BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27

Tartışma yaratan pembe trambüs pazartesi günü başlıyor

Özellikle sosyal medyada çok tartışılan pembe trambüsler yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Sadece kadınların bineceği trambüslerle ilgili tartışma devam ederken şoförlerin de kadın olacağı açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
hakkı

niyazi bey; chpye iftira, karalama kampanyası başlar demişsiniz ama böyle işlere hep chp itiraz ediyor.

çok doğru uygulama

çok doğru uygulama... destekliyorum..

Malatyami iyyy

Muhafazakar zannedilen Malatya bakmayin cogunun başi kapali o başin içide boş sözde dilde islamcilar sorsaniz hepsi dindar ama o basi ortululerin namazi bile yok malatya demeyin bana

İSTANBULL

YAPIYORUM NİCKLİ KİŞİ, PEKİ FAYDASI NE OLACAK 40 KIŞILIK OTOBUS 4 KİŞİ İLE GİDECEKMİ, TRAFİK O YÜKÜ TAŞIYACAKMI, PEKİ OTOBUSDE GİTTİN PEKİ DIŞARIDA ÇARŞIDA PAZARDA NE YAPACAKSIN. O ZAMAN KARINI KIZINI KAPA BİR ODAYA EVDEN DIŞARI ÇIKARMA, 5 MİLYONLUK MİTİNGDE SIKIS SIKIŞ BAĞLI OLDUĞUN SİYASİ PARTİ MİTİNGİNE GİDİNCE BU DÜŞÜNCENİZ YOK. KENDİNDEN OLMAYANA BİRŞEY OLMAZ İYİ BİR AİLE YAPISI, AHLAKLI BİR KİŞİLİK OLURSA KENDİNDENDE EMİNSEN KORKMA HİÇBİRŞEY OLMAZ KARDEŞİM. BU GİBİ LÜZÜMSÜZ ŞEYLERDEN VAZGEÇİN. HEPİMİZ ERKEĞİZ HEPİMİZİN AİLESİ VAR ÜSTELİK O KADAR DA GENİŞ BİRİSİ DEĞİLİM AMA AMAÇ SİYASİ VE UC KISIMLARIN GÖNLÜNÜ GAZINI ALMAK, O UC KISIM DA CEMAAT VE TARİKAT DİN TÜCCARLARI.

Niyazi

Şimdi CHP karalama trolleri doluşur hakaret iftira ve karalama yapmak için.

Yapiyorum

Dusunup bunu uygulayanlari tebrik ederim acil Istanbulda da gormek istiyoruz

  • 1