BIST 10.332
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.451,06

Milletvekillerine gönderilen ihanet mektubu

Aralarında eski bakan, milletvekili, yönetmen, yazar, senarist, gazeteci, oyuncu gibi mesleklere sahip 170 kadar isim imzaladıkları mektubu meclisteki AK Parti milletvekillerine gönderdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 45 Adet Yorum
Misafir

Davos'ta 40'dan fazla dünya liderine konuşan ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin daha güzel bir dünya kurmak için ortak aradığını söyledi.

Misafir

Müslüman muhafazakarlığınız bu mudur yani?

Misafir

Müslüman muhafazakar sitenin resimli Cuma haberi... "Anita, mutlu geçen 10 yılın ardından 46 yaşındaki kocası Marc'ın kendisi için yeterli olmadığına karar vermiş. Üç yıl önce kocasını karşısına almış, ikili mutfak masasına oturmuş ve hayatlarının en zor konuşmasını yapmışlar. Birlikte çok mutlu geçen bir on yılın ardından, Marc'a onun için yeterli olmadığını söylemiş." Münafık olmak böyle bir şey olsa gerek!

HANEFİ HANEF

MİLYONLARCA VATANDAŞ ADINA AHKAM KESME HAKKINI BU ZİBİDİLERE BEN VERMEDİM.KİM BUNLAR YAHU ATILSIN HEMEN KODESE ŞEREFSİZLER.BUNLARA RAHATLIK BATIYOR.BİRER PARAŞÜT BAĞLAYACAKSIN SIRTLARINA ATACAKSIN AFRİNİN İÇİNE AHA SAVUNUN AFRİNİ DİYECEKSİN.ŞEREFSİZLERE

vatandaş

Hain ve hain zihniyetliler hakkından fazla bu Memleketin nimetlerinden faydalanıyor benim de en fazla bu zoruma gidiyor vesselam.

misafir1

Teşekkür ederiz milyonlar adına tercüman oldunuz Süleyman bey.

İç temizlik daha önemli

Dış güçleri MEHMETÇİK halleder,bizim için asıl tehlike iç düşmanlardır.

koza

bu dangalaklar ya dünyada ne olup bittiğinden haberdar değil ki bu durum bilgisizlik ve cehaletlerinin dipte olduğunu gösterir , yada Türkiye düşmanlarının etki ajanlığını yapıyor ki bu durumda da kesinlikle cazalandırılmaları gerekir. fikir ve eleştiri özgürlüğü palavralarının arkasına da kimse sığınmasın.

Erol Baron

Bu böyle devam edemez. TC kendi bağırsaklarını temizlemeli.

Misafir

bu kıçıdaroğlu da ne kaset meraklısı arkadaş.

Misafir

SIKIYOR MU?................... Kılıçdaroğlu: Erdoğan ile Trump'ın telefon görüşmesi bant olarak yayınlansın...her şey ortaya çıksın.

ahmed

haydarcık bu 170 kerkenezin biride senmisin?

Misafir

Recep DAVOS'a Gidemedi!............. Tutuklanma KOrkusu mu?

haydar

Günün sonunda kandırıldık diye işin içinden çıkmaya çalışmayın da görelim sizi...

Turgay

Valla bu aralar içimden ne geçiyorsa onu yazıyorsunuz.

MEHMET SERHAT HARMANCI

SÜLEYMAN BEY BU MEKTUBU YAZAN VE İPİ KİMİN ELİNDE OLDUĞU BELLİ OLAN BU İSİMLERİN İÇİNDE ESKİ BAKAN VE MİLLETVEKİLLİĞİ YAPMIŞ BİRİLERİ VARSA BU VATAN HAİNLİĞİNE GİRER. BUNLARIN DEVLETTEN ALDIĞI MAAŞ YETİMİN HAKKI. BU MAAŞLAR KESİLSİN. ŞİMDİ CUMHURBAŞKANINDAN BEKLEDİĞİMİZ YENİ BİR KHK İLE BU SORUNA ÇÖZÜM BULSUN. TEŞEKKÜRLER

