BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77

Öğretmen alımı branşları 2017 kontenjanları listesi

2017 yılı sözleşmeli öğretmen alımı branşları ve öğretmen atama kontenjanları ilan edildi. 20 bin öğretmen kaç taban puan ile hangi branşlarda alınacak en çok kontenjan hangisinde var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Sayın Milli Eğitim Bakanı! Mülakat denilen düzenle birlerinin seçtikleri atanmasın...60 KPSS alan yetersiz öğretmen adayının 99 puanla "E" ili "M ortaokulu"na İngilizce öğretmeni olarak atandığı gibi haksızca atanmasın...80-90 KPSS puanı alıp da 60-70 mülakat verilerek alın teri döken insanların umutları kırılmasın! KPSS puanıyla hakkedenleri alın, iyi bir istihbarattan geçirin, geçmişinde yanlış olanı atın, olmayanı hakkettiği yerde görevlendirin... Allah var...Ölüm var...Ahiret var... bunları da aklınıza getirin ve kul hakkı yemeyin...Asla yemeyin! Ödeyemezsiniz!

Bİr gıdacı

Gıda Teknolojisi için 2 öğretmen kontejanı ayrılmış. Gıda mühendisliği için de alım yapılmıyor. Türkiyede gıdaya önem verilmediği ortada. Ülke olarak sağlıklı gıda üretimi ve eğitiminde kim ne derse desin sınıfta kaldık. Hükümütemizin sayesinde işsizler sınıfında kaldırım arşınlamaya devam edeceğiz.

Misafir

En çok Din kültürü dersinden alınması iyi olmuş. Çok yakın zamanda teknikte ve teknolojide dünya birincisi oluruz...

şahin

kısa yoldan para kazanma devlet alıyor nasılsa bu ülke birkerede 20 bin mühendis almadan ileri gidemez aha çizdim

Misafir

kiya bölümlerini üniversitelerde kapatın çünkü işe yaramıyorlar. 1 kişi dahi listede kimya böl.yok hayret

  • 1