BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Mesud Barzani'nin sözcüsünden Türkiye'ye çağrı!

IRAK'ta referandum için geri sayımı sürdüren Bölgesel Kürt Yönetimi (IKBY) Hükümeti Sözcüsü Dizayi, Türkiye'ye çağrıda bulundu. 25 Eylül'deki referandum öncesinde gelen bu açıklamalar dikkat çekici oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Adamların akıllarında olan tek şey bölmek ve ufalmış bir devlet kurmak. Öteki aktörler salak mı? Herhalde bir kendilerini akıllı görüyorlar.

bop geliyor aga

kırçıl18 Eylül 2017 23:06 Emin misin?Barzo geldi Türkiyede kırmızı halı ile karşılandı.Bayrağını bayrağımızın yanına çektirdi.Erdoğanla neler konuştular tamamını bilmiyoruz ama elbette bu referandumu ve sonrasında olacakları da konuştular.Barzaninin Tv lerinde yayınlanan, topraklarımızın bir kısmnı da içine Kürdistan haritasından hiç bahsetmiyorum bile.Yazni biz susup sineye çekmeyi bırak sahne arkasından destek bile verecez bak görürsün.Neden mi?BOP eşbaşkanıyız da ondan.

malkoçoğlu

Trükiyeyi idare edenlerin görevi ülkeyi işgale hazır hale getirmekti bunuda başardılar sağlam bir kurum bırakmadılar. Bir görevleride kürtlere devlet kurulmasına öncülük etmekti varlık sebepleri buydu bunuda yaptılar bakmayın siz israile abd ye barzaniye höykürdüklerine hepsi kuzu sarması.

KuzeyMan

Irak parcalanırsa 1926 antlasması sona erer ve musul,kerkuk ve suleymanıye turkiyeye bağlanır. Artık erbil ve etrafında çölde istediginiz ülkeyi kurabilirsiniz. Amerikada size yukarıdak paraşütle yemek yardım atar.

Misafir

kuzet ırak daki referandum tarihi;ırak da ışid,suriye de ışid-öso-el kaide ve bunların türevleri olan 25 terör örgütü tamamen kazındıktan sonra uygun olur.işte o zaman, sırası gelmiş olur.

bakalım görelim

BOP gereği referandum olacak istesek de istemesek de.Biz nasıl BOP eşbaşkanıysak bu arkadaş da başka bir BOP figüranı.Israilin eski genel kurmay başkan yardımcısı ne dedi? ''Türkiye dahil 4 ülkeden toprak alacağız ve Arz-ı mev ud gerçekleşecek.''

KAŞGARLI MAHMUT

meselenin aydınlatılması için diyaloga hazırız BÜTÜN KÜRTLERİN DİKKATİNE HADİ ULAN ORADAN SATILIK DÜYYÜSLERRR ADAM SATMAK SİZİN KANINIZDA VAR TÜRKİYE SİZE NE İSTEDİNİZDE VERMEDİ ULAN ALÇAKLARRR. NOT: BAKIN SİZLERE TARİHİ BİR TAVSİYEM VAR ODA ŞUDUR EY... SELAHATTİNİN SAHTE VE ÇAKMA SATILIK TORUNLARI; 1- SENE 1947 İSRAİLİN KURULUŞU FİLİSTİN TOPRAKLARIN YÜZDE YÜZÜNE HAKİM İSRAFİL SIFIR. 2- SENE 2017 İSRAİL FİLİSTİN TOPRAKLARININ YÜZDE SEZSENİNE HAKİM. FİLİSTİN TOPRAKLARIN YÜZDE YİRMİSİNE HAKİM. 3- ŞUNU ASLA UNUTMAYIN İSRAİL YARIN HEPİNİZİN ELİNDEN O TAPRAKLARINIZI ALACAK NÜFÜSUNUZUN YÜZDE 90 ÖLDÜRÜLECEK HEPİNİZDE KAN AĞLAYACAKSINIZ AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK DUYDUNUMUZMUUUUUUUUUUUU.

BÜYÜK İSRAİL..

