BIST 10.329
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.449,31

Sokaklarda eylem yapanlar ne istiyor?

Sokaklarda eylem yapanların derdi seçime hile karıştırılması falan değil. Zaten dikkat ederseniz seçimlerin yenilenmesi gibi bir talepleri yok.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Misafir

Örnekler bitmiyor. .................AKP’nin ve o kafadakilerin meşru kabul ettiği tek hukuk İslam hukuku. Dolayısıyla başkanlık sistemi peşinde değiller.

Misafir

Tayyip Egemen olmak icin Olağanüstü hal diyor!............... Bahaneler Cemaat,,, POKK, Devrimci Halk ve Kemalin askerleri

yüzdeyüzmilli

Türkiye CHP ve kardesi HDP'den kurtulmalidir.

vatandaş

Lütfen yeter,referandum bitti ve evet çıktı.Artık milletin sırtından düşün ve verilen ödül kemiğinizi yiyin.Bizi birbirimize düşürmeyin.TAMAM MI?

seyfo

sokaklar kılıçdaroğlunun eseri, peki devletimize onca olmadık laflar iftiralar söylüyor da herkez ağzını açmış a a a demekten başka birşey yapamıyor NEDEN bana bunu anlatın süleyman bey...bütün bu yaptıkları özellikle 15 temmuza kontrollu demesi gazilerimizi çok yaraladı..buna erdoğan başkanlık seçiminde haddini bildiremezmi. bunun için seçmedikmi onu...

Şaban ALPTEKİN

Sadi GÜVEN'in hukuka takla attıran kanunu nesheden yönetmelik kararı ile Sabih KANADOĞLU' nun 367 kararı arasında ne fark var? Bahsettiğiniz uygulamalarda 2010 dakikanuni düzenlemeden önce yapılan uygulamalar...Bitlis-Güroymak kararı ve bu referandumdaki yurtdışı mühürsüz oy pusulası kararından da bahsetsediniz keşke...Herkesden önce alnı secdeye gelenlerin ADİL olması lazım değil mi?

Misafir

İzmir’in dağlarında çiçekler açar.. Altın güneş orda sırmalar saçar............ Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar........... Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa............. Adın yazılacak mücevher taşa...................................

Misafir

Ankara-İstanbul'u kaybeden AKP yüzde 40'ın altına düştü -

ferman

Referandumda kullanılan zarflarda bir YSK amblemi bir bir ilçe seçim kurulu mührü birde sandık kurulu mührü olur diyor. Kullanılan pusula filigranlı mı? Evet. Kullanılan zarf filigranlı mı? Evet. Zarflarda ilçe seçim kurulunun mührü var mı? Evet. eksik olan ne? sandık kurulundaki işin ciddiyetini kavrayamamış üyeler. Zarf gerçek, pusula gerçek, ilçe seçim kurulunun mührü gerçek. Sandık kurulu üyelerinin yaptığı hatadan dolayı vatandaşın oyu neden geçersiz sayılsın. Bu arada ben hayır oyu verdim sistemin çok faydalı olmayacağını düşündüğüm için. kalın hayırla!!!

DIRILIS ASIKLARI

ANLASILDI YAVAS YAVAS SÖZÜN BITTGI YERE GELINI YOR BIZ BIR MUSUBETDEN BIN HAYIR CIKACAGINA IMAN ETTIK KIMSEDEN KORKUMUZ YOK 15 TEMMUZ BAZILARINDA HAFIZA KAYBINA YOL ACMIS EGERKI YINE SOKAGA BIRDAHA INERSEK ISTE OZAMAN EVLERE GIRMEMIZ OKADAR KOLAY OLMAZ HERKEZ HADDINI BILSIN OTURSIUN OTURDUGU YEDE BURDAN TÜM 15 TEMMUZ SEHITLERI VE GAZILERINE SELAM OLSUN HICBIR ZAMAN OKAN YERDE KALMIYACAK ONLARI DAVASI ILELEBET SÜRECEK BUNUN ADI DIRILISTIR KIMSE DURDURAMIYACAK

Yusuf Alptekin

Hilafetin ordusu Atatürk'ün ordusuna karşı buyurun gelin kozlarımızı meydanlarda paylaşalım ev ev teşkilat teşkilat basmazsak bize de Genç Atatürkçüler demesinler!

ismail akman

benim daha iyi bir teklifim var,kim bu mühürü vurmayan sandık başkanları....sonuç itibari ile dört partiden birinin temsilcisi ''mühür''vurulmayan sandıklar ve o sandıkların başkanları hangi parti tarafından YSK teklif edilmiş,yani kısacası hangi partinin güvenerek sandığa gönderdiği BAŞKAN bu...ortaya çıksın.ardından da hakkında hertürlü yasal işlem yapılsın.....Göreve talip olan cezai müeydelerine de tabi olsun

hasan mutlucan

hadi mühür olayı dediğin gibi gelişti.. peki ysk dan chpye gelen verilerde kesinti neden oldu? kesintiden önceki sandık ve seçmen sayılarıyla kesintiden sonraki sayılar neden farklıydı?... aa nın verileri neden %70le açıldı? herşey bitince neden rte nin yüzü asıktı? süleyman bey! elinizi vicdanınıza koyup lütfen dürüst olun; eğer hayır önde olsaydı ve mühürsüz zarf olayı öyle patlak verseydi yine aynı mı düşünecektiniz?

