BIST 10.293
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.454,11

Melih Gökçek'in oğlu Keçiören belediye başkan adayı mı gösterilecek?

MHP'nin "Ankara adayı olarak düşünüyoruz" dediği Melih Gökçek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Melih Bey benim dava arkadaşım" demişti. Sabah yazarı Mahmut Övür'den bu çıkışın perde arkasıyla ilgili bomba bir iddia geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

Bu ülkeye bunlar yakışır! Maşallah yakışıklı çocuk.

Misafir

oğluna oy vermem olmasın

misafir

tek kişi bile oy vermez şuna

ABDULLAH

babadan oğula ha ağalık ha politikacı brokrasi değişen hiç çikar dönyası AÇ GÖZLÜ DÖNYA

Haydar basar

Buraya yorum yazanlar çoğunun korkusu gökçek aday olur ise diğerleri nal toplar bütün korkuları bundan Ankara dünya şehri oldu halen konuşanlar vsr

Hı hı

Şşşşšşşşş demiş burnundan düşmüş

Misafir

Tanınmışlığı var

Misafir

onların dava arkadaşlığı dedikleri buysa bizim dava savunuculuğumuz burada biter

Misafir

Sen düşüncelerini kendine sakla, git kahve köşelerinde falan anlat. Onların paraya ihtiyacı yok ! Yeter Ankara fazlasıyla doyurdu Gökçekleri !

sss

Yani bu kadar da babadan oğula anlayışı olmaz !

Tık demis burnundan düşmüşmüş

Misafir

USTA HELAL OLSUN YOK BÖYLE BİR YORUM

Misafir

akp de babadan oğula saltanat sürüyor.

Misafir

OY OY OY BU KADAR İSTEDİGİNE GÖRE DEMEKKİ MAKAMIN HAZIR FAZLA SALLAMA TEPENE DÜŞER SONRA TOSUN DEDİĞİN

KAŞGARLI MAHMUT

BİR ŞEY SÖYLEYİMMİ İGRENÇLİK İNAN SENİN İÇİNDE VAR BAŞKA YERDE ARAMA O YÜZDEN KİŞİLİLĞİN BOZUK VE İSYANLARDASIN SEN VE SENİN GİBİLER BU ÜLKEYE VE ANKARAYA YAPILAN HİZMETTEN HOŞLANMIYORSUNUZ. misafir 01 Kasım 2018 10:20 Bu kepazelik son bulmalı.Babadan oğula geçen saltanat gibi bir şey bu. Hakikaten iğrençlik derecesinde bir şey.

Misafir

Dava ve yol arkadaşımızı yolsuzluktan istifa ettirmiştik.

kenan mert

yeminle bunlara oy atmıycam vallahide billahide ilk 4 5 yıl çalıştılar ama son 2 yıll rezilliklerle dolu belediyeler yatıyor adeta yol kenarları alışveriş merkezi doldu inşaat inşaat inşaat harici hiç bir şey yokkkkkkk........... millet duvarları yiyecek yakında.. bir top kağıt 25 tl üretim yokkkkkkk yokk....

Misafir

aile boyu saltanat olsun bakim bizde cevabımızı sandıkta veririz

misafir

Bu kepazelik son bulmalı.Babadan oğula geçen saltanat gibi bir şey bu. Hakikaten iğrençlik derecesinde bir şey.

06 OKAN ANKARA

EYYYYYYYYYYYY SAHTE MİSAFİR SENNNNNN YA OSMAN GÖKCEKİ TANIMIYORSUN YADA OSMAN GÖKÇEK VE AİLESİNE KİNİN VAR BANA ASLANIM BEN ÖYLE YALAKA BİR ADAM DEĞİLİM TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN İNSANA BUKADAR ÖVGÜLER DİZMEM YİNE SÖYLİYORUM OSMAN GÖKÇEK BU ÜLKEDE BİRÇOK SİYASETÇİYE RAHMET OKUTACAK BİR GENÇTİR UNUTMA BIRAKIN ÖNÜNÜ AÇIN BAKIN HİZMETE VE SİYASET NEYMİŞ GÖRÜN OSMAN GÖKÇEK Osman GÖKÇEK kim ki yahu koskoca Keçiören e başkan olsun? Cumhurbaşkanı bu kadar basit düşünemez, eğer düşünürse kesinlikle kaybeder. Yeter artık şu GÖKÇEK lakırdıları bir son bulsun. Adam çalıştı, Ankaraya bir iz bıraktı ve gitti. Miadı dolmuş bir başkandı.

Misafir

Osman GÖKÇEK kim ki yahu koskoca Keçiören e başkan olsun? Cumhurbaşkanı bu kadar basit düşünemez, eğer düşünürse kesinlikle kaybeder. Yeter artık şu GÖKÇEK lakırdıları bir son bulsun. Adam çalıştı, Ankaraya bir iz bıraktı ve gitti. Miadı dolmuş bir başkandı. Vizyonu da kalmamıştı zaten. Tekrar aday gösterilmesi bile büyük hataydı. Şimdiki başkan Mustafa TUNA'yı istiyoruz aday olarak. Memnunuz adamdan ey köşe yazarları gazeteciler, duyun sesimizi!!

06 OMAH AHMANA

"Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir değil kardeşim olmalı" (NEDEN ? ÇÜNKÜ 2-YADA 3.DÖNEMDİR K.ÖREN BEL.BAŞKANI MUSTAFA AK DENEN ZAVALLI ADAMI TOSUN GİBİ BESLEDİNİZ YEDİ İŞTİ YATTI KARDEŞİM ADAMIN KENDİNE HAYRI YOKKİ K.ÖRENE OLSUN) Yapın kardeşim K.ÖREN'E OSMAN GÖKÇEK'İ Belediye başkanı bir görün siyaset ve hizmet neymiş ANALAR kız mı doğruyor oğlan mı ve hizmet neymiş Ankara bir siyasetçi ve insan görsün Ankarada ve Keçiörenin havası bir anda nesıl değişiyor eyyyyyyyyyyyyyyy TAYYİP BEYYY BUNU ALLAH İÇİN VE ANKARA İÇİN SİZDEN İSTİYORUZ KARDEŞİM YAP YOKSA ANKARA İŞİNİZ ZOR BİZDEN SÖYLEMESİ NOT.OSMAN GÖKÇEK BU ÜLKEDE GELECEĞİN BAŞBAKANI VE CUMHURBAŞKANIDIR UNUTMAYIN.

D.

Anlamadığım bu gökçek kimdir aman aman bi oy potansiyali zaten yok kaldı ki babası yüzünden oğlu aday olacaksa baştan kaybedersiniz.

ihsan

osmana keçiören belediye başkanlığı yakışır

Misafir

Belediyenin kapısına da BABAM SAĞOLSUN yazdırır artık