiye topraklarına katılır inşallah

aydoğan erduran

İnşallah yine yanılmayacağım!... inşallah...

Misafir

Suriye olayını kaşıdıkça kaşıdı, Esad'ı düşman ilan Cuma namazını Şam'da kılmaktan söz etti! Verdiği destekle Suriye sınırımıza şeriatçı örgütlerin yerleşmesini sağladı. Şimdi Suriye'den gelen ve sayıları 4 milyona ulaşan sığınmacıları ne yapacağını bilemiyor. Ağlaşmaya başladı:

Misafir

Akşener'den Erdoğan'a: 15 Temmuz'da uçakla kaçıp, güvende olduğunu anlayınca kahramanlık tasladı

Misafir

savaşta kazanıp masada kaybettiğimiz tek savaş 1.dünya savaşı o da diğer büyük devletlerin eline baktığımızdan. ama şu an milli ordumuz ve silahlarımızla giriyoruz. Evet o.doğu bir bataklık ve o bataklığa gireceksin ki senin de ülken bataklığa dönmesi, çaktın? Kalmak gibi bir niyetimiz de yok zaten aslanım. El bab da cerablusta kaldık mı? şu an halk oralarda özgür kendi yönetimleri var. Bu kalın kafanız neden almıyor ordu teröriste müdahele etmeden temizlenmez.

Misafir

Nasıl olduda kapımazdaki adamalara sahip çıkamazken Kosovada Fetöcü törörist paketler hale geldik.. Dehşet veric bir durum

misafir

gitmek mi zor kalmak mı zor diye bir söz vardır.Bazan girmek çok kolay olduğu halde çıkmak çok zor oluyor!Tıpkı siyasete girenin çıkabilmesi gibi.Ya da ortadoğu bataklığına girmek gibi.Olan hep bize olacak.zararı hep biz çekeceğiz.Tarihte savaş maydanlarında kazandığımız halde masa başında kaybettiğimiz örneklerle doludur.Allah hayırlısını versin...

Misafir

Nasıl oldu da AB’ye girme planları yapan bir ülkeden, Kosova’dan öğretmen kaçıran bir ülke konumuna düştük?.........Dehşet verici!

Misafir

niye bukadar zoruna gitti anlamadım. sende asnlaşılan esadçı zihniyettesin...

Misafir

Aşırı doz "mehter" vermişler sana...VATANI savunmalıyız.Akıllı ol.

beşir

Ordumuzun yanındayız.Teröre karşı vatan sınırları korunacak.TAMAM.Alman orduları tüm Avrupayı ve Rusyanın yarısını işgal etmişti.Saddam Kuveyti işgal etmişti.SEN,İÇİNDEKİ ÇOCUĞA ESİR OLMUŞSUN,Mantıklı ol.

Misafir

Sayın Yazar İsmail KÜÇÜKKAYA' yazısını yayınlatmıyor sun. Neden!

Misafir

En ufak eleştiriyi yayınlatmaz san 5 yorumla kalırsın sayın yazar. GENCOĞLU, HAKKI, DENİZ, AST, RİZELİ, VS.

Misafir

En ufak eleştiriyi yayınlatmaz san 5 yorumla kalırsın sayın yazar. GENCOĞLU, HAKKI, DENİZ, AST, RİZELİ, VS.

ibrahim doğan konya akşehir

yazılarınızı tv de ki yorumlarınızı zevkle izliyorum takdir ediyorum elinize dilinize RABBİM güç kuvvet versin

Misafir

kaleminden bal damlıyor hemde çakma değil güzel yurdumun doğasından gelen hakiki bal.

ömer

Senin ALLAH ına kurban Süleyman abi yine hislerimize tercuman oldun güzel insan kal sağlıcakla

Misafir

MUHALEFET partileri... Çiftlik Bank’ın Tosun’u için bir araştırma önergesi verdi. * Ve iktidar cephesi... “Şak” diye “Ret” dedi. * Yahu niye bırakmıyorsun Tosun falan araştırılsın - Tamam, Tosun’la ilgili yargısal süreç devam ediyor. - Tamam, Tosun’un malvarlığına el kondu. - Tamam, Tosun gibilerin üzerine gidiliyor. - Tamam, devletimiz kaçak Tosun’un ensesinde. BU DA AHMET HAKAN'IN BUGÜNKÜ YAZISI SAYIN YAZAR: - Tamam, kimse Tosun’a sahip çıkmış falan değil. Hepsine tamam. * Ama bütün bunlar ‘konunun araştırılmaya değer olmadığı’ anlamına mı gelir? Ne yani? Millet merak ederken... Milletin Meclis’inin iktidar kanadı hiç mi merak etmiyor? - İşin içinde siyasi ayak olup olmadığını... - İşin içinde bürokratik ayak olup olmadığını... - İşin içinde psikolojik boyut olup olmadığını... - İşin içinde sosyolojik boyut olup olmadığını... - İşin içinde din, iman diyerek kandırma dümeni olup olmadığını.. sözünün mü etkisinde?

Misafir

Boğaziçi olayı tamamen güç erki kurgusu.Odtü de denediler olmadı şimdi Boğaziçini kaşıyorlar.Am insanlar uyanıyor artık.

Misafir

ÇAnakkale tabi1ki de unutulmaz ama 1 dakikada atmosferden çıkabilecek hızdaki füzeye tekbirle,süngü ile mi karşı koyacan misafir kardeş?100 sene önceydi senin dediğin.

ali koç baskan fenerbahce şampiyon

süleyman abi bide fenerbahce için bişeyler karala abi.. tam sırası seçim var abi.. öldük bittik abi.. ali koçu görmek istiyoruz.

Misafir

çanakkalede ecdadını okumamışsın gibi konuşuyorsun kardeş yedi düvel o zamanın topu tüfeği ile geldi indirdik en büyük teknolojik silah iman silahıdır

Misafir

Benim gönlüm senin istediklerinden kat be kat fazlasını istiyor da...Bir de gerçekler var! Kıtalararası nükleer füzelerimiz,süpersonik uçaklarımız,sayıca yeterli tankımız topumuz,uçak gemilerimiz,çok yüksek elektronik teknolojimiz yok maalesef...Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var!