BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kılıçdaroğlu’ndan olağanüstü kurultay yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısında kurmaylarıyla birlikte olağanüstü kurultay tartışmalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun genel başkan değişimi üzerinden yapılan tartışmalarla ilgili “Örgütün sağduyusuna güveniyorum” dediği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

chp lilere vede özellikle kılıçtaroğluna ve inceye hayretle bakıyoruz. nednmi? parti içindeki koltuk mücadeleniz kadar şu şaibeli hileli 24 haziran seçim sonuçlarına itiraz etseydiniz vede halka seslenseydiniz soka inelim yskyı kınhayalım seçimler yeniden sayılsın deseydiniz memeleket için tarihe geçerdiniz. ama siz hala seçim sonucundan ziyade parti içindeki seçimle kavga ediyorsunuz. maalesef güven kalmayacak biran evvel susmazzanız???

göktürk

birisi küçük olsun benim olsun diyebilir fakat herkes kendisi gibi düşünmek zorunda degil.nedenmi herkes küçük degil,inatla o partiye gebede degil.oy kullanmayıverirler gösterirler barajı görür hanyayla kanyayı.

Misafir

Diktatörlük chp nin kanlarında var.

Misafir

chp nin pis tarihinde 100 yıllık malzeme var zaten..

Diktatörlük chp nin Genlerinde Var

chp nin yalancı diktatörü konuştu..:)

remo1335

Koltuk Aşkı başka oluyor deme KK

MUSTAFA

2023 YILINDAKİ SEÇİMLERE CHP İYİ ÇALIŞSIN.İMTİHAN 2023 YILI HAZİRAN AYINDA KİRAZ MEVSİMİNDE.HAZİRAN AYINDA DÜRÜSTLER KAZANIR KÖTÜLER KAYBEDER YENİLİR DEMİŞTİ K.K.

Misafir

İyi iyi bir hayal aleminde yaşıyor yıllar geçiyor😊

MİSAFİR

TÜM CHP LİLERE SÖYLÜYORUM..LÜTFEN AKLINIZI BAŞINIZA ALIN..KARŞİ TARAFA PRİM VERMEYİNİZ..NE DEMİŞLER ? KÖRÜN ARADIĞI BİR GÖZ- SİZ VERİYORSUNUZ -İKİ GÖZ..YAKIŞIYORMU SİZLERE ???

ANKARALI

M.Incenin aldigi oy farki HDP den dolayi HDP ye oy verenlerin cogu INCE + HDP yaptigi icin farkli oy Aldi.Sonuc olarak Kilictaroglu+Ince=0

Hakkı

Bizimkiler rahat koltuğa oturdumu arkadan uhu salgılıyor. Kazısan sökemezsin.

Asalet

Kılıçdaroğlu neden geri çekil miyor? Acaba onu getirenler tehdit mi ediyorlar? 'Bak çekilirsen, Baykal'a yapılan kaset oyununun içinde olduğunu açıklarız' mı diyorlar? Var bir sebep. Yoksa niye inat etsin? Eğer işin içinde kaset varsa bu adam istifa etmez. Ve İnce de üzerine çok gitmez. Çünkü ince de biliyorki, kendi başkan olduğu an bile CHP nin oyu yüzde 23 ü geçmez. İnce durup dururken niye kendini rezil etsin?

YALOVALI MEYHANECİ

CHP 1/2 ye BÖLÜNECEK.. THE ..ENT

Avşar oğlu

Parti genel baskanisin niye Başkanlığa aday olmadin ince secilseydi senin ne hükmün kalacaktı.

Misafir

Batmış helak olmuş toplumların ortak karakterlerine baktığımızda hepsinin Allah’tan korkmayan, çirkin sapkınlıklarda bulunan, başkalarının haklarına tecavüz eden, utanma duygularını kaybetmiş, yalnızca kendi menfaatlerini ve dünyevi çıkarlarını düşünen insanlar oldukları görülmektedir. AKP si CHP bilmem ne parti kılıfı içinde iselerde, Toplum ahlakına duyarsız insanların sonu bu.

ANADOLU

sağduyuyu çıkta anadolu insanına sor.delegeni nasıl değerlendiyor.senden ne olacağını,anlatsınlar. Trabzon sporda kaleci nihat vardı,yedekte dünyanın parasını kazandı.

53lü

Siyasetleri sadece yalan dolan , çark ve takiyye olanların ne kendilerine ne de başkalarına faydası olur.Devlete ve millete ise hiç olmaz. Çünkü yalan ve iftira Allah katında da kul katında da makbul değildir. 9 seçimdir K. K.nin.son seçimde de İnce nin yalanlarına ve takiyyelerine o kadar şahit olduk ki aklı selim chpliler bile yoldan çıktılar. Allah yine de selamet versin.

AKP İktidar Oldu Mertlik Noldu

Bu sene siyasette farklı bir tarz uygulayıp muhalefeti şaşırtan bir strateji uygulayan sayın Kılıçdaroğlu müthiş bir manevra ile başkanlığı da bırakabilir.

Misafir

Tabiki delegelerin hepsi senin zihniyetinde örgütün sağduyusuna da solduyusunada güvenirsin. Martaval okuyorsun yıkılmayacağını sende biliyorsun

Misafir

Adayımızın partiden çok oy alması aslında bu seçimde onun başarısızlığıdır demesini bekliyordum😊sonuçta bu seçimin kaybedeni erdoğandır dediğine göre... Ama işte hep eğitim sistemi arızası bunlar, büyüktür küçüktür kavramlarını iyi öğrenmeyince oluyor böyle şeyler!!!😆

Misafir

Adayımızın partiden çok oy alması aslında bu seçimde onun başarısızlığıdır demesini bekliyordum😊sonuçta bu seçimin kaybedeni erdoğandır dediğine göre... Ama işte hep eğitim sistemi arızası bunlar, büyüktür küçüktür kavramlarını iyi öğrenmeyince oluyor böyle şeyler!!!😆

  • 1