BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07

Mustafa Altıoklar hakkında flaş karar!

Dün attığı twitlerle 15 Temmuz destanına ve etkinliklere katılan vatandaşlara hakaret eden yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Altıoklar'ın bir ay önce Almanya'ya kaçtığı belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

Bütün Dünyaya ve Demokratik kurumlara Savaş açan Tayyip nereye gidiyor?.......

Misafir

DELİKANLIYMIŞ VAY BE KAÇMIŞ

TARİH ÇAKMA DEĞİLDİR.

BU ÜLKEDE ASIL DİKTA DÖNEMİ 1923-1946 ARASI DIR

FİKRET BODUROÜĞLU

HAKARET YOK.DÜŞÜNCE AÇIKLAMA VAR.HERKES AYNI DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL.

Misafir

asıl KÜLTÜRDEN ,MEDENİYETTTEN İNSANLIKTAN UZAK, SİZİN GİBİ BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YEYİPTE bu ülkeye hakarete cüret eden BEYİN İFLASGİLLER FAMİLYASI SİZSİNİZ

BUNLAR SANTAÇI DEĞİL,SARHOŞ KÜTÜK

SANATÇI BOZUNTUSU ;Kendi ülkesinin seçilmiş iktidar ve liderine, kendi gibi düşünmeyen bu ülkenin diğer kitlelerine,örfüne,adetine,geleneğine,kılık kıyafetine, tarihine her gün ağzı dolusu RAHATÇA küfrederken daha hala İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ ,hala düşünce özgürlüğüne özgürlük diye yaygara yapanların, cumh. tarihinde kadına sosyal haklar ve kadın çalışma oranlarına en yüksek oran bu dönemde verilmiş iken ,hala" kadın hakkı da kadın hakkı "diye tutturanların asıl amacı ne ?

Misafir

Ankara Barosu Başkanı Canduran: Artık yargıçlar parti üyesi gibi. Muhalif tek sese tahammül yok!... hemen Talimat geliyor!

gencoglu

yanarım yanarımda bu terörrörörristleri yıllarca sanatçı bildik ya ona yanarım

Kamil

Kullandığı ifadeler kendine mahsus olup,böyle çakma bir destanı varsa bize de söylesin okuyalım.

Misafir

Mustafa Altıoklar'a gözaltı kararı kesin biryerden gelen talimatla verildi....

Misafir

Dünyanın en değerli insanları Türkiye'yi terkediyor!...

Misafir

Sonu Barbaros Şansal gibi olacak.

Vatsap

Bu ve bunun gibilerin hiddeti destanlaştırdıkları gezi kalkışmasının 15 Temmuzun gerçek kahramanları tarafından çöpe atılmasıdır. Tomadan püskürtülen şebeke suyuna göğüs geren çakma yiğitlerin cildim kızardı, suya madde katmışlar diye ağlamasına karşı F16 ya levye fırlatan gerçek kahramanlara duydukları gizli hayranlık ve öykünmedir.

la tahzen

adam sıfatından mahrum olanlar. adam doğru söylemiş diyor. yazıkalr olsun sizin gbilerine. süleyman özışığın yazısından belirttiği gibi siz bizden değilsiniz. bu vatanın evladı olmazsınız. milletin aklıyla alay etmeyin omurgasız haysiyetsizler.

Misafir

nerede adalet sayın cumhurbaşkanı ana muhalefet liderine her gün hakaret ediyor

adam

sıkıyorsa gelsene alçak Memlekete

rabia

sen almanyada yaşa ve geber, artık ülkemize dönemezsin...ama kodeslerimizi özlersen seni orada misafir ederiz hain...

Osman

Gelde küfür etme böyle hainlere ,$%&(&%$???"$§!

Misafir

paraya gel paeaya ooooooooooooooo

dobra

Anlaşıldı neden böyle cesaretle hakaret ettiği. Meğer fetöcülerin ülkesine göç etmiş.

Kasım

Bre hain oğlu hain, bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkede para kazanıp sonrada güzel ülkeme dil uzatıyorsun bre namert kaçmadan burada konuşsaydınya.

Misafir

Ya kusura bakmayın Flash haber olarak vermişsiniz. ancak bir hafta önce ARTE fransız kanalında bu Altıoklar ve Can Dündar adlı dallamalara bir belgesel yapıldı. Altıoklar bir tane tiyatro okulu açmış tiyatro yapıyorlar etrafına toplamış tüm pkk lı kıroları. Can dündar ise bir gazete firmasında Türkiye nin aleyhinde propaganda yapıyor. Alman gazetesi ona bir passat vermiş onunla geziyordu. bu şerefsizler halen yerini mi araştırıyoruz ben anlamadım.

Misafir

Alman yada hangi delige sanklanacak bu hain

Misafir

bir insan eğer alenen siyah olana bu beyazdır diye yutturmaya kalkıyorsa bu tam da bir fetö işidir. 15 temmuzda da hainlikleri öyle algı operasyonu yapamayacak derecede tescillendi zaten ve bu tescili bizzat kendileri yaptılar. geçmiş ola

cemil

hani demokrasi vardi,niye konusamiyor insanlar,hani sen dikdatör diyenlere kiziyordun...