BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10

Ortadoğu için savaş tehdidi: "Tüm şehir sığınakta olacak!"

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Lübnan'a saldırmaya hazırlandıklarını işaret eden bir konuşma yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ss.sebo

ortadoğudaki bu çıban patlatılıp irini boşaltılmadan ortadoğuya huzur gelmez.

Misafir

Hala dost düsmandan bahsediyorsunuz avrupanın istediği oluyor,ortadoguda savaşı alevlendirip tüm bölge güçsüz düşene kadar birilerini destekleyip birilerini kinayacaklar ve en sonunda da bölgeyi bölüşecekler,petrol ve diger yer altı ve üstü zenginlikler için oynanan taht oyunları bunlar.Aklınızı başınıza alın onların istedikleri zaten bu.Cahil olmayın savaş dünyanın en kötü olayıdır.Unutmayın temenniler sevgi ve barış doludur fakat tarih kan ile yazılmıştır,insan yer yuzune ve kendine zarar veren tek yaşayandır.

Misafir

İsrail'in bu tutumundan "kaygılıyız".

ttk

İranı bende sevme ama çuvaldızıda kendine batır. Körfez savaşlarında abd Türk üslerini kullandı. Suriye savaşında da abd Kuzeye yerleşene kadar Türkiye üstünden saldrıdı hatta bunun için patriot bile getirdiler, işleri bitince götürdüler. Kaddafiyi devirmek için ittifaka 5 gemi gönderdik.ajanslarında hiç çeçenistan, türkistan haberi görüyor musun?

analiz

en buyuk dusman iran- caktirmadan muslumanlarin topraklarini oraya buraya peskes cekiyor.irak la 8 sene savasti-suriye nin yaninda gibi gozukup paramparca etti.kaddafi,filistin,lubnan falan anlatmaya bile gerek yok.

deniz

Pis abd israille beraber olup musluman ulkelere saldiricakmis siz yakinda muslumanin ofkesini goreceksiniz artik sabrimiz tasti o gun yakin

deniz

Bu yahudilerde cok oldu artik islamcilarin bu cocuk katili sadistlere gereken dersi vermesi sart

deniz

Lubnan sizden korkmuyor siz ne kadar saldirsaniz bile sonunuz gelecek

deniz

Fasist israil simdide lubnana saldiricakmis belasini ariyor galiba

k.k.k

Sıkıysa kimyasal silah atın Lübnan'a !!! Hodri meydan diyorum İsrail'e !!! İsrail'i 1 butonla ortadan kaldırır Rusya !

Farabi

Bir gun kokunuzu kaziyacak Kuzey den gelenler,amma nezaman ,Allah bilir. Kuzey den geleceklerinde kim oldugu belli herhalde.Lubnanlilar degildir.............

  • 1