BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Soysal kimdir? Karısından bomba ifşalar

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın kimdir eşi Sıla Soysal'ı boşayıp önce Dubai'ye oradan da Uruguay'a kaçtı. Çiftlikbank alacaklıları şok olurken Mehmet Aydın'ın karısı Sıla Soysal ortaya çıktı ve konuştu. Meğer Mehmet Aydın kaçmadan önce eşini de boşamış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Mehmet

parası olmasaydı bu kız o ayıyla evlenirmiydi hiç biri çiçek diğeri böcek

Isveclı.

Helal olsun sana memo valla yımeyenını parasını yerler adam yıyenını degıl yemeyenın parasını carpmıs helal olsun

Misafir

Bu tosuncuğa dağda iki eşek emanet edilmez ama bizimkiler milyonları emanet etmiş. Hep kolay yoldan köşeyi dönme hevesi. Neyse GEÇMİŞ olsun.

Asdfghjk

Adamda aynı güney kore liderine benziyo parti kursun oy verelim 😂😂

xmen

YAVRUM BENİM SENİN GİBİLERİ ÇOĞALTIP AMERİKA VE AVRUPAYA GÖNDERMEK LAZIM.Stephen Hawking'in halt yemiş senin yanında.

Alı polat

Benim anlamadığım 511 milyon toplamış 398 milyon topladığı kişilere ödeme yapmış.zaten mevcut olan işletmeleri marka degeri 100 milyon olsa. Başa baş bu adam 398 milyonu niye ödedi.

Misafir

bu cocuga bir tek sey derim helal olsun, bu devirde bu yasta bu kadar insani dolandirmak gercekten nobele layik)))

ÖMER FARUK

ARTİST OLABİLİECEK Bİ SIFATI VAR

Misafir

adami sürekli dolandirici diye sucluyoruz da hic mi bizim insanlarin sucu yok. bunu dile getiren yok. emek harcanmadan yüksek getirili para kazanma duygusu kötü bi sey

Misafir

sana mı kaldı kalıp kalmayacağı sanane

Misafir

bence adam kacmadan önce digital para madenciligine yatirimi yapti. sürekli bir yerden para gelsin diye. gitmek istedigi ülkeye aha gittim yapamaz. önceden alt yapisini yaptirmistir o ülkenin.sonrasi malum.

Misafir

Onada kalmaz vallaha kalmaz, ahlar ayağına dolanır, sonuna bakın izleyin sadece

KARAKALEM

MASUM YÜZLÜ ŞEYTAN. UYANIK KERATA.

Misafir

sen 40 yıldır kamudasın ama iki kelimeyi bir araya getirip yazamıyorsun. Konu zaten mahkemelikti. Kimse kimseyi para vermeye zorlamadı. Herkes akıllıydı o zamanlar. Kısa yoldan zengin olacaklardı, ne oldu? sonuç ortada. Anlatmaya gerek yok, mükemmel...

Vatandaş osman

Fazıl Akgündüz ile beraber bu tip adamların varlığı bu milletin IQ seviyesini gösterir. İncelenmesi çok eğlenceli olur......

He yav

FETÖ derken Coluk cocugun oyununada geldik. Yinemi kandirildik Aldatildik yaw

Misafir

Karısı da gider elin gavur memleketinde çatır çatır yer ve yaşarlar içimiz şeytan ve düzenbaz dolu ...

YURTTAŞ NİYAZI ÇİLELİ

EYYYÜLKE YENİTİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLAN VE ELİNDEN KUŞ UÇURTMAYAN HÜKÜMETİH YETKİLİLERİ BEYLER BEN 40 YIL KAMUDA GÖREV BİRSİYİM.DEVLETİN VE MİLLETİN BİR KURUŞUNU ÇALMADIM. BEYLER NEDİR BU BENİM ÇOCUĞUM YAŞINDAKİ SABİ SÜBYAN ÇOCUKLAR ÜLKEYİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRİYORLAR.BU ÜLKENİN TİCARET BAKANI, MÜFETTİŞLERİNE SESLENİYORUM KARDEŞİM BU ÜLKEDE DEMEKKİ DENİTİM VE YÖNETİM ZAFİYETİ VAR HABERİNİZ OLSUN. BEYLER MECLİSTE HER KANUNU ANINDA ÇIKARTIYORSUNUZ. SAYISAL ÇOĞUNLUĞUNUZ VAR. PEKİ BÖYLE ŞEREFSİZLERE NASIL FIRSAT VERİYORSUNUZ. HADİ BİZİM İNSANIMZ DUYGUSALDIR İYİ NİYETLİDİR VE SAFTIR (AYNI ZAMANDA 1.SINIF APTALDIR.) BİLİYORSUNUZ BİZDE OSMANLIDAN KALMA ULULEMRE İTEAT FAZLASIYLA VAR. O ZAMAN SİZ KORUYACAKSINIZ ARKADAŞ SİZZZ BU ŞEREFSİZ ÇOCUĞU BULACAKSINIZ YEDİ SÜLELESİNİN MALINA MÜLKÜNE EL KOYACAKSINIZ YADA BU İNSANLAR TİCARETE ATILIRKEN BUNLARIN UYMASI GEREKEN BİR ALT YAPISI YOKMU ADAM BANKA KURACAKSAN EN 500 TİRİLYON BİR SERMAYESİ OLMASI LAZIM DEĞİLMİ ? SELAMLAR.

  • 1