BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Olaylı Saadet kongresi sonuçlandı!

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi'nde Mustafa Kamalak bir kez daha genel başkan seçildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
ahmet

Aynen oyle sende bu soyledklerinin hesabini vereceksin.

ahmet

O kimki kalabaliklari topluyo herkes sirasinj beklemeyi bilicek.

sait uludag

asiltürk planlari bunlar. Fatih erbakani harcadilar

sait uludag

fatih erbakan i harcadilar bu coskulu kalabaligi o topladi. Asilturk planlari hep bunlar sait uludag

MISAFIR

SON GÜLEN IYI GÜLECEK.ÖLÜMÜNE ISLAM INADINA ERBAKAN. PATLAYIN CATLAYIN. TÜRKIYEDE VE DUNYADA ERBAKAN ÜZERINDEN ISLAMA SALDIRAN AGZI KÖPUKLU SAHTEKARLAR GEBERECEKSINIZ. SIZIN DERDINIZ NE ERBAKAN NEDE INANCLI MÜSLÜMANLAR. SIZIN DERDINIZ ICINIZDEKI ISLAM KININI GÖSTERMEK. Bol keseden sallayan İslam düşmanları, o büyük hesap günü gelip kaçacak delik arayacağınız günü biraz olsun hayal edip sonra yorum yapın. Zira kimsenin kimseye en ufak bir faydası olamayacak o gün, dedikleriniz, yaptıklarınız ve söylemleriniz önünüze çıkartılacak. Tıpkı ses kayıtları, kamera görüntüleri gibi. Utanmak bile size çoook az kalacak. Son gülen iyi gülecek. Sallayın gitsin şimdi lakin biraz kaldırabileceğiniz kadar sallayın.

otur yerine

Hadi ordan sende,otur oturduğun yerde be çocuk,başkanlık padişahlık mı öyle babadan oğula geçecek,sen konuştukça,babanın yaptıkları kötü etkilenecek..

Millet

Akp nin has partiyi lağvettiği gibi bir koltukla kapatması saadette işe yaramadı akp nin saadeti ele geçirme planı suya düştü. eee herkes bir koltuk karşılığı alınamıyor mustafa Kamalak gibi mesela.

dogrusoyler

aksaçlılar işi bili. ömrü baba parasi harcamakla geçen ,3 koyun versen akşama kadar onlari kaybedecek birine aksaçlılar vize vermez. ancak rahmetli Erbakandan sonra milli görüşde maalesef bitti. çünkü onun zamanındaki saf kalpli mücahit insanlarda öldü ve yeni jenerasyon hiç umut vermiyor alayı rantçı

misafir

sözde müslüman yasantida gavur **** gebereceksiniz

musttafaa

erbakancı olunca diğer dünyada hesap verilmiyormu saaddet partisine ot vermeyince yanlış yola mı sapıyoruz sadece siz mü doğrusunuz islam erbakanın tekeli altındamı bunları sana sormak isterim. şimdiye kadar islam için ne yaptınız onuda söyle

KAŞGARLI MAHMUT

TABİ TABİİİİ HAKLISIN KOÇUMMMMMMMMMMMMMMMMM

yurt disi- misafir

SON GÜLEN IYI GÜLECEK.ÖLÜMÜNE ISLAM INADINA ERBAKAN. PATLAYIN CATLAYIN.Bol keseden sallayan İslam düşmanları, o büyük hesap günü gelip kaçacak delik arayacağınız günü biraz olsun hayal edip sonra yorum yapın. Zira kimsenin kimseye en ufak bir faydası olamayacak o gün, dedikleriniz, yaptıklarınız ve söylemleriniz önünüze çıkartılacak. Tıpkı ses kayıtları, kamera görüntüleri gibi. Utanmak bile size çoook az kalacak. Son gülen iyi gülecek. Sallayın gitsin şimdi lakin biraz kaldırabileceğiniz kadar sallayın.

misafir

MÜCAHIT FATIH ERBAKAN

SOSYALST

babsının mirasını hızla tüketiyor

.B..

