BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10

Reuters duyurdu! YPG ile Esad masaya oturdu

SURİYE 'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Reuters haber ajansı Beşar Esad'ın PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin altı kolu YPG'yle masaya oturduğunu duyurdu. ABD'nin desteklediği terör örgütünün temsilcileri ilk kez Suriye'nin başkenti Şam'a gitti ve rejimle görüşüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
mevhibe inal

Bölgemiz işgalcileri Saddam'ı aldatıp silahlandırarak Kürtlerin üzerine gönderirken, "Kürtler Saddam zulmünden kaçıp Amerika ve İsrail'e yanaşacak" planını yapmıştı. Yani bildiğimiz BÖL-YANAŞ-YÖNET. BİZ SURİYE İLE ANLAŞIRSAK BOP ÇÖKER.

Misafir

oylamanın sadece şamda yapıldığı bir seçimden mi söz ediyorsun ?

kundemacı

Siz bir ülkenin seçimle gelmiş devlet başkanını suçlar, onunla işbirliği yapma yerine isyancılarla işbirliği yapmaya çalışırsanız olacağı budur. "Al sepetten bir hıyar daha" ya da "oğlunuz oldu gözünüz aydın" derler ya o misal. Şunun anlaşılması çok Türkiye'de halk tarafından seçilenler çok önemli kişiler oluyor da; Suriye halkının seçtiği kişiler neden çok değersiz. anlaşılması zor durumlar.

misafir

esad ve ypg ,ikisi de birbirinden şsiz ve kansız

halk

ee ne olmus yani suriyede kimse kimseyle anlasmasin mi iyi birsey olmasin mi keske herkes oturup konusup anlasip su naglet olasi savas bitse ne iyi olur du herkes rahat olur du cocouklar babalar analar olmez di

Misafir

anlasilan suriye ordusu ve esad bir olup idlibten basliyarak,afrine dogru süpürecekler,az kaldi filimin sonuna.valla cok heyecanlandi filim

Misafir

Iyi ya iste o masaya bomba atalim kazan kazan olsun!

Mehmet

Haberde kullandığınız harita eskidir. Zeytindali gazilerimize ve sehitlerimize hakarettir

Cizre Direniyor

Suriye'de yeni yapılacak Suriye Anayasası Komitesi için hükümetin hazırladığı listesinde Kürt temsilcilerde yer alıyor.

Misafir

anlaştık deyip bu silahları devlet kontrolüne alıp onlarla da israile vursa ne hoş olurdu

bir basit vatandaş

Bizim dünya liderimiz, BOP Eş Başkanımız nerelerde, neler yapıyor? Seçim çalışmalarıyla mı uğraşıyor?

y-d

burda asıl sorun pkk.pyd.vs.deyil ASIL SORUN TÜRKİYEMİZİN ÖNÜNÜ KESMEK İLERLEMESİNİ ÖNLEMEKTİR. türkiyemizin başarısının sancıları bunlar süriye halkına refahı sunan bir ülkenin hayatta kalması hata olur onun için süriye abd.rusyayla her kapının arkasında nasıl yapaçaklarını nasıl türkiyemizin önünü keseçeklerini hesaplıyorlar bunların derdi süriye halkı deyil süriyenin yer altı kaynaklarını nasıl süpürürüzde cebimize koyarız başka hedefleri yokdur. ama gelelim bunu anlamayan çok basiretsiz bir lider var esat denen canbaz ulan canbazlık yapa yapa ülkenin talan olmasına izin veriyorsun ulan senin en hakiki dostunda düşmanında türkiyedir. hiç olmassa adam gibi delikanlı bir düşmanın var senin namusuna şerefine halkına yer altı zenginliklerine dokunmayan şerefli bir düşmanın var asıl ve hakiki bir dostun var oda müslüman türk ulusudur asıl senin düşmanların şuan senin karşında rusya abd.ab. teröristlerdir.

bu hainler

vay dinsiz kalleş Cahil, ve Terörist Esad.

  • 1