BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Meral Akşener'den Gaziantep'te 'kamyon' tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Gaziantep'te düzenlediği seçim mitinginde şehrin belediye başkanı ve valisine tepki göstererek, "Buraya gelmek için birçok engeli aştınız. Yahu bir kilometre öteden aramaların başladığı sokaklarda geçit imkanının bulunmadığı Gaziantep’e gerek yok" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Nusret

Birisi demiş fetocü olduğunu ispatla diye. Sen yangından mal kaçırır gibi haziranın 20 sinde korsan kongre yapma ya çalış. Temmuzun 15nde ben başbakanım de. Sulh gelecek dertler bitecek de. Herkezi saf zannet. Ya müneccim ya da darbeden haberdar olması gerekir.

remzi çil

Maksat tatsızlık çıkarmak.Bir de her Allahın günü burada Gaziantep'i ve Belediye Başkanını güzelleyen haberler yapılır.Parti aynı medya aynı Zihniyet aynı

Misafir

Demek ki sende "düşünme" diye bir yeti yok...))) Çünkü bütün anketler İYİ nin % 20 nin üzerinde oy alacağını açıklıyor!

Misafir

Onun fetöcü olduğunu iddia edip de bunu ispatlamayan ne olacak?

Misafir

Bir partinin devleti ele geçirmesi gayet normaldir diyordu geçenlerde bir şebelek. Bir suç duyurusunda bulunan bile olmadı ne yazikki.

Hayrullah Taşdelen

Uç marul uç, feto amcan kurbanın olsun.

Misafir

1) İP Parti diye bir parti yok. 2) Neye göre düşünüyorsun? 3) Sen düşünebiliyor musun? 4) Bende akepenin %30 alacağını düşünüyorum.

Misafir

küçük ortak şimdiden faş etti

Misafir

fetöyü seçimden sonra reis affedecekömiş

M U S T A F A K A Y A

İP. PARTİ VE HDP NİN ALACAĞI TOPLAM OY ORANI % 15 DİR.DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Sivasli

Vali ve Emniyet Müdürümün Görevi Türkiyeyi Hain Pensilvanya Papazinin Usaklarina karsi korumaktir.

Misafir

meral ana git len isine

Misafir

Kaydeceğini anladığı için yerim dar demeğe başladı.....m.i de birkaç güne kalmaz yerim dar diye söylenmeye başlar....hiçbir iş kolay değil.....helede reisle yarışmak...

Vatandaş

ABLA SEN GİT EVİNE DANTEL İŞLE TORUN BAK EVİNE BAK BIRAK BU İŞLERİ.

Misafir

O yollar açılır Fatma Hanım Tanklar kapatamadı TIRLAR MI KAPATACAK NEYİN PEŞİNDEYSENİZ BU MİLLET HER TÜRLÜ DARBEYE GEREKLİ HAMLEYİ YAPAR SEN İN KAPATTIĞIN YOLU BUGÜN NASIL AÇTIYSA HER ZAMAN AÇAR MİLLETİN ÖNÜNDE DURULMAZ FATMA HANIM BAK MEYDANLARA DİNLİYORLAR MI YANDAŞ MEDYAYI DİNLİYORLAR MI TROLLERİ. İYİ BAK İYİ!!

Misafir

Akp yönetim zihniyetini bilmesek yaptığınız yorumlar mantıklı gelecek , akp liler hariç Türkiye de herkes haklıdır nokta

Ters köşe

Her mitingde güvenlik kamyonlarla saglanıyor bunülkenin emmıyet güçleri kaybolmuş güvenlik belediye fen işlerinden soruluyor kargalar güler bu güvenlige saygılar

DOĞRUSÖZ

Tedbir almak kötü mü ? Biri kalabalığa kamyonla dalsa ne olacaktı ? Geçecek bunları Meral hanım . Sen git torununla ilgilen !

vatandaş

Mazallah bunlar ülkeyi yönetirlersefetö yine hortlar.

kundemacı

Sayın AKŞENER, devlet memuru olan vali ve emniyet müdürü biraz zor bulunuşun. TYÇP kapsamında alınan işçiler bile bir partinin elemanı olmak zorunda; millet aç.

Misafir

Seninle mi. Türkiye iyi olacak. Buna kargalar bile güler

Üu

Guvenligi saglamasan niye saglamadin diye aglayactin meral

Misafir

BU millet mağdurun yanındadır ama yalancıdan nefret eder kameralara oynayanları bilir.. Belediye başkanının açıklamalarını oku.

üüüüüüü

bu millet mağdurun yanındadır akşener sana yapılan baskıyı haksızlıkları yakinen takip ediyoruz sonuna kadar yanınızdayız inşallah zafer bizim olacak bu baskıyı yapanlar ve yaptıranlar yok olacak

MİSAFİR

O VALİ NE YAPSIN ? EMİR KULU İŞTE ..