BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,85

Özdil'den Erdoğan'a bomba Kılıçdaroğlu çağrısı

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, bugünkü yazısında 24 Haziran seçimlerinden yenilgiyle ayrılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu. Erdoğan'a çağrıda bulunan Özdil, CHP'nin başına kayyum atamasını istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
İZMİRLİ

kılıçdaroğlu diktatör olmasaydı çoktan bırakırdı,şimdi kim diktatör gördünüz değilmi sayın ÖZDİL

Misafir

KURULTAY DİYELİM BİZ,KİMLER NELER OLDU DA İSTİFA ETMEDİ!!,DÜRÜST VE SAYGIN BİRİDİR KILIÇDAROĞLU.

Misafir

Kem söz sahibinindir,kendini kolla sen!!!.

Misafir

ERBAKANA KİM DARBE YAPMIŞTI,GÖMLEK DEĞİŞTİRDİK DİYEREK,?????

Misafir

SEBEP?? BİR KURULTAY YETERLİDİR,BAZI OLAYLAR LİDERİ ORTAYA ÇIKARTIR.CHP NİN ŞANSIDIR KENDİSİ.GENÇ ÜSTELİK.SAĞLIKLI ENERJİK TÜM LİDERLERDEN.

Misafir

SOKAĞA CUMHURİYET TEHLİKEDEYSE DÜŞÜLÜR MERAK ETME,BU KURULTAYLA OLUYOR.DEMOKRASİLERDE,TABİİ Kİ!!!

Misafir

Ankarada chp akp yi geçti yanlız.

çare kurultay.

Özdil komiklik yapmış,demokrasi böyle şakalara gelmez,yolu var kurultay o da,koltuk sevdası tüm siyasetçilerde vardır,ama hep başkasını itham ederler.çekilen hatırlamıyorum.

Ne melazım

NE KAYYUMU OĞLUM CHP Yİ ANAKARADA ETNOĞRAYFA MÜZESİNE KOYMAK EN AKILLICASI OLUR. GELECEK KUŞAKLARA ANLATIRIZ KÖKÜ BU TOPRAKTA AMA SUYU "GAVURDAN" ALANLARIN DURUMU BÖYLE OLURMUŞ İYİ BELLEYİN İLK DERSİNİZ BU

Asalet

Bak bu iyi fikir. CHP ye kayyum gerek.

Oğuz Sürer

Erdoğan için büyük şans bu adam.

MİSAFİR

ASRIN GAZETECİMİZ YEDİĞİ ÇANAĞA PİSLEYEN ADAM.DEVLETİN MİLLETİN İSLAMIN DÜŞMANI SATILMIŞ

ismail güneş

boş beleş adamsın yılmaz seni kale alan malların sayısıda azaldı defol bi git medyada papates satarsın. şimdiyekadar pof pofladığın adamı hemen sattın.

MİSAFİR

SENİN KENDİNDEN HABERİN YOK SAYIN ERDOĞANA RİCA ET ELİNİ ÖP SANA AMERİKANIN VE TERÖRÜN TAKTIĞI TAKMAYI ÇIKARSIN ÖZGÜR MUTLU HUZURLU BİR TÜRKİYE VATANDAŞI OL

Misafir

Anlasilan o ki Seni o koluga gokten zembille indirenler fisini cektiler kemal, saka bi yana oyle olsa kemal'in onlara itiraz etmesi haddine bile degil, sanirim aciklama yapmadan iki gun bekleme nedeni buydu ve sanirin Abisi veya abileri k.k.ya seninle devam edecez dediler.

Misafir

Geçmişte mandacılık aynen böyle bişeydi.Birileri bizi istediğim tarzda yönetmiyor veya veya benim istediğim kişi yönetime gelemiyor(babasının çiftliği)Avrupa,Amerika gel bizi yönet.

MİSAFİR

SENİ UŞAK SENİ ASRIN LİDERİMİZ DEYİŞİN BİLE TÜRKİYENİN HAYRINA OLMAYAN BİR ADAM OLDUĞUNU GÖSTERİYOR,BETER OLUN BETER

Misafir

sayın özdilin imana gelişinin haykırışıdır.dökün bütün chp üyelerini sokağa.gezide nasıl organize oldunuzsa şimdi de öyle olun.kılıçdaroğlunu düşürün

Neyin gazetecisi..

Gazeteci diyorlar böylelerine, aklınca dalga geçiyor.. Sonra kızınca da kızdı diyorlar..

Misafir

Kemal sonunda hdp nin başına gececek ahda gorun

Hayri

Sen kimsin lan, asrın lideri diye her gün dalga geçeceksin sonrada istekte bulunacaksın toplumu geren 1 numaralı habercilerden birsidir Yılmaz Özdil.

Misafir

İncenin parti kurması lazım.

mniksek

YILMAZ ÖZDÜL CHP NİN KAYBETMESİNDE NE KADAR ETKİLİ OLDUĞUNU NİYE SÖYLEMİYOR UTANMAZ, HALKA GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM KÖMÜRCÜ MAKARNACI DİYEREK AŞAĞILAYAN ÖZDİL DENEN KİMLİKSİZİN KILIÇDAROĞLUNU ELEŞTİRME HAKKI YOK, CHP NİN KAYBETMESİNDE EN BÜYÜK KATKI YILMAZ ÖZDİLİNDİR, CHP NİN KAPISINDAN İÇERİ GİRMEMESİ LAZIM...

hadi ordan

burası hukuk devleti erdoğanla olmaz yalaka siyaseti yapma gücünüz yetiyorsa parti içinde olağan üstü kurultay ister devirirsiniz kılıçdaroğlunu yada incenin yanında yer alır ayrı bir parti olarak siyasete girersiniz chp nin içinde kemal kılıçdaroğluna muhalefet milletvekilleri istifa edip incenin etrafında birleşir yeni bir gurup oluştururlar ama yapmazsınız işiniz gücünüz fırıldak

MİM CİM

ÖZDİL BİLMİYORMU Kİ; KK OPERASYONLA GELDİ. OPERASYONU KİMLER YAPTIYSA ANCAK ONLAR KK'Yİ GÖREVDEN ALIR. BUNU EN İYİ DE KK BİLİYOR.