BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50

Kılıçdaroğlu'ndan Rahip Brunson açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'li rahip Brunson'ın serbest bırakılmasıyla ilgili "Darısı harp okulu öğrencileri ile er ve erbaşların başına." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

mevhibe inal

Rahip kılıklı casus ceza yedi. Yattığı süre göz önüne alınıp serbest kaldı. Bunda övünülecek bir taraf yok. Bölücü teröristlerle iş kurmaya kalkanları savunmak bir T.C. vatandaşı için akıl karı değil.

Misafir

veeeeeer mehhteriiii...veeeeerrrrrrrrrr....

Misafir

Tarikatte ne var olm?Bir tane tarikatli 100000000000 tane CHP liden daha hayirlidir.Gercek bir tarikatin muridi.Anadinni.

basitçe

Subaylar ,öğrenci subaylar,ortadoğu bataklığına girmiyelim diyen komutanlar fetö bahanesiyle hapisteler ama tescilli tarikartçı bir subayın önü açıldı ,Genelkurmay başkanı oldu oradan da Savunma bakanı oldu...

Misafir

Kafanı duvara falan mı çarptın.Üle bütün kodaman zengin Fetöcüler dışarıda fink atıyor,bazıları Ak Partiden meclisteler ama Bankasyaya 200 tl yatıran fetöcü biriyle bilmeden iş yapmış olanlar,fetöcü amirin altında çalışan memurlar ,fetöcü komutanla çalışan askerler hapisteler sen ne zırvalıyorsun.

KenanTSK

Fetocu hainleri kimse kurtaramaz milletin gazabindan...

Misafir

Hayaller və gerçekler....

Misafir

"Darısı harp okulu öğrencilerinin başına" Bu sözü gerçekten söyleyebilmiş.Vallahi söylemiş.Soruları çalarak bu okula yerleşen,15 temmuzda yollara çıkan bu topluluğa suçsuz muamelesi yapan siyaset yapamaz, siyasetçi olamaz.Bu zihniyet ülke için güvenlik sorunu olmuştur.Hendekteki arkadaşları ve HDP ile iş birliği.Amerika ağzıyla (siz aldıkları sufle ile diyebilirsiniz)bu ülkeye faydaları asla olamaz.

ruhi

alakaya maydonoz

Misafir

Bundan sonra Tayyip beyden başkasına oy vermem,dünyanın en azılı diktatörü terörist emperyalist siyonist işgalci katliamcı Amerika'ya güzel ders verdi,artık ABD itini köpeğini ülkemize gönderemez

Misafir

Sen bu dönemde sosyal demokratların başına geçirilmiş en büyük korkaksın.sosyal demokratların önünü geç olmadan aç

Misafir

Amerika kendi vatandaşını çıkardı.

Misafir

Fetö uyeligi tek başına 6 yil 3 ay en az.. pkk üyeliği o kadar, üstüne örgüt adına suc işleme, ajanlık vs suçlamaları ile ceza 3 yıl ediyor.. hakimlerin hepsi sozelci heralde, toplama yapmayı bilmiyor..

Misafir

Hiç kimseye hiç şözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

,k,k nın ayağı yer tuttu şimdi seyredin neler saçmalayacak,içerdeki teröristleri darbecilerde bırakın demeye getiriyor,Türkiye'de yerli brunsonlar var hiç bitmez

Misafir

ABD nin türkiye kordinatörüne bak içerdeki teröristlerin bırakılmasını istiyot

Hüzunlü Gürbüz

Hiç kimseye hiç şözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Hiç kimseye hiç şözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Hüzzünlü gurbüz

Hiç kimseye hiç şözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Ali kemal

Dolarin papazlan alakasi yok.Eger ekonomik ambargo da diyorsaniz önce cin ve rusyanin büyük krize girmesi gerekirdi.Biz kim rusya ve cin kim

Misafir

ee dolar düşecekmi 2 tl yeeeeeeeeeeeeeeeeee

Misafir

bencede tüm tutuklu Atatürkçü subaylar , erler ve komutanlar serbest bırakılmalı. suçsuz insanlar hapiste yatmamalı.

  • 1