BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Müdürden aracını durduran polise skandal sözler!

ŞIRNAK'ta dört polis memuru, İl Sağlık Müdürü Nedim Uzun'un aracını aramak isteyince tartışma yaşandı. Müdürün, aracını durduran polislere "Sen kim oluyorsun da beni arıyorsun lan. Ben İl Sağlık Müdürüyüm, beni de aracı da arayamazsın" dediği iddia edilmişti. Tartışma görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan 4 polis memurunun görev yerinin de değiştirildiği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 77 Adet Yorum
Hakki Çeçen

Ben polis olcam o kişi bana arabasını aratmayacak adamın ciğerini sökerim babamın Oğlumu lan

hey gidi makam

Bu hareketi Chpli bir vekil ya da il ilçe başkanı yapsaydı şimdi Erdoğandan Binali yıldırıma Süleyman Soyludan Bekir Bozdağa kadar herkes eleştirmek için sıraya girerdi:Ama Müdür Ak Partili olunca Kaymakam bile ondan yana oluyor.

Efkan

Gerçekten de merak konusu o arabada Acaba ne vardı

Efkan

Adaletin yerini bulması için o iki müdür ve Kaymakamın açığa alınması lazım müdür Hata üzerine hata yapıyor Kaymakam da müdürün hatasını örtbas ediyor böyle Kaymakamlık Olmaz Olsun

ads

acilen müdürü alın adaleti sağlayın eğer haber doğruysa

Misafir

Sağlık müdürünün müdürlüğü alınmalı. O makama layık birisi değil.

Misafir

sağlık müdürü ve cevre müdürünün de görev yeri değişmeli

hakan çamoğlu

Nasıl bi torpili varsa.Kaymakamdan bile serbestisi var.Karışık kuruşuk işler var sanki..

sorular sorular

Arabada ne vardı acaba?Ceset mi ? Silah mı? Uyuşturucu mu?Kaymakam bey neden bu adama yol verdi?

Misafir

polisin etki alanı,il sağlık müdürüne ulaşmıyorsa;bu bozuk düzenin sağlığı, çok bozulmuş demektir.

vatandaş

"sen benim kim olduğumu biliyor musun ?" diye başlayan laflarla bu memleketin memur evlatlarını çok aşağıladılar, işlerinden ettiler. bu lafı söyleyen il sağlık müdürü açığa alınmalıdır.

Misafir

Ben polislerin yerinde olsam o muduru bağladım bol bol rapor yazdırır gider memleketimde yardım.

Misafir

Türkiye büyük büyük adamcıklarla doldu taştı, il sağlık müdürüüüü vay be makama gel, viyaypi, ultra viyaypi, bunlar olmasa bu devlet ne yapardı

Engin

Sağlık Bakanının derhal bu müdürü görevden alması gerekir. Polis TC yi temsil eder. Hiç kimse de TC den daha büyük ve dirayetli değildir.

daha ne ki?

bunlar daha iui günleriniz!

SAMET

ANLAŞILIYOR Kİ MÜDÜRÜN ARKASI KALIN VAH ZAVALLI POLİSLER VAH

Misafir

Neden polis memurlarının görev yerleri neden değiştirildi. Ben kendimden eminsem aracımın aranmasında ne sakınca olabilir?

Sivasli

Görevini yapan Polislere böyle böyle davrananlar Reisin Danismani dahi olsa Haindir Fetöcüdür S...sizdir orasi kontrol noktasi ise herkes aranacak Talimatla aratmadan onlari biraktiran Kaymakam Görevden alinmali.

faruk bayrak

bu egosu yüksek adam yerine 4 polis memurunun yeri değiştirilmiş. yazıklar olsun eğer böyle ise.

Misafir

ALLAH BELASINI VERSİN BUNU GİBİ KENDİNİ BİR HALT SANANLARIN. BU İNSANLAR VERKEN VE BULUNDUKLARI MEVKİLERİ SÖMÜRÜYORKEN ASKERİMİZDE POLİSİMİZDE BOŞUNA ÇABALIYOR.

kundemacı

Ya aracında uyuşturucu veya pkk' ya mühimmat taşıyorsa, bunları da düşünmek gerekir. Bu dönemde makamlara getirilenlerden bu tür davranışları çok gördük.

bir basit vatandaş

Çok basit ve saçma sapan bir olay, ancak Ülkemizde Devlet Memurları çoğunlukla böyle davranıyorlar, kendilerini Kamu Görevlisi olarak görmüyorlar, Halkın Amiri olarak görüyorlar, böyle alıştırılmışlar. Balık başından kokuşmuş.

Murat

Burasi turkiye hic sasirmadim...Allah tan polisler aciga alinmamis...istanbulda aciga da aliniyorlar...bakiniz cakarli il milli egitim mudirunun arabasi

Köroğlu

Kanuna ve polise karşı gelen, ufacık bir aramadan huylanan bu adam, halen daha müdür olarak görev yapıyorsa; s.çayım böyle müdürün görevine! Lan sen kimsin, polise ve güvenlik önlemlerine karşı geliyorsun! Altında arabası olan herkes, "Ben müdürüm, beni arayamazsın" derse, tümden s.çtık desenize... Bu adamın, derhal görevinden alınması gerekir! Alınmıyorsa uyarılmalı, ve bir daha aynını yaparsa görevinden şutlanmalı!

Cem ceminay

Bunun gibileri yüzünden pkk istediği yerde bomba patlatıyor. Hani vali hani sağlık bakanı bu hangi cemaaten acaba ki böyle polise dayılık yapıyor. Makammış sen vatandaş için burdasın polise sayğılı olacaksın ah bi sivil olsan