BIST 10.333
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.458,87

Soylu: Suruç'taki saldırı önceden kurgulanmış

İçişleri Bakanı Soylu, Suruç'ta AK Partililere yönelik silahlı saldırıya ilişkin, "Bu ziyareti yapmadan önce kurgulanmış, esas itibarıyla bu saldırıda hazırlanmış bir durum söz konusu." değerlendirmesinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Yapanlar aşiretçi vekil adayı ve adamları.Yani bunlara dokunamazlar.

huri nuri

Daha iki gün önce Akp’li vekil adayı Chp binasında bir gencin boynuna yapışmıştı, şaşırmıştık. Bu da burada dursun. Silahla külahla seçim çalışmasının sonucu bunlar. devamı gelecektir. Yazık oluyor güzel ve yalnız ülkeme. Bu karanlık işlerden oy devşirmeye çalışanlarıda Allah bildiği gibi yapsın..

Artık yeter

Saldıranlar belli yoksa artık akpliler organize olup da mı saldırıyor doktorun gözü önünde kafa kesmeden bahsediliyor işit mantığı!!!

Hakkı Baba

Önceden kurgulanmışsa; İçişleri uyuyor, MİT uyuyor, Emniyet uyuyor. Muhalefetin mitinglerine katılanların takibini bırakın da teröristleri takip edin.

kadir

bir güm önceden rte diyorki hdpyi kıskaca alın elinizden ne geliyorsa yapın diyor 1 gün sonra akp nin millet vekileri silahla esnafa dalıyor way be

Herkes bitik

Yine suruç,çözüm sureci de burda bozuldu.herkes birbirine terörist diyor. Ülke iflas etmis

Nuri Albayrak

Saldırıyı yapanları aynı yerde milletin önünde ipe çekmediğimiz sürece hiç bir B..olmaz gerisi boş laf daha çoooook görürüz böyle vakaları....

M.i.t

Bu saldırı önceden kurgulanirken istihbarat birimleri ne yapıyordu acaba? Muharremi izleyeceklerine teröristleri izleseler di keşke. Allah şehitlere rahmet eylesin..

Macit

Dünyanın hiçbir ülkesi devletine milletine kan kusturan haini kravatla mahkemeye çıkarmaz tanrı misafiri gibi beslemez, bu adalet değil REZALETTİR KEPAZELİKTİR.. emperyalistler kendi kılına zarar gelsin kafasını koparır denize atar(usame bin ladin)bize gelince insan hakları özgürlük yalanı söyler adi köpekler, yazıklar olsun ulan bize yuh be

Temizlik imamdandır.

Once evin içi temizlenmelidir. Sonra kapinin onu temizlenmelidir.

Sivasli

Sayin Bakanim Saldiriyi yapanlarin Yedi Sülalesini Esada Göndermelisiniz Hainlerin Türk Topraklarinda barinmasi bizleri üzüyor.

astr

bunu yapanların yaşamaya hakkı yoktur...

Misafir

Reise vefa borcumuz var, sokak harekatı başlatmak gerekir

Misafir

Dünyanın hiç bir bağımsız ülkesinde bölücü terör örgütünün yasal siyasi partisi olamaz,olmamalı

  • 1