LAHEY

SAVUNMA!____________ Hakim Bey OHAL Surecinde biz Devletin uçakları, helikopterleri ile EVET mitingi yapmadik!.......Toplu Acilis Torenleri Duzenledik!...................

Komünist liseli

CHP'ye dedik!______________________________Elinizde 17/25 Aralık ve 15 Temmuz müsamerelerinin belgeleri olduğunu biliyoruz. Niye açıklamıyorsunuz? Dinletemedik.

Komünist liseli

CHP İslami faşizme karşı mücadelenin Öncü Gücü olaqmaz..................... Dedik ama Dinletemedik. -Faşizm kaybedeceği seçime girmez. Dinletemedik. -Korkmayın, halk korkmuyor. Dinletemedik.

Misafir

o kadar yalan dolanla bu kadar oy almışsın sevineceğine üzülüyorsun kemal bey.unutmaki makarnayla beslenenler sana bu oyu vermez.aklı ellerinde sözcü okuyucularına yat kalk dua et.

Misafir

Dünya, “Türkiye'de hukuk ve özgürlük yok” derken Bu YSK Kararının bu tuhaf tutuklamaların kime faydası var?

Misafir

Erdoğan Parti'ye dönünce bir eline ip , diğerine satırı alacak: 'Büyük temizlik' bekleniyor' Star gazetesi

doğulu

sokaktakiler azdılar, ne yaptıklarının farkında değiller, at gözlükleri ile sağını solunu göremiyorlar...birgün fena tökezliyecekler birde bakacaklarki ne chp kalmıiş nede kılıçdaroğlu, buharlaşıyorlar haberleri yok vesselam.

Erol Baron

Türkiye'nin yarısının -hayır- demesi ne anlama geliyor" diye sormuş Hadi bey ama dükkanı kapatıp gittiği için kendisini bilgilendiremediğimizden dolayı yorumu buraya yapıyorum.... İşte cevap...... Türk halkı CHP ve MHP'yi pasif bulmasa bu %51 de olmaz..... Eğer yeni ve dinamik bir parti kurulursa AKP ANAP gibi barajın altına düşer ve yok olur.

Misafir

Referandum ellerinde patladı !,,,,,,,,,,, Sonun başlangıcı, evet. Ama nihai perdenin ne zaman inmeye başlayacağını hiçbirimiz bilmiyoruz..

TÜRK MİLLETİ

ÇOK AÇIK VE NET ŞUNU HERKES BİLSİN; YAPILACAK HER TÜRLÜ HUKUKSUZ GÖSTERİ VE BENZERİ TOPLUM HAYATINI OLUMSUZ ETKİLEYECEK FAALİYET GÜVENLİK GÜÇLERİ TARAFINDAN GEREKTİĞİ GİBİ SONLANDIRILACAK..YANİ; GEZİDEKİ YAPTIGINIZ SOYTARILIKLARA GÖSTERİLEN MÜSAMAHAYI KİMSE BEKLEMESİN, NE AVRUPALI DOSTLARINIZ NE TERÖRİST KARDESLERİNİZ SİZİ SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNMEKTEN KURTARAMAZ..TÜRK DEVLETİ BUNUN GARANTÖRÜDÜR.

Misafir

ünal özer... tanka kafa tutan o millet sadece AKP liler değildi hatırlarsan...CHP ve MHP liler de o tankların önüne çıktılar...darbe ve feto karşıtlığını niye sahipleniyorsun ki!Burada konu ortada...Önceki seçimde mühürsüz zarf iptal edildiyse neden şimdi iptal edilmiyor? Allah var değil mi? Yok diyorsan başka! Ha sokaklarda eylem yapmaya da gerek yok! Adil olmayı düşünmek yeterli!

yörükoğlu

sayın özışık ak partinin oy kaybının en büyük nedenlerinden biri suriyeli mültecilere verilen tavizler. üstüne bide vatandaşlık verilme konusu olunca tepkiler böyle güçlü oldu.bilmiyorum üsttekiler farkındamı ama halk arasında bu syriyeliler konusunda müthiş bir rahatsızlık var.bi kere bunlar hiçde öyle ülkelerinde savaş olan,her tarafı viran olmuş bir ülkenin vatandaşları değil.nerede bi eğlence merkezi var oradalar,arabaları lüx,bayanları makyajlı boyalı cilalı,sürekli alışveriş merkezindeler,her yere iş yeri açtılar,kasap manav market kuyumcu,yarın birgün vatandaşlıkta alınca memur olurlar,lütfen artık bu gerçeği görsünler.yoksa bi dahaki seçimde daha büyük hüsran olacak..