BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Metal yorgunluğu mu, Cahiliyye adetleri mi?

AK Parti teşkilatlarının çözümlenmesi gereken önemli sorunlarından bir tanesi de; "hasbî benlik" tesiri "vitrin benliği" kadar karşılık bulmuyor olması.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Oyle umitlenenler var ki,sanki Ataturk u Cumhuriyeti bitecek,yerine kendileri kurulacak gibi hayallere dalanlar var,gercekten de buna inandirilmislar bazi kesimler tarafindan.

Misafir

eskiden tayyip erdoğan ibb başkanı iken kiracılıktan şimdi saraylara taşınınca suyun tadı da rengi de kaçtı. hiç unutmuyorum mv.lojmanlarını yıktırınca adı konmamış statü yada sınıf çatışması ahada kaldırılıyor demiştim. şimdi bariz bir sınıf ayrımı ve kast sistemi gelmiş durumda.adaletsizlik cabası. akparti diye kurumsal bir parti yoktur bundan sonrada olmayacak.tayyip varsa akparti vardır yoksa yoktur. akpartinin ana taban mhp sonra saadet partilidir.geri kalan menfaatçiler. halktan giderek uzklaşan bir akparti rant partisi olmuş.

Erol Baron

Hiç üzülmeyin sn yazar, o riyakarlar 2019 da darmadağın olacaklar.

mustafa

sen metal yorgunluğunun ne olduğunu bilmiyorsun yazarım diye yazıyorsun metal yorgunluğu zaman içinde dış etkilerden dolayı metalin deforme olup özelliklerini direncini kaybetmeye başlamasıdır bu normal bir fiziksel ve kimyasal bir dönüşümdür biraz akıllı yazsan günahamı girersin

  • 1