BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kesin liste yalanı!

Koltuğu kaptırmak istemeyen bazı belediye başkanları, yeni dönemde de aday gösterilebilmek için ilginç taktiklere başvuruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

Aynı gemide olup olmadığımız tartışmaları bu aralar yine gündemde. Patronlar; şu kriz ortamında sendika, ücret, iş güvencesi, diye tutturmayın, hepimiz batarız ona göre… gibi sözlerle tehditler savuruyor. Gemi onların, batarsa batsın; hiç mahzuru yok. Ama önce gemilerinde forsa olmaktan kurtulmalıyız.

Erol Baron

Bu sefer bir çok aklı selim AKP'linin -YETER ARTIK- diyerek masaya yumruğunu vuracağını tahmin ediyor ve ılımlı tavırlı olduğundan CHP'den ayrı tuttukları M.İnce'ye İstanbul'da oy vereceklerini ve İnce'yi gitgide seveceklerini düşünüyorum.

gırıkkaleli

akp belediyeleri1989 daki anap belediyelerine dönecekler

vatandaş

sayın süleyman ,geçenlerde yazdığın yazı sizin mahallenin sakinleri üzerinde çok etkisi olmuş ve sizinkiler tekrar ittifak arayışına başladılar.sizi gerçekten tebrik ederim. sokaktaki vatandaşın tercihleri son zamanlarda sizin mahallenin çocuklarına karşı bir küskünlük durumda ve bunu ilk siz gördünüz Ankara ve İstanbulu kaybetme korkusu sizinkileri tekrar düşünmeye sevk etti sonuçta bu iki ili kaybeden iktidarı da kaybeder bu bilincin oluşmasında sizinde katkınız oldu tekrar sizi tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Misafir

MERKEZ İLÇE TEŞKİLATININ BUNA OY VERİN DEMESİ VE DELEGELERİ SIKIŞTIRMASI MİLLETLE KAFA BULUYOR GİBİ HAREKET ETMELERİ BUNU KORDİNELİ Bİ ŞEKİLDE YAPMASI LAZIM YOKSA TEŞKİLATTAKİLER KİME DAHA YAKINSA ONU ADAY OLARAK GÖRMEK İSTYORLAR ABİ DAVA DEĞİL MENFAAT PEŞİNDEN KOŞANLAR ŞUAN HAKETMEDİKLERİ YERLERDE İL BAŞKANI... İLÇE BAŞKANI KARAMOLA OĞLU GELDİ YANINDA DURDU AMA AKPARTİ İLÇE BAŞKANI BU NE KADAR ETİK BUNU SİZ YORUMLAYIN

Misafir

Futbolda 3 üncü Lig'e düşmüşüz...TFF Başkanı, Tüm ailesini “Uğurlu gelir diye” Konya’ya maça götürmüştü... Böylece, Anyayı Konya’yı anlamış ve görmüş olduk..........

yüzdeyüzmilli

Sayin Özisik, simdi listelerdi vesaireydi bunlarla gündemi tikamak yerine gelin vatandasin bir isyanina tercümanlik edip sesimizi Tayyip Erdogan'a kadar duyurun. O da su ki; biliyorsunuz döviz artisi bahane edilerek yiyecekten icecege, giyecege ve elektronik dahil hemen hemen herseye en az %40-50 civarinda zamlar yapildi. Ancak son 1 aydir kurda ciddi düsüs var. Kriz baslangici ile bugün arasinda 10%'u bulmayan bir kur artisi söz konusu ancak DOLAR'i bahane ederek fiyatlarini 2 kat artiranlarin yaptiklari zamlar halen yerli yerinde. Kimsenin bunlari asagi cekmeye niyeti yok gibi. Peki ben vatandas olarak oy verdigim iktidara soruyorum. Ozellikle o 2 büyük ucuzluk marketlerine gönderdiginiz zabitalar sadece gitmek icin mi gittiler? Neden fiyatlar asagi cekilmiyor? Vatandas olarak vatan millet Sakarya bir yana da bu gercekler ne olacak? Gramaj-fiyat oyunlari halen aktif. Kim dur diyecek? Fiyatlar ne zaman normale dönecek? Dönmemesi icin bir sebep mi var? Zabitalar gönderdiniz peki sonuc?

misafir

Klasik akp zihniyeti. Niye şaşırıyorsun ki. Ha birde en büyük algıcı sensin

misafir28

siz bir de giresun/keşap ilçesinde ki başkana bakın taklanın yalanın bini bir para.. adam inşaat sektöründe duayen oldu.. zenginliğine zenginlik kattı. yandaşlarıyla beraber inşaat işinde yürüdü. süleyman bey bir de keşapa baksanız..

