BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68

LDP'de Ekmeleddin İhsanoğlu istifası

Liberal Demokrat Partisi'nde İhsanoğlu depremi. Parti yönetiminin İhsanoğlu'na olan destek kararı istifaya yol açtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
alp

para icin yakında akpye gecersin ekmeleddin bahane bizimi kandırıyon sen

ibraam

ekmel bey oruçlu olduğu için dili damağına yapışıyor.ama tayyipe bir sor bakalım oruçlumu.bağımsız medya yayınla bakalım kaçıncıya yazıyorum.yemedi demi.

Tırışıkçı

Erdoğan başörtüsünü kullanıyor demiş birisi. Başörtüsünü kullanmayanları da gördük. adam Ülkedeki başörtü sorununu çözdü. kim ne derse desin. bu konuda en büyük çaba sayın Erdoğana ait. Sayın bahçeli ve Kemal beyin de azda olsa katkıları oldu. Ancak asıl emek Erdoğana ait. Üniversite kapılarında gözyaşlarıyla ayrılan baçılarımız, derce yaptıkları halde sahnelerden kovulan bacılarımız vardı bizim. oğlunun yemin törenine gidemeyen gözü yaşlı analar vardı asker ocağı kapılarında. Millet gerçekleri görüyor. Dini siyasete alet etmek demek seçimden önce cuma camisinde poz verip güneyde sahilde ramazanda bira yudumlamaktır.

ibrahim

bu yoruma helal denir.

ibrahim

evet ekmel in sunuş konuşmasındaki okuduğu duada gördük farkı açıkça. Daha kağıttakini okuyamıyordu bide hafız mış pehh

vatandaş

ağzını kapa sinek kaçar allah muhafaza dikkat etkoyun koyun diyorsunuz onlarda her seçimde koyuyorlar daha ne bağırıp çağırıyorsunuz beee o gücü ona millet verdi bunu hiç unutma ekmek kafa

AĞZINA SAĞLIK

SAY SAY BİTMEZ FARKI AMA SEN GEL BUNU BİDON KAFALI AK KOYUNLARA ANLAT.. BUNLAR GÜÇ KİMDEYSE ONDAN YANA OLURLAR, KISACASI FIRILDAKTIRLAR..

YÜRÜ GİT LAN

AKP YALAKASI SENİ, KESİN PARANIN KOKUSUNU ALMIŞTIR..

LİBERAL DEMOKRAT KONAKKURAN

AKEPE ADAY GÖSTERMEYİNCE GİTMİŞ LDP DEN ADAY OLMUŞ. AKEPEYE GÖZ KIRPMIŞ, YAKINDA TÖRENLE AKEPEYE GEÇER. KONAKKURAN BELDESİNDE ONU LDP DEN SEÇENLER EMİNİM LİBERALİN MANASINI BİLE BİLMİYORDUR.(KONAKKURAN MUŞUN MALAZGİRT İLÇESİNE BAĞLI BİR BELDEDİR.)

helal olsun akıllı ağır başlı

çok özlediğimiz bir tablo yıllardır didişmekten yalandan dolandan bıktık

MOLLA

AKILLI ADAMIN HALİ DE BAŞKA OLUYOR...

İşin içinde iş var gibi.

Başbakanın ağzı ile konuşmuş. Demekki AKP ile aralarında bir temas var.

FARK COOK BÜYÜK

ERDOĞAN:Kuran okur. İHSANOĞLU:Hafızdır. Kurani ezbere okur. ERDOĞAN:Dini siyasete alet eder. İHSANOĞLU:Dini Allah´a has kılar. ERDOĞAN:konuşurken başörtüsü kullanır. İHSANOĞLU: Başörtüsünü kadınlara bırakır. ERDOĞAN: Yabanci dil bilmez. İHSANOĞLU: 5 dili iyi derecede konuşur. ERDOĞAN:3 Yıllık Lisans mezunu. İHSANOĞLU:Profesör. ERDOĞAN:Şiir okur. İHSANOĞLU:Kitap yazar. ERDOĞAN:Bağış toplar. İHSANOĞLU:Bağış yapar. ERDOĞAN:Devletin parasıyla, yol köprü insaat yapar. İHSANOĞLU:Kendi ilmiyle insan yetiştirir. ERDOĞAN:Maddiyata önem verir. İHSANOĞLU:Bilime önem verir. ERDOĞAN:Siyasetçi. İHSANOĞLU:Diplomat. ERDOĞAN:Küfürbaz. İHSANOĞLU:Kültürlü. ERDOĞAN:Külhanbeyi. İHSANOĞLU:Beyefendi.

liberal

Pek LİBERAL mişsin dygulandım.

  • 1