BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87

Selahattin Demirtaş BDP'nin İstanbul oyunu açıkladı

İstanbul'da seçim yarışı kızışırken BDP'li Demirtaş iddialı bir seçim tahmininde bulundu. Demirtaş'ın hedefi İstanbul'da yüzde 10!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
erol.kangal

sınırlı bir kürdistan ile yetinmek neden biz bütün türkiyede demokratik bir sistem istiyoruz desem

asi

yanılgı içindesin. BDP nin tek ideali büyük Kürdistan. bunu kafanıza sokun.

HIZLA GELEN

BÜTÜN LAZ TÜRK KÜRT ALEVİ SUNNİ ERMENİ EZİDİ KELDANİ SURYANİ GÜRCÜ ÇERKEZ,BÜTÜN BU HALKLARIN KURTARICISI OLACAĞINIZA CANDAN İNANAN BİR VATANDAŞ OLARAK HOŞ GELDİNİZ DİYORUM ALLAH SİZİNLE OLSUN LÜTFEN YETER ARTIK DİYEN BİR TEK SİZLERSİNİZ VE İNANIYORUMKİ ZALİM VE ZÜLÜMLERDEN BU ÜLKE HALKLARINI KURTARICISI SINIZ

MİSAFİR

İYİKİ VARSINIZ ALLAH SİZDEN RAZI VE DOĞRU OLANIN YARDIMCISIDIR,TÖM TÜRK HALKINI KURTARAN OLURSUNUZ DİLERİM.SAYGILARIMLA

kolay gelsin

Chp mi milli birliğimizi öne çıkarıyor. Yuvarlak konuşma, komik olma.. Apo ve bdp den rica minnet izin alarak Türk bayraksız olarak yaptığı Hakkari mitinginde; chp genel başkanı KK nın "yerel yönetimler avrupa özerklik şartını kabul ediyoruz lafını saklamakta çok mahirsiniz .. yemeyiz...

Hadi bakalım

hdp-bdp-pkk hepsi aynı yere i....r, aynı kaba s.....r, aynı amaca hizmet ediyor. Yani Türk milletini bölmeye ve kürtçülük için çalışmaya. Bunu bilmeyen yok . İçinde bir damla Türklük şuuru kalanlar varsa, şehitlerimize saygıları kaldıysa ne hdp ne bdp nede ... ya. Oylar milli birliğimzi öene çıkaran partilere...

Vatandaş Hakan

Her seçim aynı terane boş boş konuşuyorlar avucunuzu yalayacaksınız :) Yorum yapan ve kazanacaklarını iddaa eden muhalefet arkadaşlar pinokyo masalı gibisiniz sadece gülüyorum yazıklarınıza. :))))

Burası neresi

git kendi çöplüğünde öt, Horoz Gorge. Hem kürdistan diyeceksiniz hem İstanbul'da oynayacaksınız. Siz pislik için mi varsınız.

AHMET TAHA

AKP %38.8 İN ÜSTÜNDE OY ALIRSA GENEL SEÇİMLERDDE % 55 İ BULUR...

Trakyalıyım

Aç tavuk kendini tahıl ambarında zannedermiş.

Goygoycu

(g...t) kullandığın bu argo tabirini AKP mitinginde bir hanımefendi (liderinin orasının kılıyık)diye kullanmıştı. Dolayısıyla bu durumda başkalarında olmadığını düşündüğün (g...t) senin doğup yaşadığın ve işlevini yitirdiğin gün kesilip atıldığın yer oluyor tosunum... Onun için kullandığın tabirlere dikkat edeceksin... Aslını inkar edene haramzade derlermiş... Senin aslının neresi olduğunu o bayan miting meydanında milyonlarca izleyiciye canlı yayında ilan etmişti...

USTAD

__@ Her Yer Gezi__ .... heryer tayyip, heryer erdoğan ....

goygoycu

Breh breh breh... Tayyip de bu durumda W.Bush mu oluyor... Demek ki biz de küçük Amerika olacağız... O zaman oyumuzu koşa koşa HDP ye verelim... Şıracı AKP Bozacı HDP, haydi küçük Amerika olmaya

Ey Çapulcu

O kadar yüksek oy oranı, basit bir analitik düşünmeyle gösterir ki bu halk durumundan memnun veya en azından kötünün iyisini seçiyor. Gelecek gördüğü yere iradesinin vekaletini veriyor. Senin gibi yakıp yıkma saldırma tahrip etme ve şiddet özgürlüğü olduğunu düşünenlere de umarım bir gün sıra gelir.

Özgür

Bence HDP nin oy oranı %14 civarlarındadır!

abraksas

boş konuşuyo

musttafaa

gezi çapulcusu sen o tatlı canını fazla sıkma. bu devleti batıranlar krizlere içinde yüzdürenler bankaları hortumlayanlar inançlı ve kürt halkına her türlü eziyeti reva görenler bugün muhalefet yapıyor ve başlarını öne eğmeden halktan oy istiyor.

canan

açlık ve sefalet yok artık bu ülkede, nankörlük yapma, eskiden insanlar açlıktan ölürdü, şimdi her tarafta aşevleri, yemek çadırları var, insan yazarken biraz vicdanının sesini dinler, türkiye son 10 senede tarihinde görülmemiş istikrar kazandı, türkiyedeki araba sayısı 2 misline çıktı, buda insanların alım gücünün arttığını gösterir, o nimetlerden faydalanıp nankörlük etme.

Cumhuriyet Erdoğanla Yeniden Kuruldu

KARDEŞ SEN 14 YIL ÖNCE BU ÜLKENİN HÜKÜMETİNİN, MEMUR MAAŞLARINI ÖDEYEMEYİP İMF YE DİLENDİĞİNİ HATIRLAMIYOMUSUN ŞİMDİ HAZİNE AĞZINA KADAR DOLU. MİLLETDE PARA GÖRDÜ HÜKÜMET DE ,,BUNLAR KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU SANIYOSUN

savunan adam

Biz bu yola çıkarken her şeyden vazgeçerek çıktık.Sonra bu yolda yürürken karıncaya bile zarar vermiyeceğimizi Rabbimizle ahd ettik.Çünkü bu Yüce Allah'ın emridir.Biz insanların tamamını Yaratandan dolayı seviyoruz.Biz kimseye kin gütmüyoruz ve yalnız giden insanlara kötülük düşünecek kadar pespaye ve insafsız değiliz.Varın siz düşünün.

SOSYALST

İSTANBULDA HDP NİN % 10 LUK OY ALACAĞINA EMİNİM SIRRI GERÇEK 1 SOLCU GİBİ MÜCADELE EDİYOR

mechul

Yürürler kardeşim ..yürürler ...çarık gibi yüz olursa neden yürümesinler....

Kizil kominist

AKP nin size vadettiklerini ve kapali kapilar ardinda nelere imza attildigini biliyoruz bu millet o imzalari atanlari yedirir.

Mehdi Albayrak

Ne öldürecek misin yoksa ?

Hep destek

Açsan yardımcı olalım, böyle ulu orta yazmana da gerek yok, bu millet reklamını yapmadan çok garibana el uzattı, hemde Ermeni Rum Yahudi ayırmadan.