BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Şaban Dişli neden istifa etti? Perde arkası bomba çıktı...

Şaban Dişli, arkadaşlarımın yorumları rahatsız etti" diyerek AK Parti Genel Başkan Başdanışmanlığı görevinden istifa etmişti.. Ancak gerçek bambaşka çıktı... Genel Başkan Yardımcıları Beştepe'ye çıkınca, işin rengi değişti...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
el insaff.

Ne yaramazı ne afacanı,masum çocuklara iftira atmasak,!!!!!!!!!

ARTIK OLMAZ.

PERDENİN ARKASI ÖNÜ KALMADI ARTK.TÜM AKP NİN BİR SÜRE DİNLENMESİ GEREKİR,TOPARLANMAK İÇİN,BÖYLE YAMALI BOHÇA GİBİ YÜRÜMEZ.

alara

5 ten 17. dakikaya atlıyor o arada ne oluyor , koridor başındaki nöbetçi asker birden yok oluyor nereye gidiyor onlaramı katılıyor vuruluyormu, yakalanıyormu

Rüstem

Siyaset değil yaramaz çocuklar topluluğu. Hepsi birbirinden tatlı afacanlar

a.l.

selvi ye yine yazdırılmış... ş. dişli acele tutuklansın o zaman.. 'istifanın başka arkası var' diyen algı yapan bu sitede algıyı yanıltmayı bıraksın artık..

azerioğlu

bir devlette tüm birimler doğru dürüst çalışmasa yani her türlü nane olsa ama adalet te zerre şüphe yok adalet esassa o devlete hiçbirşey olmaz.ama tam tersi diğer kurumlar dürüst doğru olsa dalet berbat olsa o ülke batar.suç şahsidir evet kardeşinin cezasını neden çeksin ama toplumda farklı algılanıyorsa adammı kalınmadı başka deniyorsa adalet zedeleniyorsa yapılmamalıydı.istifası doğru

vatandaş

feto kardinalından vazgeçmeyen alçakları ilk etapta vatandaşlıktan çıkarılmadıkca bunların aklı başlarına gelmez

MİSAFİR

KARDEŞLERİM BU DEVLET HÜKÜMET ALLAH VERGİSİ BUNLAR NAMUSLU İMANLI DÜRÜST İLERİCİ GERÇEK AYDIN GERÇEK DEVRİMCİ İNSANLAR .SANDIĞINIZ GİBİ ELİ SİLAHLI DEVRİMCİ DEĞİL .BUNLARA GÜVENİN .TÜRKİYE DÜŞMANLARININ SÖYLEDİĞİ İFTİRALARI SİZDE KENDİ DEVLETİNİZE VE BAŞKANINIZA SÖYLEMEYİN YAZIK GÜNAH ERDOĞAN ARSIZI HIRSIZI HAİNİ SEVMEZ VE HARCAR HEPSİ BU

MİSAFİR

TEMİZLİK HAREKETİ BU ,DÜNYANIN EN TEMİZ EN DEMOKRATİK EN NAMUSLU EN ADALETLİ EN İMANLI SİYASETÇİLERİ AK PARTİDE .KİRLİ GİZLİ EMELLERİ OLAN ÜLKEYE MİLLETE ZARARI OLAN TEK KİŞİYİ BARINDIRMAZLAR MERAK ETMEYİN

MİSAFİR

ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ TERÖRLE TEK SAVAŞAN BİZİM DEVLET AK PARTİDE HAİN YOK OLAMAZ OLURSADA KULAĞINDAN TUTUP ATARLAR DIŞARI, HAŞHAŞİ FETÖCÜMÜSÜN YOKSA TERÖR SEVİCİMİ İKİSİDE AYNI AMA SENİN GİBİLERE HESAP SORULMADAN KULAĞINIZ ÇEKİLMEDEN MALESEF BU ÜLKE DÜZELMEZ AZMIŞSINIZ ÇÜNKÜ

Recep

Pkklı teröriste piknikçi diyen, pkk cenazesinde hüngür hüngür ağlayan, pkknın siyasi uzantısı ile kol kola gezen, fetöcülere kol kanat gezip sahip çıkan akparti vekillerine kim hesap soracak?

Recep

Pkklı teröriste piknikçi diyen, pkk cenazesinde hüngür hüngür ağlayan, pkknın siyasi uzantısı ile kol kola gezen, fetöcülere kol kanat gezip sahip çıkan muhalefet vekillerine kim hesap soracak?

Recep

İktidarda bu temizlik devam ederken fetö kanalları kapatılınca tepki gösteren, ağlayan, fetö medyası önünde eylemden eyleme koşan, fetöden tutuklananlara adalet diye yürüyenlerden muhalefet ne zaman hesap soracak. Muhalefet kendini ne zaman yenileyecek?

SORU ÇALARAK....

FETÖ EKİBİNİN SORU ÇALARAK KAMPA ALDIKLARI KİŞİLERİN KAÇI KADRO KAPMIŞTIR.KRİPTO KİŞİLERİN KADROLARDA NELER YAPACAKLARINI VEDE NE TAAHHÜT ETTİKLERİNİ BİLEN VAR MI?

Recep

davut kardeş 15 senedir aynı masalı dinliyoruz sizden. iktidar kendini yenilemeye değiştirmeye başarısızlıkların bedelini ödemeye ve sorumlulara ödetmeye devam ediyor. Peki girdiği her seçimi kaybeden muhalefet ne yapıyor. Hiçbir şey.

ASSİVAS

PEKİ SN ERDOĞAN BU MALUM KİŞİYE NASIL OLUYOR DA BAŞDANIŞMANLIK GÖREVİNE GETİRİYOR, BUNUN CEVABINI BU MİLLET MERAK EDİYOR, BU MİLLET SONUNA KADAR O KADAR HATANIZA RAĞMEN ARKANIZDA DURMAZ KUSURA BAKMAYIN SİZDE KENDİNİZE ÇEKİ DÜZEN VERİN, BİR AK PARTİ SEÇMENİ VATANDAŞ OLARAK SÖYLÜYORUM.

davut

Kendi kuyruğundan kendi kendisini yutmaya başlamış bir canavar gibi yavaş yavaş kendi kendinizi yutarak yok olacaksınız.

gencoglu

geç kalan bir karar doğru bir karar

  • 1