BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58

Meral Akşener: 'Korkmuyorum lan' dediği gün iş biter

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kütahya'da esnaf ziyaretinde "Korktuğunuz zaman korkutursunuz. Karşılıklı bir psikolojik davranış bu. Siz ne kadar korkuyorsanız, karşısındakini o kadar çok korkutmaya çalışırsınız. Sonuç itibarıyla bu böyle gider gelir. Ama bir süre sonra karşınızda sizden korkan insanlardan bir kişi bile 'Korkmuyorum lan' dediği gün iş biter" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 40 Adet Yorum
Misafir

aynen katılıyorum. adının iyi olması bile yakışmamış...

Misafir

delikanlı biri kimseden çekinmeden yoluna gidiyor helal sana

hasan

bu ne be arkadaş:(( sokakagzı mahalle karısı gibi ..vay memleketim vay daha neler göreceğiz

Kadim

Evde kocasıyla konuştuğu gibi sokak azıyla konusuyo

misafir

lanlı cümleler delikanlıyı bozar...bu jargon siyasete girmiş se :siyaset te seviye yerlerde demektir..duzgun ve özenli türkçe konuşmaya herkesin dikkat etmesi gerekir.

Sener karayildirim

Ne kadar kaba bi bayansin..sen bi annesin..bu kabalik niye...yakişiyormu boyle konuşmalar... Bayan dedigin biraz naif olur..

:d

YA ALLAH ASKINA BIRAK SU ISI, SEN EKSIK OLSAN BU ISTE KIMSE DARILMAZ VAZGEC

Misafir

Sahi şu boynunda Yahudi Üstün Cesaret Madalyasını boynunda gururla taşıyan Bay Erdoğan için ne düşünürsün?

karalök

Türk dünyasının 2.TOMRİS HATUNU

Misafir

Ne bu Meral Akşener haberleri her gün en az 2 kere manşet Erdoğan'dan fazla haber oluyor.Demekki safiniz belli .O zaman bunu açıkça belirtinde biz de size Reisin yanında zannetmeyelim.

Bİ ÇİMDİK CÜRMÜN VAR

Yok canım KORKMUYORUM LAN MI !!! bu aklı kimden alıyorsun bilmiyorum ama biri çok fena frenlerinle oynuyor haberin olsun TARİHİN SİYASET ÇÖPLÜĞÜ FRENİ PATLAMİŞ TEPETAKLAK OLMUŞ TİPLERLE DOLU.Magazin figürü olarak fena durmadığın için teeepe teeepe kullanıma kullanılıyorsun ATEŞ OLSAN "Bİ ÇİMDİK YER YAKARSIN"

Misafir

Bazen haber yorumları okuyorum da kimsenin kimseye tahammülü yok.A partisine oy veren B partisini vatan haini din düşmanı tayin ediyor.B partisine oy A partisine oy vereni aynı şekilde değerlendiriyor.Allahım ülkemizi koru. Amin

DESTEKÇİYİZ

HA GAYRET İLLER TAMAMLANSIN BASKIN SEÇİM YAPABİLİRLER.

Misafir

Ne diki Müslüm gündüz mündüz kim kimler uydurdu onları

nedim şen

DedİklErindeN hiç bişeyy anlamadım 2.7 oy Oranlık koca bir balon yurtta sulh ben başbakan olucam meral

Hay aksi

Zekerya Öz örneği çok manidardır ama anlamamış olsa gerek..Çünkü o örneği en son verecek kişi de bizatihi kendisi olmalıydı.. YARIN AYNISI KENDİSİ İÇİN DENECEK AMA ŞİMDİ NE DESEK BOŞTUR!..

Misafir

Çıksın delikanlı gibi korkmuyorum lan desin şerefsizim akepeye gözüm kapalı oy veririm. Nerede onda o cesaret, gündemi çay kaşığı suyla değiştirecek kadar beynini itiraflara gerçek belgelere ayırıp dürüst olsaydı bu ülke bugünlere gelmezdi. On küsür senede ülkeyi cumhuriyet öncesi ucube bir devire götürdü.

Mcu

Anıtkabirde iman tazeleyen bu kadın degilmiydi

Misafir

iyisin ho§sun da derin analizler yapamiyorsun... Bogazici üniversitesi konusunda tutturdun "Davutogluna söyledi" dedin.. bu kadar yüzeysel yorum mu olur? Oradadaki laik cumhuriyetci ve Atatürkcü anlayis, zihniyet rahatsiz etmis olmasin hanim efendi.. Lütfen biraz tefekkür ve derin analiz!

Aras

yürü bacım kim tutar seni artık

mmt

şöyle çevreme bakıyorumda bu İYİ ciler kimler diye, islam derdi olmayan, vatan derdi olmayan, şarapçılar, ha birde MHP den kovulan ortada kalanlar falan hepsi takılmış gidiyorlar, Allah inanlarla beraberdir onun için ateş olsalar curmu kadar yer de yakamaz bunlar

Misafir

Güneş amblemini vatikamın göbeğinden alan , kayı amblemini izinsiz çalan hırsızlarmı Ampülü söndürecek. o ışığı söndürmek isteyen niceleri kendi söndü, sizinde sonunuz gelece

okuyan

helal olsun sana 28 şubatta haksızlıklara karşı dimdik ayakta durdun o gün köşe bucak saklananlar bu gün kimse olmayınca meydanlarda aslan kesildi ama yiğit olmak herkese nasip olmaz işte o yiğitlik sende var yürü be asena kim tutar seni

Misafir

Sen.kimsin lan lanli konusacak? Seni bu ulkede arkandan gelen zavallilar haric kimse takmaz! Mhp ye ihanet ettin! Vatana da ihanet beklenir senden

Misafir

Yurta sulh konseyi adını 1 ay evvelden kullanan kimdi acaba ne okuyu bu abam gazel mi türkü mu