BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57

Sosyal medya fenomenlerine ailelerden şikayet yağdı!

Sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic'e, "Çocuklara kötü örnek oluyorlar" gerekçesiyle Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından dava açıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Vatandaş

Ben anlamıyorum bu para için her türlü iğrençliği yapacak insanları kim takip taklit eder ki aklı başında olan her insan bunların gereksiz Totoş olduklarını bilir bunlar kim yaa ne iş yaparlar neye yararlar

k.k.k

Yahu bu zibidileri, gereksizleri yasaklayın artık. Bunlar toplumu zehirliyorlar.

Misafir

Eğitim artık bunların elinde olmuş, çocuklarımızı saçma sapan akla aykırı bilisizce yayınlar yaparak aile ve toplum adına zararlı ne varsa olur olmaz hareketler söylemler yapmaktadırlar. bunlar milyonlar kazanırken çocuklarımıza ne kadar kötü alışkanlıklar varsa kazandıran bireyler olmuşlardır devletimizin biran önce bu tür yayınların önüne geçilmesi ve yasaklanması için ne gerekiyorsa yapması lazım...

pehhh

çok geç kalınmış bir dava bence

Misafir

Kerimcanın haberlerini gözümüze gözümüze sokan medya cezalandırılsın. Kim bu insanlar? Ahlaksız insanlar o kadar!

Hasan

Bunlar çöpe atılmalı...çöpler sizi .....

Kerimcanı Durdurur

helal olsun. yerinde başvuru. milletin desteği sizle. bu çakma karakterlere dur deme vakti. yazıktır.

Ata

Televizyona bunları ne vasıfla getiriyorlar ??? Ne marifetleri var , erkeğin kadın gibi davranmasından başka .Tabiki çocuklar için bu tipler tehlikeli kötünün kötüsü örnek..

Misafir

Kerimcan DENİLEN ŞAHSI TVLERE ÇIKARTMAYIN HABER YAPMAYIN..gençlere kötü örnek oluyor bu gidişle gençlerde kerimcan gibi kadın kılıklı olacak ona özenerek..

Mulayim

Böyle merjinal Tip ler her toplumda vardir ama hicbirinde bizdeki gibi medyada yer bulamazlar..

Vay bee..

Futbolcularda kötü örnek oluyorlar .BİRMİLYON AYLIK MAAŞ alarak . İşçi,Memur ve Bağkurlulara kötü örnek oluyorlar.Asgari ücretli Futbolcuları hiç örnek alamıyor.Bu ülkenin 75 Milyonu bataklıkta yaşıyor.Kim kimi örnek alacak?

kırçıl

Uyarıları yapacak olanlar, mesul mevkide olanlardır. Sansürse sansür!!! Toplumun temelinin sarsılmasına yol açacak rezilliklere izin verilmemeli. Aksi; memlekete saldırıldığında karşı çıkacak dirayette gençlik ve millet kalmaz. Allah c.c. korusun.

kırçıl

Toplumun, gençliğin, çocukların ruhsal yapısını tahrip eden, ahlaksızca davranış sergileyenler mutlaka kendilerine gelmeli. Uyarılmalı, akıllarını başlarına almaları, toplumun kimyasını bozacak davranışlar yapmamaları konusunda dikkatleri çekilmeli.

kırçıl

Hayrola; ahlaksızlığın önlenmesinde ebevenlerin çocuk sahibi olmaması mı etkili!!!? Ne demek? Çocuğuna sahip olamayan!!! Sakat ve temelsiz bir gerekce ile milletin zihnini bulandırmayın.

Bunlar

Soytarı bunlar devletin el atması lazım bu işe

Cakici

Cocuguna sahip olamayan. Cocuk yapmasin zaten.

Rehber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi nin bu ise el atmasi gerekir ve Bu soytarilarin yasaklanmasi lazim

  • 1