BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Murat Hazinedar'ı bu mu yaktı? FETÖ'yü öven videosu

BEŞİKTAŞ Belediye Başkanlığı görevinden alınan Murat Hazinedar'ın FETÖ'nün sivil örgüt yapılanması Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ndaki konuşması yeniden gündeme geldi. Murat Hazinedar'ı yakan bu konuşma oldu.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
alara

kılıçtaroğlu kasetler karşılığında , belediye başkanlıkları için fetoya kadro açtı bunu pek çok chp li biliyor, belediye başkan adaylıklarında baya soruna yol açtı bir çok adayı yiyip yerine fetocuları getirdi bazıları dişli çıktı yiyemedi.

adalet

olay basit aynı şeyi ak partili yapınca kandırılmış deyip göz yumulur ak partili değilse hain terörist olur

alara

ulan 2015 halada fetocu değilim diyor

Hakkı SORAR

"Ne istediniz de vermedik"in yanında bunların lafı mı olur!? Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesini bilen bilir. Orada Feto'cu olmayanı taşeron olarak bile çalıştırmazlardı. Noldu? Soruşturma mı açıldı?

Hakkı SORAR

FETÖ'yü övenlerin partisinin İçişleri bakanının FETÖ'yü övmekten işlem yapmış olması çok trajikomik olur.

Misafir

Ohooo... Gerekçe bu ise;AKP de bu güne kadar boy gösteren ve bu gün de yönetim kademesinde bulunan ayırımsız herkesin onlarca belki yüzlerce övmüşlüğü var...Hatta daha ötesi de var! Ama onlar tertemiz canım...

xtr

Niye AKP'li bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının videolarını da yayınlamıyorsunuz? Fetöyü öven tek allahın kulu sanki bu adammış gibi. Yahu bir milletin aklı ile hiç bu kadar alay edilmemişti, bugüne kadar.

SİVASLI

YA BEN AK PARTİ SEÇMENİYİM, SN HAZİNEDAR DAKİ SUÇLAMAL AK PARTİNİN İSTANBULDAKİ BELEDİYE BAŞKANLARININ BİR ÇOĞUNDA HALK TARAFINDAN DİLLENDİRİLİYOR, AYRICA SN BAKAN BEKİR BOZDAĞ IN VİDEOSUNU İZLEYİN NASIL BİR FETO AŞIĞI OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ, SİZİN YAPACAĞINIZ LANET OLSUN BUNDAN SONRA FETOCU GEÇMİŞİ OLANLARI PARTİLERİNİZDEN TEMİZLEMEK OLSUN. SENİN YÜZÜN KARA BENİMKİ SENDEN KARA HESABI MAALESEF. BU SAATDEN SONRA BEN FETO CUYUM DİYENİN İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE EDERİM.

ne demezsin

Yaaa.Zaten fetöyü öven bi tek bu zattı.Yoksa Ak Partiden hiç kimse fetöyü övmedi.''Gel artık bitsin bu hasret'' demedi.''Bu işlerin mimarııı Fethullaah güleen Hoca efendiyyee şükranlarımızı sunuyoruzz...'' demedi.Hiç bir Ak Partili ne Arınç ne Bozdağ ne Egemen ne Erdoğan ne diğerleri fetöye övgüler yağdırmadılar.hahahahaha

  • 1