BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41

Kış mı geldi?

Erdoğan öncesini bilmedikleri için, şimdilerde çocuklar kayak merkezindeki sucuğu beğenmiyor...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan'dan önce doğru çöp vardı. Neresi düzgündü ki? Sanki Ankara'da yokmuydu? Diğer illerde? Bundan 30 yıl sonra, diktiğiniz betonları konuşacak Türkiye. Merak etmeyin. Şimdi bile kendileri itiraf ediyor, sanki başkaları iktidardaymış gibi.

Misafir

siz erdogandan önce istanbulda yaşamadınız sanırım? çöp dagları,susuzluk,vs...

Misafir

Nasıl yani? Ben özellikle başlığın altındaki Erdoğan yazısını gördüm diye okumaya başladım. Sizin haberiniz yok muydu?

😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😆😇😆😇😆😇😆😇😆😇😆😇😆😰😨😰😨😇😇😇😇😇😇😇😇😇

Vatandaş

Ben hatırlıyorum sucuğun tadını, gayet güzeldi doğaldı. Yandaş gazeteci olacağım derken ne yazacağınızı sapıtmışsınız. İktidara ve devlete en çok zarar veren sizin gibi her devrin adamları.

Misafir

yıldız dağına yapılan yatırım ölü yatırımdır.karda değil buzda kayıyorsun,hizmet memur kafasında.vatandaşın parasına yazık olmuş

Misafir

çok ayıp,anıları anlatırken,bu güne yol alıp erdoğanı nasıl sonuç yaparsın.erdoğan o dönemde başkan olsaydı ne yapacaktı,ki vardı.ne başarısı olmuş.unutmayın dünya bizden daha hızlı döndü.en gariban ülkenin parası bizimkinden daha değerli oldu.buda ak partinin başarısı

Misafir

.............................?............

Misafir

90 larun secim vaadlaeri imkanları diye yazınca yutuba cok şey çıkıyor ,istanbulular ellerinde plastik bidonlarla su kuyruklarında eğlenmiyorlardır herhal

Misafir

Çünkü bilmiyorlar onlar

cemo

Erdoğan meyve verdiği için, öğrencilere cumhuriyet tarihinde ilk kez kitap dağıttığı için SEVİLMEZ diğer ilkleri saymak zaten kolay değil; Nükleer enerji,Savunma Sanayii VB .çok kötü çok kötü senmisin vatana millete hizmet eden hastanelerde süründürmek varken reisim bu ne kötülük bu zulüm bune merhametsizlik siz kimsenin yapmadığını yaparsanız MAZOŞİSTLERin nefreti bitermi?

xtr

Çok güzel anlattınız yazınızdaki dil gerçekten çok güçlü. Ama kalkıp birden bire Erdoğan'dan bahsetmenizi, araya Erdoğan'ı sıkıştırmanızı anlayamadım. Okuyorum okuyorum cümleyi hala anlayamıyorum. Nasıl bir alaka kurdunuz, vallahi de billahi de hala anlayamıyorum. O kadar güzel yazıyı okurken birden bire duruverdim. Bütün yazarlarda bir Erdoğan'dan mutlaka bahsetme hastalığı türedi. Vallahi çok ilginç. Yine de başarılar dilerim size. Yazılarınıza siyaset katmadığınız sürece değerli kalacağı kanısındayım. Yavaş yavaş siz de siyasete girdiğinizde zaten diğerlerinden farkınız kalmayacak. Bakalım meraklımısınız o kadar.

mİsafİR

....otuz altıdan fazla ve bedava resim çekebilmek, istediğin şarkıyı dinlemek için radyonun başını beklememek, saatlerce telefonda sohbet etmek gibi hayalleri gerçeğe dönüştürdü... Evet , evet şimdi hatırladım ; dijital fotoğraf makinasını , MP3 Player'ı , cep telefonunu Sn.Erdoğan icat etti. Biraz aklı selim düşünün dünyada ne varsa parasını ödersiniz ve alırsınız , bunları birisi bahşetmedi size , bedelini ödeyip satın alıyorsunuz.

Misafir

tayyip erdogan oncesinde Turkiye de sanki hic bir sey yoktu,oyle sacmaliyorsunuz ki,ekstradan kopru otoban yapildi diye sanki cocuklar eskiden bir sey gormemis gibi anlatiyorsun.Onceden Andimiz okunuyordu,Ataturk e kimse kufur edemiyordu.

Misafir

İslam dini konusunda hiç bir fikrin olmadığı konuşmalarından belli bu konuda sana söylenecek bir söz yok, fakat sendeki bu gavur hayranlığı nereden gelir sen onu anlat.

Nil Kaya___

________Bunlar Arabistan'da yetişmeyen her şeye düşmandır.....Güzel Sanatlara, heykel, Opera, Bale, müzik .... Her şeyden nefret ederler.. Ama Kafir icadı Cep Telefonu kullanır, otomobiline biner, Gavurun Ampulünü yakarlar!

Misafir

Kız sen bir dahisin.E.Ö ve E.Ö ...Aynen Zazreti Hisa Aleyhisselam gibi.

Bi Misafir

Arkadasim haberi dogrudurust okumadan atlama, arkadas eski TR i anlatiyor, sen de bal gibi biliyorsun bunun dogru oldugunu, olayi saptirma

bu ne yandaşlık

Bulsanız Televizyonu Telefonu sucuğu mangalı kayak merkezini Erdoğan icad etti diyeceksiniz 😃😃🤣😊

Erol Baron

1973 te bir Amerikalı tarafından icat edilmesine rağmen, cep telefonları hayatımıza gireli anca 25 yıl falan olmuştur...... Yine 1973 te kütük gibi ağır renkli TV için Avrupa'da 4 ay çalışmak gerekirken, bugün bir Avrupalı 120 ekran bir plazma veya LED TV için bir hafta bile çalışmıyor..... Anlamak isterlerse buzdolabı dahil, bütün bunları Türkiye'ye RTE'nin getirdiğine inanan kişilere -resimli olarak-tek tek izah edebiliriz ama tabi dediğim gibi anlamak isterlerse.

Misafir

sucuğun iyisini Erdoğan gelince mi gördün.bol bol ye.

Misafir

Hoş olmuş

Misafir

Bende uzaylı komsularımdan ricada bulunup uçan daiereye binipte gelmiştum yiiiaaaa

Misafir

bunun yaşı kaçki erdoğan öncesini biliyor bebem sen doğdugunda gözünü erdoğanla actın öncesi yok senin için

Misafir

Demi kardeşim, kurşun kalem bile yoktu.