FATİHTE KENDİNİ NECMENTTİN SANIYOR!! AMA MİLLET ÖYLE DEĞİL. ÖNCE ANLAMAMIŞ ŞİMDİ DE ANLAMIŞ GÖZÜKMÜYOR. NEYSE BİR ZAMAN GELİR O DA BAŞKAN OLUR. O ZAMAN MİLLET ONA ZIRNIK OY VERİR O ZAMAN BELKİ ANLAR. ZATEN O AŞAMADAN SONRA DA SAADETİN KAPISINA ZİNCİRİ KENDİ VURUR.

zavallılar

bende allaha havale ediyorum iftira atanları

DUA EDİYORUM SİZLERE

Kişi kendisi salih olmadığı halde salih olanların haysiyet ve şerefine dil uztacak olsa hiç bir günahı olmasada cehenneme girmesi için yeterlidir.AYETİ KERİME SİZ BUNLARI GÖREN KİŞİ OLARAKMI YOKSA MAŞA BAŞINDA AHKAM KESENLERDENMİSİNİZ TEK DİYECEĞİM SİZE ALLAH ISLAH ETSİN KARDEŞİM.

NUMAN DUMAN

İstanbul dukalığı ve çetesi ile ne dediğini bilmeyecek hale gelmiş beyni sulanmışlar bir araya gelmiş.Seçim kazandıklarını zannediyorlar. Dün milletin gözü önünde tiyatro oynadılar ama son perdesi acıklı olacak. Orada yuhalandılar aldırmıyorlar, başarısızlar başarılıyız diye kendi kendilerine telkin veriyorlar.Parti değil bu kafa ile aşevi olur bu yönetimden. Milli Görüş zevzeklere kalmayacak kadar büyük bir davadır. Bunlar zevzekler topluluğu kurmuşlar. YİK tamamen komedi. İstişare için akli meleke gerekir. Kukladan, etliye sütlüye karışmayandan istaşere heyeti mi olur.

bunlar da iktidar olacaklarını sanıyorlarsa türk

Yahu dedeler amcalar hiçbir zaman iktidar olamayacağınızı biliyorsunuz. O halde niçin sizi sevenleri kandırıyorsunuz. Günaha giriyorsunuz. Bir de. Rahmetlinin hatırına oy veriyor bazıları.yoksa sıfır çekersiniz.

AK-SAÇLI

Oğuzhan asıltürk ve şevket kazan hakikaten ak--saçlı tek yaptıkları iş ak partiye oy taşımak... MGV malları karşılığında ankara ve istanbulda zayıf adaylar çıkardılar onlarda bir miting bile yapmadı...! daha neler neler..

adanalı

fatihcim benim tavsiyem babanın kaybettiği devlete ait tirilyonlar varya ayrıca kaynağı belli olmayan size bıraktığı 150 kg altın ve hesabı yapılamayan servetini yemeye son model mercedeslere binmeye devam et taaki bitene kadar bitince tekrar siyasete atılırsın sende baban gibi malvarlığı yapar öbür tarafa gidersin ne işin var siyasette şimdilik yoksa bitirdinmi o kadar malvarlığını valla o zaman pes etme devam et siyasete girmeye

Mücahid EREN

İslama her fırsat buldukça saldıranların yorumlarını okuyunca bir yorumda yazmak bana farz oldu dedim. Elhamdülillah Müslümanım ve İslamı bilmeye çalışıyorum. Bilmeden saldıran kara cahil yobazları da Allah(CC)'a havale ediyorum. İslam' da kadın da baş tacıdır, erkek de, haklı insan da hayvan da. Kimsenin hakkına saygısızlık edilemez. İslam yaşansa dünya da Cennet olur Ahirette. Bol keseden sallayan İslam düşmanları, o büyük hesap günü gelip kaçacak delik arayacağınız günü biraz olsun hayal edip sonra yorum yapın. Zira kimsenin kimseye en ufak bir faydası olamayacak o gün, dedikleriniz, yaptıklarınız ve söylemleriniz önünüze çıkartılacak. Tıpkı ses kayıtları, kamera görüntüleri gibi. Utanmak bile size çoook az kalacak. Son gülen iyi gülecek. Sallayın gitsin şimdi lakin biraz kaldırabileceğiniz kadar sallayın.

karaçay

askerlikten kaçan babasının mühendislik alanında eserlerine sahip çıkmayan zavallı birinin siyasette işi yok

SELİM

ZATEN PARTİ BİTMİŞ..BİTMİŞ PARTİNİN BAŞINA DA ROBOT GİBİ BİRİSİ YAKIŞIRDI VE O SEÇİLMİŞ:))

Erbakan

Korkar mı nemrudun ateşinden İbrahim olursa insan .... Hodri Meydan Hodri Meydan Hodri Meydan.! Dr.Fatih ERBAKAN