BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Özden Örnek hayatını kaybetti!

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Emekli Oramiral Özden Örnek bu sabah hayatını kaybetti. Darbe günlükleriyle gündeme gelen Özden Örnek'in aldığı 20 yıl hapis cezası mahkeme tarafından bozulmuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Şırnaklı vatansever

Sayın Mustafa Öktem arkadaşım kundemacı isminin anlamını bir sorarmısınız ona Onun anlamını burda size yazarsa her söylediğine kadılacam bu ismi kullananın yazısına tahi yorum yapmamak lazım Çünkü ben biliyorum anlamını

Tarihci5835

Ozden örnek Türk donanmasının efsane ismidir. Türk donanmasına katkılarından dolayi onu yalanlarla ve kumpaslarla cezalandirmaya çalışan fetocularla aynı dogrultuda yorum yapanların olması oldukça düşündürücü. Böylesine büyük ve onemli bir komutana dil uzatanlardan vatana millete hayır gelmez

uran-kay

suçluysa hapis kararı bozulmazdı,adamları iftiralarla bitirdiler orduyuda kendi kadrolarıyla tıka basa doldurdular artık atış serbest engelde yok.

Mustafa Öktem

Kundemacı ya sormak isterim Özden Örnek kendi günlüğünde darbeden bahsediyor bana söyle bakalım neresi vatanseverdi.Darbeyi yapamayanla yapan arasında çizgi vatanseverlik midir?

Misafir

Keşke yapsaydın o darbeyi şimdi bu hallerde olmazdık

kundemacı

Önce bu davaların savcısı olduğunu daha sonra bu davaların kumpas olduğunu söyleyenler, bakalım Allah' ın huzurunda bu vatansever insanlara yapılanların hesabını nasıl verecek? Gerçi bunları yapanların Allah inancı olup olmadığı da başka bir soru.

SaSoNLu DiNo

kochgillerin hestehanesi bilem kurtaramdı... bin yıl merakı ile getti zavali

Misafir

neyapalım öldüyse........

  • 1