BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.419,37

Sınırlarımız kaldırılıyor..

milli ve manevi kültürümüz açısından kadim medeniyetimizin ruhundan çok uzak kişilere kültür emanet edilmiş ve yozlaştırılmıştır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
BATUR M.

Sınırların islam, din, allah!...........Bu Dindar kindar kafa ile ne kadar ilerici, aydınlanmacı, bilimsel, laik değer varsa hepsine küfrediliyor, bu değerlerin tamamı aşağılanıyor, müslümanların zulüm gördüğü, ezildiği, mağdur edildiği propagandası yapılıyor . Bilimsel eğitim yerine … Safsatalar, Kuran, fıkıh, tefsir, hadis, siyer, kelam öğretiliyor!......

riya kar

Cüzdanım dolsun hele tevbe eder dürüst olurum şu çoluk çocuk bir sağlam işe girsin yalaklığı bırakıp dürüstde olurum önce şu cüzdanım bi dolsun bak ben ne olurum

Erol Baron

Ülkeye gerçekten faydalı olmak istiyorsanız din sahtekarlığından da bahseden bir yazı yazın. Dün İzmir-Paris uçağında yanımızda oturan yer değişikliği yüzünden 20 saat oruç tutan eşimle epeyce sohbet eden türbanlı bir genç kızı varışta bagajları alırken başı açık ve mini etekli gördüğümüzde adeta şaşkına döndük. İzmir Karşıyaka'da Türk eşini bırakarak Fransa'da hasta olan annesini ziyarete gittiğini söyleyen türbanlı ve muhtemelen AKP'li bayan, pasaport kontrolünden sonra tuvalete giderek gereken değişimi yapmış olmalı. Kısacası, insanları dinden soğutan din sahtekarlığı diz boyu.

Misafir

İstanbul İşgal mi Edilmiştir, Yoksa Fetih mi ... Hagia Sophia'da islami ibadet olur mu?...

vatandaş

sayın beşer,içi bom boş yazılardan vazgeçin artık,gerçi geçemezsiniz çünkü ufkunuzun genişliği dünya düzeyinde değil,ahiret düzeyinde,varsa yoksa soyut kavramlar üzerine fikirler,dünya soyut değil somut en azından dünyada iken üretimle ilgilenin,dünya ile nasıl yarışırıza bakın.

  • 1