AKILLI OLMAZSAN AKILLANDIRIRLAR.KİMLERE HİZMET ETTİĞİNİ BİLMELİSİN.KERKÜK PETROLÜNÜ SURİYE ÜZERİNDEN İSRAİLE TAŞIMAK İÇİN 20 YIL ÖNCE DÖŞENEN BORU HATTI KULLANILMAYI BEKLERKEN VE BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİ BİLMEDİĞİNİ SANMANIZ SAFLIK OLUR.

1071

kıvır kıvır kıvırcık marul gibi...referandur biraz zor gibi hatta mümkün değil.

GV

Kurt sisli havayı severmiş başka türlü toprak kazanım elde edemeyeceklerini bildikleri için Kürler ABD ve israille birlikte aynı cehenneme ateş taşıyorlar. Gavur ipiyle cehennem çukuruna inenlerin akıbeti pek parlak değildir.

Bozkurt

'özellikle Türkiye ile son yıllarda kurduğumuz iyi ilişkiler' asıl sorgulanması gereken budur. Haritanın resmine baktığınızda ? Türkiye de Başkanlık sisteminin kabul edilmesinin ardından bu ilişkilerden sonra Referandum ve devlet kurma isteği size neyi hatırlatıyor ? Takdir i size bırakıyorum.

memocan

Türkiye de yaşayan bir çok kişi özellikle mhp ve akp lilerin düşünme alanında ki zayıflığı kullanan sistem haberleri çarpıtarak yalan ve asılsız bilgi veriyor. bu iki kesiminde araştırma ve başka dil yetkinlikleri olmadıkları için inanıyorlar.

21

ordu artık eski ordu deil eskisinden daha güçlü ve milliyetçi kısaca bu ordu ıraka girse taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmaz hele bir bağımsızlığı ilan et çünkü musul kerkük mısakı milli sınırları içindedir

21

TÜRKİYE artık eski türkiye deil ordu,mit v.s.kısaca üst düzey kadronun % 90 nı TÜRK MİLLİYETÇİSİ ya bağımsızlıktan vazgeçeceksin yada bitersin. arap milliyetçileride uyanmış

Cevat

Büyük İSRAİL Projesinin, KÜRT Ayağı Türkiye nin SURİYE Dış politikasında yaptığı TARİHİ HATA sayesinde BAĞIMSIZLIK İLANI ile gerçekleştirilmeye ÇALIŞILIYOR. Nasıl mı.. KÜRT PETROLÜ Suriye güneyinden İSRAİL'E AKITILACAK ABD HİMAYESİNDE..

ÖZTÜRK

KATAKULLEYLE DEVLET KURULMAZ, TÜRKMENLERİ YERİNDEN YURDUN GÖNDER, YERLERİNE KÜRTLERİ YERLEŞTİR ONDAN SONRA REFERANDUMA GİT, ORALAR BARZANİNİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL.

BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR

BARZANİ HANGİ PARTİNİN KONGRESİNE ONUR KONUĞU OLARAK DAVET EDİLMİŞTİ?????

Misafir

Yine sılıştırıldı....çıkış arıyor....bölgede yaşan halklar birbirleriyle iyi geçinirlerse emperyalistler bölgeden kovulursa:bölgeye barış ve huzu gelir..Akıllı insan yayılmacıların maşalığına uşaklığına sayunmaz

Misafir

Amerika Vietnam Savaşını Neden Kazanamadı?

Budun

Turkiye barzaniyi kessip atmali artik gucluyken bu sorunu kokten bitiirlmeli

Misafir

Berzani neden Türkiye'ye çağrı yapsın... Olsa olsa Saray'daki muhattabına yapmıştır... O da Türkiye değil AKP'nin Genel Başkanıdır...................

Misafir

Bu deyyusa kirmizi hali serdiklerinizi unutmadik biz

kırçıl

Adamlar zannediyorlar ki Türkiye susacak, sinecek, sırtını dönecek!!! Hayır, Türkiye'de bugün böyle bir yönetim yok. Hadi bakalım!!! Elimi yaman, beymi yaman.

kırçıl

Hadi oradan!!!Ne kapatması!!!? Kimsin sen ki kapı kapatacak sınıf!!!? Türkiye'nin Musul ve Kerkük'e girmesi hakkıdır.

OY OY!!!

Türkiyenin neden istemediği malum.oylar düşer kaygısı var.referandumdan sonra gevşerler,