Misafir

kalemine saglık

MEHMET UÇAR

SLM BEN YOZGAT BOĞAZLIYAN DAN MEHMET SÜLEYMAN BEY BEN SİZİ SÜREKLİTAKİP EDİYORUM VE DESTEKLİYORUM ALLAH YÜRGİNİZE KALEMİNİZE YOLUNUZA VE KALBİNİZE GÜÇ VERSİN BU ÜLKE DE BİZLER NE İTLER E EKMEK YEDİRDİK Kİ O İTLER EKMEK YEDİĞİ KAPININ BEKÇİSİ OLUR AMA BU İTLER BİZİM BAYRAĞIMIZ ALTINDA EKMEĞİMİZİ YİYİP BOL KESEDEN SALLAYIP KUYUMUZU KAZIYORLAR BUNLARI İT BİLE DEMEK İSTEMEM ÇÜNKÜ İTLER HAKARET OLUYOR BUNLAR HINZIRR..?DOMUZ.

İSMAİL AYDEMİR

ŞU VATANDAŞLIKDAN ÇIKARMA KANUNUN NE SAKINCASI VAR ACEP! BUNLARA ÇOK LAYIK! BÖLELERİ PİSLİK YAPMAYA DEVAM MI EDECEK. RABBİM DEVLETİMİZE,ORDUMUZA,MİLLETİMİZA ZEVAL VERMEYE! GAVUR UŞAĞI TERÖRİST SÜRÜLERİNİN BAŞINI TEZ ELDEN EZMEYE MUVAFFAK KILA!

yorum

....hendek savaşında aynı idiler....mektup yayınladıklarında anlayın ki teröristle sıkışmış....

gencoglu

"Barışı savunmak ve gencecik " DİYEN ESEFEELEEEE SAFFFİLİİNNNN BU BARIŞ NE HİKMETSE PKK LI BAABAABABALRIN ÇOLUK ÇOCUK GENÇ YAŞLI DEMEDEN KATLİAMLAR YAPTIĞIND AAKLINIZA GELMİYOR TÜRKİYE KARŞILIK VERİNCE Mİ AKLINIZA GELİYOR LAAAA TEÖRRÖRRİRRİST? TÜRKİYE TERÖRİSTLERİ BİTİRMEYE BAŞLAYINCA MI BARIŞ AKLINIZA GELİYOR? NİYE PKK LI BABNABALARINIZ KATLİAMLAR YAPARKEN TEK BİR SÖZ DAHİ ETMEDİNİZ? NİYE PKKK LI SAHİPPLERİNİZ KÜRT KÖYÜNDEKİ MASUMLARI 16 TON BOMBAYLA PARAMPARÇA EDERKEN AKLINIZA GELMEDİ? SİZLER BARIŞI KİRLETEN RUHUNU İSLAM DÜŞMANLARINA KULLANDIRAN TEÖRRÖRRÖRÖRİSTLERSİNİZ SİZ YOK OLMADAN ASLA BARIŞ GELMEZ İMKANSIZ ONUN İÇİN SAKIN OLA SAKIN OLA BARIŞ KELİMESİNİ AĞZINIZA ALMAYIN EKMEK YEDİĞİ TABAĞA PİRSLEYEN ESEFELEEE SAFİİİLİNLER

yorum

yüz milyonlar adına söylüyorum, bu listede adı geçenlere harekat yapın ....

Misafir

Baş tacısın sağ ol gönüllere su serptin Süleyman baba

Misafir

Kötülerin kötülüğü iyilik maskesi altında iyilerin iyiliği de kötülük maskesi altında gizlendiği bir zamanı yaşıyoruz.

Misafir

Barışı savunmak ve gencecik çocukaların toprağa düşmemesi için savaşa karşı çıkmanın neresi iğrenç Süleyman efendi?Söyler misin?Üstelik demokratik bir ülkede herkes(şiddet içermediği sürece)fikrini beyan etme hakkına sahip değil mi?