BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Müftülere nikah kıyma yetkisi veren madde kabul edildi

Kamuoyunda günlerdir konuşulan ve çok büyük tartışmalara neden olan Müftülere nikah kıyma yetkisi veren madde TBMM'de kabul edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
sami boztepe

bu konu niye abartılıyor anlamıyorum isteyen müftüye isteyen belediyenin nikah memuruna kıydırır kime ne

Misafir

Resmi nikah kıydırmakta sorun yaşıyorum diyen birini duydunuz mu hiç? Olmayan sorunu yaratmakta üzerimize yok.

Misafir

Çok geç kalınmış bir madde bu geri zekalı islam düşmaları laikikten ziyade islamı görmeğe tahammül edemiyor. Ne diyeli zoruna gidenin ..... gitsin.

Burdayiz.

Bizim İslam dininden şüphemiz yok, bu yüzden din lehine olan herşey bizim için gurur meselesidir.

azerioğlu

chp zihniyeti hemen hopluyor.işin garip tarafı sırbistandan besmelesiz et ithali var besmelesiz et gelecek diye hopluyor diğer taraftan vay müftüler nasıl nikah kıyar diye iki yüzlülük yapıyor.etlerde hassasiyet gösteriyor güya amaç siyasi müftülere gelinbce hopluyor chp nin dine sıkıntılı bakışının ifadesidir.her zaman diyorum chp kriptolu ak partilidir.ak parti ne zaman düşüşe geçse chp can veriyor.chp gibi muhalefet parayla bulunmaz.yahu etlerde vay besmele yok diyeceksin vay neden müftü kıyacak diye karşı çıkacaksın.bu kadarda tutarsızlık olmazki.hiçmi akıllı biri ikaz etmiyor yaman çelişki diye.

Burdayiz.

Ne güzel bizim için uygundur, herkes istediği kişiye nikah kıydırsın, kuru bir evet mi hayır mı diye soracak memurlar yerine, şöyle cübbesini giyip hem sorup hem dua eden kişi olacak, çok güzel, koskoca müftülükten gelip dua etmez mi:)müftülük çok çalışacak.

Misafir

Artık adalet aramak içinde kadı'ya gideceğiz durum onu gösteriyor

misafir

Hükümetin her yaptığı işe muhalefet eden kendilerini bu milletden üstün görenler artık üstün değilsiniz. Siz aslında en aşağılıksınız ama şimdiye kadar kurmuş olduğunuz saltanatınız artık sallanıyor ve sırtınızı dayamış olduğunuz yerlerdeki yetkililerde gidince sizi kapılarda karşılayacak kimseler kalmadı bu bağırmanız ondandır biz sizi iyi biliyoruz ama artık bitti.Şükürler olsun Rabbime

zafer

lan elin gavuru kilisede yapıyor neyin tartışmasını yapıyorsunuz! din düşmanları !

Misafir

Tepkiler kimden di bi de onu soyleyin. Bir avuç azinlik. Bu devlet de yaşayan kendilerini üstün varlık olarak gören ve biz izin vermez isek hiç bir şey yaptırmayız diyen azınlık

HASAN BAL

HAYDİ GÖZÜNÜZ AYDIN!!!!!ARTIK RAHATLIKLA AYA GİDERİZ. HII SEN BELEDİYEDE Mİ NİKAH KIYDIRDIN ZATEN BELLİY Dİ.İŞTE VATANDAŞI AYIRMA İŞLEMİ BÖYLE OLUR.

Misafir

Nerede evlenildiğine bakılmaz,resmi evlenme olup olmadığına bakılır.Sonuçta evlenme resmi.İstediğiniz yerde evlenirsiniz.Neden bu kadar büyütüyorlar.Evlenmeden bir arada yaşayana bile bu kadar tepki gösterilmiyor.Neden bu kadar dini şeylere düşmansınız.Bırakın müftüde nikah kıysın.

Misafir

Bu konu ile ilgili yaşanan bir problem mi vardı ki bir düzenleme yapıldı. İsteyipte resmi nikah yapamıyorum diyen mi vardı toplum içinde. Yani gündem yaratmaktan öteye gidecek bir konu değil. Memlekette çok daha önemli meseleler var.

müslüman

Hiristiyanlar kilise de evlenince medeni,biz camide evlenirsek çağ dışı.

Misafir

Istedikleri maddeleri nasılda geçiriyor lar Taşören işçinin mağduriyeti giderilmedi SÖZ VERMENIZE ragmen

Misafir

Ne yapmalı, nerelere gitmeli, hangi mercie anlatmalı? En kötüsü de bu, derdimizi anlatacak merci yok! Yargı yok, yasama yok. . Tamamı yürütmenin başına bağlı… Ve Yürütüyorlar!

  • 1