3. Dönem

Süleyman bey çok doğru bir konuya değinmişsiniz. Konya'nın Taşkent ilçesinde de başkanın 3. dönemi.(2 belde + 1 ilçe) Ama hala aday olabilmek için fırıldak çeviriyor.

Temayül Hileleri

İlçe belediye başkanları göreve geldiklerinde zaten ilçe teşkilatlarını kendine yakın olan kişilerle doldurdu. Temayülde tabi ki onların adı çıkacak. Küçük ilçelerde temayülde oy verenler zaten talimatla oy veriyor. Çünkü ya kendisi ya da bir yakını o belediye başkanı tarafından işe yerleştirilmiş. Küçük yerlerde temayülün hiç bir anlamı yok.

Misafir

yılbaşına kadar patronlarda değil vatandaşta ekonomik rahatlama olmazsa zaten AKP nal toplayacak.... suçu kimseye atacak durumda değiller..

ömer seyfi

AKP il ve ilçe yönetimleri değişmeden seçimi kazanamazlar.çünkü tüm yakınlarını kadrolu işe aldılar gariban zıkkım yesin bizden oy yok başka kapıya.AMASYA gümüşhacıköy

Misafir

Belki dava! ve hizmet! aşkı ile yanıp tutuştukları için böyle yapıyorlardır abisi hemen kızma. Sanki onları biz getirdik ve denetleme gücü bizdeydi(halk). Vatandaş seçiyor ve Parti liderine diyor ki "aman bunlara dikkat et, adam gibi hizmet etsinler." Ee sonuç?.

Misafir

peki gelecekler farklı mı? 16 yıldır hep aynı yüzler.her seçimde aday adayı oluyorlar.Reis, aday adayı olmak isteyip de bunları görünce geri duran, halkın içinden kişileri buldurmalı ve aday yapmalı.

Misafir

zaten AKP ye tekrar oy vermeyeceğiz.değişim istiyoruz.

Misafir

ülkemizdeki 6 milyon mülteci göçmen yıllık maliyeti gideri yalan 3 milyon emekli olmak isteyen vatandaşımız maliyeti gerçek oluyor yük oluyor işte bakış bu

Misafir

kadına değmenin bile suç olduğu şu ortamda mı?

Misafir

herşey yalan hepsi yalan zaten tek gerçek vatandaş siyaset yalan dolan kıvırma çark etme üzerine kurulmuş verilen sözler vaadler hepsi unutuluyor o yüzden tek gerçek vatandaşımız halkımızdır

Misafir

AK PARTİ SİYASİLERİ VEKİLLERİ DİNLEYECEK VE YİNE AYNI HATALARI YANLIŞLARI YAPACAK ÖNCEKİ SEÇİMDE YAPTIĞI GİBİ BİRÇOK İLİ HATALAR YANLIŞ ADAYLAR YÜZÜNDEN KAYBETTİĞİ GİBİ AYNI İLDE SİYASET YAPAN AYNI PARTİ ADAMLARI ORTAK NOKTASI YOK UYUŞTUĞU BİR NOKTA YOK HEPSİ BENİM ADAMIM OLSUN BENİM ADAYIM OLSUN İSTİYOR KAYBEDEN AK PARTİ OLUYOR YİNE AYNISI OLACAK

Misafir

VATANDAŞ BİLİYOR NE YAPACAĞINI SİZ ÜZÜLMEYİN FOTOĞRAF NET ORTADA NELER YAPILDI NELER YAPILMADI VATANDAŞ İYİ BİLİYOR ONA GÖRE MESAJINI VERECEK MARTTA

kadına şiddet ve İzmir

Türkiye’de en çok kadına şiddet İzmir’de olduğunu biliyormusunuz. İzmirliler ak partiye kızıp karılarını dövüyor galiba

Misafir

kötü sizin kötünüz süleyman

Arnavutköy’den bahsediyor sanırım

Süleyman bey Ahmet Haşim baltacı tam sizin yazdığınız adam.

Erol Baron

Evet Özışık gibi bende aynısını söylüyorum.... Gidişiniz olsun, dönüşünüz olmasın inşallah.... Millet iyice bıktı bu kültürsüz görmediklerden.