BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kilis'te IŞİD saldırısı 1 Şehit

KİLİS 'te IŞİD kontrolü bölgesinden ateş açıldı. Son dakika haberine göre, 1 Astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. TSK da karşı operasyon başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 71 Adet Yorum
Cüsseli mehmet hoca

Ha işid ha pkk elinde silah türkiyeye düşman olan herkes iyi bir şamarı hak ediyor

Birisi

Allah Ülkemizi, içerde ve dışardaki tüm şerlere ve şer odaklarına karşı korusun. Onları kendi kurdukları tuzak içinde bozguna uğratsın. Elleri kırılsın, yarınları olmasın inşallah.

harbimi

Suriye ve Ortadoğu politikanız,baştan aşağı yalnış,hatadan dönmek fazilettir.Dönmezseniz de Türk milleti döndürecek.Ortadoğu bataklığına adım adım ilerliyoruz.Işid eylemlerini Türkiye de arttıracak.Görünen köy kılavuz istemez.Kürt açılımı deyip durdunuz,Kürtleri orta da bıraktınız.Sıfır sorun deyip,sorunsuz komşumuz kalmadı.Tavır koyun Türkiye terör örgütlerinin savaş meydanı oldu.Ne yapıyorsunuz.ey Davutoğlu,ey Erdoğan kendinize geliniz.Sınırları herkeze kapatın.Yaralıları,hastanelerimiz de tedavi etmeyin.Işide sınırlarımızdan geçerek yapılan katılımları önleyin.BU SAVAŞ 8 10 YIL DEVAM EDER .,Ona göre önlem alın

realistx

ak-la ak partiyi recep bitirecekti esadı kardeşim dediği esatla nasıl kanka dönemlerini unutmadık tırlarla silahları şimdi onlara döndü.

aydin

zamaninda chp yi dinleseydiniz simdi böyle seyler olmayacakti, erken secim olsun chp tek basina iktidar..

Şewko

Orası Suriye Uludere değil !. herşeye rağmen üzgünüz , başsağlığı dilerim .

isimsiz

Yeter yeter Erdoğan nerdesin barış sureciymis tabi sana bisey olmiyim içimiz yaniyor

Şewko

Orası Suriye Uludere değil !. herşeye rağmen üzgünüz , başsağlığı dilerim .

kaldırım mühendisi

evet aynen katılıyoruzz

ali fsgsg

Bordo bereliler saldırın.

erdal

Arkadaşım sen eğer vatanini sevsen böyle demezdin arkadaşım pkk kandilden kim el ele diyarbakırda karşıladı barzaniyle kim sarıldı senin gibi ler topraklarımızı kirletibana cvp yazma internetten bako resimlere sonra cvp ver beyinsiz

Serpil akdamar

Türkiyenin yanlış suriye politikası kaosa neden olmasın. Ne işimiz vardı suriyenin iç işlerine karışmaya, gerek var mıydı, işte bedeli milyonlarca arap mültecisini güzelim ülkemizin dört bir yanına mayın gibi dağıtmak oldu. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Işid örgütüne müsamaha akılsızcadır. IŞİD canilerinin her eylemi güvenliği yok eder. Bundan böyle kimse değil partilerin mitinglerine sendikaların basın açıklamasına bile kimse gidemez. Yazık, yazık!

kjdis

ne saçmalıyorsun sen 14 yıllık dış politikayı muhalefet mi yönetti

tehlike büyüyor.

İşid severlerden ses seda çıkmıyor,hani ehveni şerdi,başbakan öyle demedimi,al sana şer kısmını,PKK yaptı demek için can atan var ama işid yapıyor,Türkiye ve başındakiler ise hala oy peşindeler.çekilinde milli hükümet kurun,memleketi ateşe attınız.Saraydan çıkıp sınıra gidin,Pdişahlar bile giderlerdi.

Selim Özkan

Kürtler öldürüldüğü zaman yaşasın işid diyenler şimdi nerdeler ??*

A. AK

Giresunlu arkadaş ortalığın karışmasının CHP, MHP ve HDP ile ne alakası var! Hakan Fidan ve adamlarının kumpasını ne çabuk unutmuşsun. Ateş açanlar PKK mı? IŞİD mi? Hakan Fidan mı? Diğerleri mi? İyi araştırılmalı.

dağıstanlı

işidi pkk sı aynı oyunun piyonları amaç aynı

Giresunlu

esadın işine (suriyenin iç işlerine) karışmasaydık şimdi o bölgede ne ışid olacaktı ne de pkk-pyd..kendimiz ettik kendimiz bulduk..

memati

kareşim bunun akp ile lakası yok senin gibi karaktersizler her kötü olay olduğunda akp ye suç atıyorsunuz lafını bilde konuş kimmeryalı

ADMİN

SURİYEYE GİREDİK

vahid tuygar

OLum dağıtırız merak etme

murat

önden kefenlileri davet ediyoruz.

haşim ayran

analarını aglatırlar allahın izniyle türk askerleri onları dagıtır

Kimmeryalı

Bu hükümete oy veren ellerim kırılsın diyene kadar terör Türkiye'yi vuracaktır. AKP gidene kadar terör bitmez. Koskoca ülkeyi bakkal gibi yönetme heveslileri stratejik sığlıkta boğuldunuz...

MEHMET

HALK DİYORSUN ÜÇBUÇUK ATIYORSUN.VATINI İÇİN ÖLEMEYEN HALK.