BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

Rusya'nın aradığı Alparslan Çelik'ten olay iddialar!

RUSYA uçak krizinden sonra adından sıkça bahsedilen Alparslan Çelik, sadece Esad ve Ruslara karşı savaşmadıklarını, Türkmen Dağı'nın düşmesi halinde Kürtlerin Akdeniz'e açılarak asıl amaçlarına ulaşacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BÜTÜN DUALARIMIZ SİZİNLE

Misafir

kaya efendi sende kına yakarsın

misafir

Senin Allahına kurban olurum senin için her gün dua ediyoruz. senin gibi evladı her ana doğuramaz. RUSLAR korksun Türk Milletinin düşmanları seni sürekli gündeme getirip düşmana yem etmeye çabalıyorlar. Allah sizleri korur inşallah. siz hak yoldasınız neden korkacaksınız ki Allah muzaffer kılsın sizleri.

Misafir

Kaya, ne o sen Türk değilsin galiba adından da anlaşılıyor zaten kaya! yani taşsın lan rus uşağı seni

Misafir

Rıza o zaman sen git savaş haydi bakalım görelim

Misafir

Rusya ne zaman dost oldu ki,şimdi olsun.Tarihe bir göz atıp bakıldığı zaman herşey apaçık ortaya çıkıyor...Rusya sıcak denizlere inme isteğimden asla vaz geçmiyor...Rusya Suriyeye neden destek veriyor?...Anlayana sivrisinek saz...

Misafir

ne isabetli bir laf; buralar Türkiye'nin ileri karakollarıdır diye,

Yaman TÜRKMEN

Önce içimizdeki rus köpeklerine haddini bildirmek lazım. Özelliklede aşağıdaki yorumcu geçinen asıl rus çakallarına

hakan yaka

''kaya''rumuzlu zavallı;diyelim ki ruslar o toprağını savunan kahraman bir insanı yakaladığında ki inşallah böyle birşey asla olmayacak''sende biryerlerine kına mı yakacaksın''ya arkadaşlar bu ülkede gerçekten ne kadar hain ve ülke düşmanı varmışda haberimiz yokmuş.bence çokda iyi oluyor demekki bu tür yaşananlar ki içimizdeki gizli kalmış vatan ve millet düşmanlarıda ortaya çıkıyor...

iran pyd var ise türkiye ya farzdır

İranın, sınır ve ırkdaşı olmadığı suriye olması bir istiladır,buna abd ve batının sessiz kalması, ama türkiyeye atışı kes demesi kabul edilemez bir aymazlık, ayrıca pyd içinde her türlü yabancı savaşcının olduğu içindekilerin çoğunun türk vatandaşı olduğu bir grup, ve asla kürtlerin olmadığı topraklar,pyd ses etmeyen her ülke ve esede türkiyenin kes sesini deme hakkı hukuken yaratılmışdır.

Misafir

ulan laiklik istemiyorsan git suriyede yasa

rıza

allah yolunda savaşıyorsan ne mutlu sana,laik bi devleti ayakta tutmak için savaşıyorsan cahiliyye ölümüyle öldün demektir

Refik Hoca

Aferim Delikanlım.....Ne mutlu Ramazan kardeşime senin gibi bir evlet yetiştirdi......Allah yar ve yardımcın olsun ....Dualarımız sizinle.....

Misafir

Adam Suriyeli Türklerin varlığı için canını feda etmeye hazır..Sen ne diyorsun be adam..? abuk subuk konuşma..

Misafir

HOOŞTT ...Sana ancak böyle cevap verilir....

atilla göktanrı

bence bu adamın DNA sı araştırılsın arap olduğu ortaya çıkacaktır. gerçek bir türk Suriyeli türklerin yok edilmesini göze alamaz.

Misafir

Pardon da sen hangi diyanetin başkanısın da din adına fetva verebiliyorsun. Gerçekten dini hassasiyetin olsa insanları düş görünüşüyle yargılayıp bir de alay edemeyeceğini bilirdin. Ortalığı bulandırmayın, Türklük ve müslümanlık (hakkıyla yaşandıktan sonra) elbette tekrar hakettiği yere gelecektir.

osmanlı imp

ALLAH yardımcınız olsun

Misafir

dün yine bu gazetede Diyarbakır da şırnak da yakalanan teröristlerin resimleri vardı o tiplere bak birde bu adama bak sonra konuş.

bekir

yahu allah askina rusya bu tip cakallarimi ariyor hayret bir sey bu terorist itini meshur yapmaya calisyorsunuz.fotograflara bakin kendisi ve yanindaki yamyamlar insana bile benzemeyen yaratiklardir.bunlarin katli vaciptir

atakan

hela olsun yiğidimize.türk ve islam aleminin şanlı neferi.allah yar ve yardımcın olsun.

Balaban Beyi

İsmi gibi YİGİT BİR TÜRK ÇOCUĞU..Yüce Allah kendisini ve arkadaşlarını korusun...Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetenlerin de EN AZ BU ALP ASLAN KADAR ŞUURLU DAVRANMASINI NİYAZ EDİYORUM...Mübarek dinimiz İslamı, Milletimizin asil varlığı TÜRK OLMAYI silmek için kullanan akıl ve şuur yoksunu kişileri uyanmaya davet ediyorum.... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..!!

kaya

ruslar seni bi yakalasa o bütün emelerin suya düşer.

aras

Rusya buna napıcakki güldürmeyin ltfen, kimki bu pohpohlamayın bu kadar adam olsaydı şimdi bayırbucakta çarpışırdı şimdi kaçmış komedi işte.

Misafir

ülkeyi yöneten de chp demi