BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Skandal! Polis amiri karakolda kadın avukatı dövüp silah çekti

İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiser, bir şüphelinin ifadesine katılmak isteyen kadın avukatı, iddiaya göre, önce copla dövdü ardından silah doğrulttu. Avukatın şikayeti üzerine komiser dahil 4 polis açığa alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Elbistan

Saçma görüntüler olmuş. Ama avukat bayana dayak değilde sanki sakalasma gibi görünüyor. Avukat dayak yicek ateş edilecek o da birşey yapmicak. Mantıklı gelmiyor

Misafir

Süleyman Bey, Erdoğana neler demedi ama Erdoğan gel ak partiye dedi koşarak gitti. Hep tribüne oynadı, kraldan çok kralcı oldu ama hiç bir zaman emniyet teşkilatıyla ve emniyet personelinin sıkıntılarıyla ilgilenmedi. Bu olay onun umrunda bile olmaz. Millet tepki gösterirse O da gösterir. Millet iyi etmiş derse O da iyi etmiş der. Hepsi bu.

Farabi

Avrat avukat ne dedi acaba polisede polisde tokat atti? Onu konusan hec yok.

Misafir

Siyaset biliminde bir terim vardır: Parti devleti - Polis Devleti Biz hem parti hem de polis devleti olduk. Bu kadar şiddetin, bu kadar fütursuzca suçlamanın ve reel ekonomik krizin neticesi toplumsal cinnettir arkadaşlar. Adam polis yasaları uygulamakla görevli. Karakolda, işini yapmaya çalışan avukatı dövüyor. Akli dengesi yerinde mi acaba? Derhal geriye yapılıp emniyet teşkilatından atılmalı ve mahkeme huzurunda hesap vermeli.

darbeli matkap

evet iç işleri bakanı süleyman..ne diyorsun bu duruma ???

Misafir

KOLLUK KUVVETLERİ GÖREVİ ÖNCE İNSANLARIN GÜVENLĞİNİ KORUMAK ASAYİŞİ SAĞLAMAKTIR İNSAN DÖVMEK DEĞİLDİR BU ARKADAŞLAR HENGİ ÜLKEDE YAŞIYORMUŞ ACABA

  • 1