BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kılıçdaroğlu: 'Hayır' demek vatan borcumuzdur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale Zaferi dolayısıyla paylaştığı mesajda herkesi "hayır" oyu kullanmaya çağırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Emre

PKK, FETÖ açık açık referandumda hayır çağrısı yapıyor, Türkiye düşmanı, PKK, FETÖ destekçisi Almanya, Hollanda, İsviçre devlet kanallarında, gazetelerinde açık açık hayır propagandası yapıyor. Esas EVET demek vatan borcumuzdur.

Turgut Şentürk

Ağzından çıkanı kulağı duymayan zavallı. Bizim Vatan borcumuz Allah Peygamber yolunda Vatan Millet Devlet uğrunda şehit olmaktır. EVET milyonlarca EVET.

sivaslı

hangi vatan, sen hiçbir zaman benim bizim vatanıma hayırlı bir laf etmedinki, en basiti ekibin hep yabancı oldu ya pkk lı ya iran tarflı yada hain olup almanya taraflı oldu. boşuna konuşma önce etrafındaki pislikleri temizle.

koza

80 yıldır birilerinin türklükten anladığı batının oyuncak kölesi olmakmış. vay halimize ki kavram ve değerlerimiz ne hale gelmiş. yeniden dirilişe EVET.

Ici Bos

Sen ilk önce Vatana bir Hayirli is Yapta Ondan sonra Vatan Borcundan Bahset

MENDERES TUTUNCU

BU VATAN BU TOPRAK HEPPIMIZINDIR EJDATLARIMIZ SEHIT VE GAZI OLARAK KANLARIYLA BIZE BU VATANI BAGISLAMISTIR BIZ BU VATANI BIR KUTU MAKARNAYA KARSI REFARANDUM ADI ALTINDAKI OYUNLARLA TESLIM ETMEYECEYIZ HER TURK VATANDASI HAYIR DEMEK ZORUNDADIR TABIKI TURKSE.

  • 1